@Rodzyn no to chyba że masz masę tych znajomych
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Jak zaczac przygode z serwerem cs i jak go rozkrecic :)
Napisano 13.07.2013 15:36
Zapraszam https://inreview.pl
Napisano 14.07.2013 09:11
@Grease Nie Wystarczy wbić z botem na jakiś priv w Metinie i już
Cicho że to dziwny sposób ale skuteczny
Napisano 14.07.2013 09:49
@Grease Nie
Wystarczy wbić z botem na jakiś priv w Metinie i już
A co się ma piernik do wiatraka ?
www.BartoIT.pl
- klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD
Napisano 14.07.2013 09:56
@Grease Nie
Wystarczy wbić z botem na jakiś priv w Metinie i już
A co się ma piernik do wiatraka ?
A ma
Nie lubię spamować na steam seryjnym znajomym, choć mam ich wiele
Ostatnio przeglądałem listę znajomych i znalazłem naszego Ogiera Ponad rok już go na steamie nie ma
chyba że ma nowy
Napisano 14.07.2013 10:07
W tym wypadku zgodzę się z Tobą ale z drugiej strony ...
Jedna symboliczna wiadomość nie jest chyba aż tak nieetyczna .
Z tego co pamiętam to przecież można po prostu u siebie w profilu wpisac "na tablicę" o takim, czy innym serwerze .
Fakt faktem został poruszony temat rzeka , na siłę możnaby to zamknąć w haśle "zapraszaj, reklamuj, sam też graj" .
Trzeba też wiedzieć, że liczba graczy się zmienia niezależnie od nas i niektóre sposoby ,który były skuteczne kiedyś nie są skuteczne już teraz.
Po długich już obserwacjach uważam, że jedną z ważniejszych rzeczy w rozkręcaniu serwera nie jest tyle ciekawa ,czy oryginalna modyfikacja ,a po prostu znalezienie luki w tym wszystkim i w odpowiednim czasie wstrzelenia się w "rynek" .
www.BartoIT.pl
- klikasz to, a dzięki temu rozwijam ten profil
Odwiedź strefę pobierania i pobierz wersję testową alfa Counter Strike: Global terror MOD
Napisano 14.07.2013 10:13
W tym wypadku zgodzę się z Tobą ale z drugiej strony ...
Jedna symboliczna wiadomość nie jest chyba aż tak nieetyczna .
Z tego co pamiętam to przecież można po prostu u siebie w profilu wpisac "na tablicę" o takim, czy innym serwerze .
Fakt faktem został poruszony temat rzeka , na siłę możnaby to zamknąć w haśle "zapraszaj, reklamuj, sam też graj" .
Trzeba też wiedzieć, że liczba graczy się zmienia niezależnie od nas i niektóre sposoby ,który były skuteczne kiedyś nie są skuteczne już teraz.
Po długich już obserwacjach uważam, że jedną z ważniejszych rzeczy w rozkręcaniu serwera nie jest tyle ciekawa ,czy oryginalna modyfikacja ,a po prostu znalezienie luki w tym wszystkim i w odpowiednim czasie wstrzelenia się w "rynek" .
Dokładnie.
Napisano 18.07.2013 08:35
Niewiem czy można coś polecić np stronę nie to że reklamuje ale cssetti podobno jest skuteczne
Ssetti jest ok
Ale Bost lepszy i tańszy
Uczę się !
Napisano 14.09.2013 06:04
cssetti to są zwykłe zaprogramowane boty postawione na VPSie.. Nie dają CI żadnej przyszłości tylko zapychają serwer..
Nieprawda , wykupiłem listę dynamiczną na mojego serwa , i oprócz kilku graczy grających kilka h na serwie , zyskałem kilkunastu stałych.
Po 2. możesz cały czas wykupywać serwer i mieć wykupioną reklamę ...
Napisano 14.09.2013 09:54
Dokładnie. Tego rodzaju reklama daje naprawdę sporo - na Cssetti również, jednakże moim zdaniem na przykładzie cs-reklamy i cssetti cena reklamowania serwera jest znacząco za wysoka. Powinny być rygorystyczniejsze reguły dodawania serwerów przy takich cenach, albo zmniejszona ilość serwerów na liście (przynajmniej na cssetii), żeby efekt reklamy był szybszy i trwalszy.
Napisano 14.09.2013 14:34
Oczywiście, trzeba stworzyć dobry serwer, jednakże cheaterzy wszędzie biegają ; )
Z cssetii może być ich więcej, ze względu na to, że istnieje od dawna i masterlista była również w starszych klientach.
Cs-reklama istnieje niedługo i z tego co było mi jakiś czas temu wiadomo to klient był raczej oparty o nowsze pliki, co również ograniczało uruchomienie części cheatów.
Użytkownik bociek1994 edytował ten post 14.09.2013 14:35
Napisano 10.11.2013 18:05
Ja mam server 13 dni i rozkreciłem go tak-
-Kupiłem na zabijace
-Reklamy Master boost i ok. 200 reklam na cs-reklama
EFEKTY?
Od 8-10 od 3 do 7 graczy 10-20- 10-full server.
Pozdrawiam
Problem z pluginem/mapą/wgraniem pluginu? Pisz GG: 42499077 Na pewno pomogę
Cs-wojak.com
-Moderator
-H@ FFa
-Black Listed
-Top 10 poster
Napisano 11.11.2013 21:04
Polecam mojeserwery.pl , mam na nim serwer, fast download gratis Postawiłem na nim Only Surf_Ski_2 i w godzinach 15-19 serwer zapełniony
na razie nigdzie nie kupowałem reklam tylko pododawałem serwer do Wiaderka, Cssetti i Monitora
A spamowanie bindem pomaga, jeśli jest coś co przyciągnie graczy
Pomogłem? Kliknij
Moimi autorytetami są: 6262 & 10153
Robię zabawy JailBreak i klasy CoD na zamówienie.
Napisano 31.05.2016 18:22
polecam Zamow-reklame.pl Tanie reklamy z efektami
Napisano 01.08.2016 19:38
Ja polecam 1shot1kill.pl ponieważ na pukawce jak mi wiadomo wypłyneły dane serwerów czy coś takiego i ludzie muszą zmieniać rcon i hasła adminów na serwerach , a jeżeli chodzi o sloty to polecam 20 slotów i reklamę na cssetti.pl za 100 miesięcznie
Napisano 16.08.2016 21:24
Ja polecam 1shot1kill.pl ponieważ na pukawce jak mi wiadomo wypłyneły dane serwerów czy coś takiego i ludzie muszą zmieniać rcon i hasła adminów na serwerach , a jeżeli chodzi o sloty to polecam 20 slotów i reklamę na cssetti.pl za 100 miesięcznie
przecież w ostatniej aferze jak dobrze pamiętam winą były zaimplementowane skrypty w pluginach więc co ma do tego hosting?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych