Witam mam prośbę czy by ktoś mi ten plugin zrobił pod serwer BaseBuilder z samym Gunxpmodem?
I nagrody by były sam exp do gunxpmoda.
Jakiego BaseBuilder używasz?
To był żart?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Napisano 22.05.2015 12:57
Witam mam prośbę czy by ktoś mi ten plugin zrobił pod serwer BaseBuilder z samym Gunxpmodem?
I nagrody by były sam exp do gunxpmoda.
Jakiego BaseBuilder używasz?
To był żart?
Napisano 22.05.2015 16:06
Dodaję wersję pod BaseBuilder, sprawdź czy działa, ponieważ usunąłem misje związane z bosami: Nemesis i Survivor.
misje_zombie.sma 19,06 KB 152 Ilość pobrań
misje_zombie.amxx
Następnie wykonaj poniższą instrukcje:
Jednak ,żeby to działało musimy lekko zedytować naszego GunXpModa i Zombie
A więc otwieramy GxpMod.sma i szukamy i w public plugin_natives()
dodajemy
register_native("zm_daj_mu_xp", "native_dodaj_user_xp", 1);
a potem na koncu
public native_dodaj_user_xp(id, amount) { PlayerXp[id] += amount; check_level(id) }
Napisano 27.11.2018 15:44
Przerobi ktoś.....
![]() |
Zombie Mod
[ROZWIĄZANE] Lasermina - dodanie do menu extra itemówNapisany przez Łysy CS-RzeZnia.eu, 07.06.2024 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Zombie Mod
[ROZWIĄZANE] Problem z menu admina+ spectSpecial zombie plague 4,5 Napisany przez SzogunZP, 26.04.2024 ![]() |
|
![]() |
||
Biohazard
Biohazard punkty żywych i zombieNapisany przez Puni07, 13.02.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Zombie Mod
Umiejetnosci za wbicie lvlaUmiejetnosci za wbicie lvla Napisany przez marcin16p, 10.12.2022 ![]() |
|
![]() |
|||
Zombie Mod
Poprawienie zapisu LVL/EXP'a w systemie LVLNapisany przez lewyb, 30.10.2022 ![]() |
|
![]() |
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych