Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sxe injected 7,7


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 sebox27

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Kłodawa
Offline

Napisano 19.04.2009 21:29

Siema. Mam problem z sxe gdy wejde na serwer pojawiaja sie takie logi
2009/04/19 20:28:27 -
2009/04/19 20:28:27 - sXe Injected starting...
2009/04/19 20:28:27 - Win xP (5.1.2600 Dodatek Service Pack 3)
2009/04/19 20:28:27 - version: 7.7 (Fix 2.0)
2009/04/19 20:28:27 - open [77C1F566]
2009/04/19 20:28:27 - Starting Device Driver
2009/04/19 20:28:27 - service [C]
2009/04/19 20:28:27 - Open manager OK
2009/04/19 20:28:27 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/04/19 20:28:27 - Craete service error [C]
2009/04/19 20:28:27 - Load error, try again -----------
2009/04/19 20:28:27 - * Cleaning
2009/04/19 20:28:27 - * Stoping service
2009/04/19 20:28:27 - GetLastError(1062)(Usługa nie została uruchomiona.

)
2009/04/19 20:28:27 - Control service error
2009/04/19 20:28:27 - * Service stopped
2009/04/19 20:28:27 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/04/19 20:28:27 - Delete service error
2009/04/19 20:28:27 - * Service deleted
2009/04/19 20:28:27 - service [C]
2009/04/19 20:28:27 - Open manager OK
2009/04/19 20:28:27 - Create Service OK
2009/04/19 20:28:27 - Start Service OK
2009/04/19 20:28:27 - [35][7C90D190]
2009/04/19 20:28:27 - [32][7C90D160]
2009/04/19 20:28:27 - [115][7C90DF90]
2009/04/19 20:28:27 - [74][7C90D580]
2009/04/19 20:28:27 - [AD][7C90D910]
2009/04/19 20:28:27 - [7A][7C90D5E0]
2009/04/19 20:28:27 - [D5][7C90DB90]
2009/04/19 20:28:27 - [89][7C90D6D0]
2009/04/19 20:28:27 - [FE][7C90DE20]
2009/04/19 20:28:27 - [BA][7C90D9E0]
2009/04/19 20:28:27 - [102][7C90DE60]
2009/04/19 20:28:29 - Waiting for game...
2009/04/19 20:28:33 - Proceso [explorer.exe](2044) injecting on PID (5768) -> (ALLOW)[1]
2009/04/19 20:28:33 - Intercepting game... [5768][hl.exe]
2009/04/19 20:28:33 - open [77C1F566]
2009/04/19 20:28:33 - Injecting: [C]
2009/04/19 20:28:36 - Injected OK
2009/04/19 20:28:59 - ERROR: Control-code time-out: inconsistent information
2009/04/19 20:28:59 - ERROR: [System shuting down... closed by the game]
2009/04/19 20:28:59 - Control-code error
2009/04/19 20:28:59 - * Termination
2009/04/19 20:29:02 - * Cleaning
2009/04/19 20:29:02 - * Stoping service
2009/04/19 20:29:02 - * Service stopped
2009/04/19 20:29:02 - * Service deleted
  • +
  • -
  • 0

#2 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 20.04.2009 17:59

Ściągnij wersje sXe Injected 7.7Fix2.0
  • +
  • -
  • 0

#3 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 20.04.2009 18:04

2009/04/19 20:28:27 - Load error, try again -----------

http://amxx.pl/viewtopic.php?t=1809
  • +
  • -
  • 0

#4 sebox27

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Kłodawa
Offline

Napisano 20.04.2009 19:38

Ściągnij wersje sXe Injected 7.7Fix2.0

Wlasnie taka wersje posiadam
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 20.04.2009 19:46

Nie znam się na sXe, NS ale słyszałem, że zmiana patcha pomaga?

#6 sebox27

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:Kłodawa
Offline

Napisano 21.04.2009 14:22

Hmmm. Wiesz bo ja tego cs zgralem z kompa i tam cs chodzi idealnie co do sxe... Bo moj oczywiscie jest laptop no i kiedys chodzil git jak go zainstalowalem ale tym razem przekopiowalem se z kompa na laptopa gdyz musial brat oddac cs... I byl tam zaisntalowany patch v23... Czy to mozliwe ze to przez kopiowanie? Bo czasami jest ze wgrywa swoje pliki do c:/windows/system32... czasami widze przy instalacjach... A od ciebie ten link zer0 nie pomogl ;P wylaczylem antyvirusa posiadam noda ale tam pisalo o avascie i jeszcze jakims... Ale mysle ze jeszcze raz sobie wgram patcha na nowo ... bo mozliwe ze to przez to ;P ale z gory dzięki za pomoc
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych