Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Punkt ostrzeżenia - Cheq
Napisano 18.10.2012 07:18
Niedawno ktoś się pytał (na tym forum) jak zrobić GameMenu coś w tym stylu.
Przypomniało mi się ,że DarkGL dodawał coś na swojej stronce o tym ,więc mu podesłałem tą stronkę.
(To jest ta stronka - BUM CENZURA!)
Nagle dostałem punkty ostrzeżenia:
Szczegóły ostrzeżenia
Ostrzeżenie dodane przez CheQ za Inne w [KOSZ] GameMenu.
Dano 2 punktów.
"Wstawianie pluginu modyfikujący pliki gracza." <= powód
Ja mu tylko wysłałem link ,bo prosił ,a nic mu nie zmodyfikowałem.
Więc WTF?!
Ostatnio nie przebywam na forum i nie jestem już tak dobrze obeznany z regulaminem ,jak kiedyś.
Jeśli naprawdę przeoczyłem coś z forum ,to proszę wstawić wers ,który to udowadnia ,jeśli nie ma proszę o usunięcie ostrzeżeń.
Za wszystko przepraszam.
ZAPRASZAM NA SERWER Cs 1.6 BF2 - 88.199.98.69:27040
Wiele plugin ,atrakcji ,fajne roundsoundy!! Nie zanudzisz się!
(Zabicie kolesia ,który był pod wpływem flesha daje ci ogromną kasę! / 60odznak!)
Napisano 18.10.2012 07:21
Obowiązuje całkowity zakaz publikowania treści (pluginów/aplikacji/kodów źródłowych) modyfikujących pliki graczy (zwłaszcza katalog resource)
Nieznajomośc regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.
http://amxx.pl/topic...ie-ostrzezenia/
Użytkownik Mr. Pawlak edytował ten post 18.10.2012 07:22
Napisano 18.10.2012 09:19
Ostatnio nie przebywam na forum i nie jestem już tak dobrze obeznany z regulaminem ,jak kiedyś.
Regulamin się nie zmienił tak bardzo więc to argument tylko na Twoja niekorzyść - Sprawa jest moim zdaniem jasna
Napisano 18.10.2012 13:08
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Obowiązuje całkowity zakaz publikowania treści (pluginów/aplikacji/kodów źródłowych) modyfikujących pliki graczy (zwłaszcza katalog resource)
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: dr@gon, ostrzeżenie, punkty ostrzeżenia, cheq, dark, darkgl
CoD Nowy
Klasa JasnowidzPoglądasz wroga Napisany przez Drago36, 20.02.2016 cod nowy, dr@gon, drago36 i 4 więcej |
|
||||
CoD Nowy
Cod Mod Dark Edition – Wersja 3.5 jak dodać klasy i frakcje ?Cod Mod Dark Edition – Wersja 3.5 jak dodać klasy i frakcje ? Napisany przez CzupaKabra, 11.11.2015 cod nowy, cod mod, dark i 4 więcej |
|
||||
System perkówNapisany przez Drago36, 26.06.2014 perki, qtm peyote, cod, nowy i 2 więcej |
|
||||
Zombie Plague 4.3
DynamitNapisany przez Drago36, 09.03.2014 zombie plague 4.3, zombie, plague i 5 więcej |
|
||||
Zombie Mod
[Poradnik] Jak dodać ograniczenie do kupna extra itemu?Napisany przez Drago36, 08.03.2014 zombie mod, zombie, plague, drago i 5 więcej |
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych