Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
Inny

Diablo II Błąd mój czy wasz ?

Inny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 dawid7822

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Wyrzysk
Offline

Napisano 26.09.2012 18:05

Gdy wgrywam obojętnie jaki ( amxx diablo II ) to nie działa mi w ogóle nic mi nie wchodzi po prostu jest taki sam jak po zainstalowaniu od nowa cs'a plis HELP z góry THX :)
Kawon (26.09.2012 23:40):
Nie jesteśmy ślepi :]

Użytkownik Kawon edytował ten post 26.09.2012 23:40

  • +
  • -
  • 0

#2 glut

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 931
Master

  • Postów:2073
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Namysłów
Offline

Napisano 26.09.2012 18:29

dopisałeś diablomod'a do plugins.ini podałeś też dane do bazy danych ?? Opisz dokładnie co się dzieje ?? Hud się pojawia w ogóle z klasą none ?? Jakieś logi.
  • +
  • -
  • 0

Nie pomagam za darmo na PW/GG/Steam od tego jest forum

 

TP Game + RR

 

Znak rozpoznawczy :coto:


#3 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 27.09.2012 10:27

Daj link do diablomoda, którego instalujesz.
  • +
  • -
  • 0

#4 dawid7822

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Wyrzysk
Offline

Napisano 29.09.2012 07:41

link z którego pobrałem http://amxx.pl/topic...-i-fatall1tego/

Gdy wgrywam danego diablo to dostaje bron i wygląda to tak jakby nic się nie zmieniło ale tylko modelsy się odmieniając a reszta nie wchodzi :facepalm:

własnie podmienia mi się plugins na plugins-diablo2 ;>
  • +
  • -
  • 0

#5 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 29.09.2012 09:03

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

Mody > Diablo Mod > Problemy

do

Mody > Inne mody > Problemy
  • +
  • -
  • 0

#6 dawid7822

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Wyrzysk
Offline

Napisano 30.09.2012 10:05

proszę O POMOC !!!!
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Inny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych