Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ProFragsMaker


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Badzia

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 20.08.2012 00:57

wiec mam zainstalowany ten plugin
http://amxx.pl/topic...rprofragsmaker/

do easybloka oczywiscie
i ten sklep
http://amxx.pl/topic...-na-easyblocka/

i od sklepu wyskakuje mi taki blad *(sklep dziala tylko to wyskakuje xD)

L 08/20/2012 - 01:48:11: Function is not present (function "rank_rangi") (plugin "expmod.amxx")
L 08/20/2012 - 01:48:11: [AMXX] Run time error 10 (plugin "expmod.amxx") (native "set_task") - debug not enabled!
L 08/20/2012 - 01:48:11: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).



a od profragsmaker w ogóle mi sie nie uruchamia dopisalem do plugin.ini wgralem all pliki i modules mam odblokowane xD na wszelki wypadek

a tu blad

[AMXX] Plugin "blockmaker.amxx" failed to load: Plugin uses an unknown function (name "hnsxp_set_user_xp") - check your modules.ini.

Kawon (20.08.2012 16:25):
Kod w postach(np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach(code/php/spoiler itp) a powyżej 200 linijek tylko w załączniku.

Użytkownik Kawon edytował ten post 20.08.2012 16:25

  • +
  • -
  • -1

#2 Badzia

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 21.08.2012 00:39

no proszę o pomoc bo blad nadal jest a nic w necie nie znalazlem
  • +
  • -
  • 1

#3 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 21.08.2012 08:47

Musisz wgrać jakiegoś EXPModa, lub usuń natywy z BMa.
  • +
  • -
  • 0

#4 Badzia

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 21.08.2012 09:01

a jak usunac natyw z bma a exp moda mam napisalem przeciez
http://amxx.pl/topic...-na-easyblocka/
a xD to nie sklep tylko expmod xD
  • +
  • -
  • 1

#5 Badzia

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 22.08.2012 01:41

dobra
/close
bo nikt i tak nie pala zapalem proszę zamknac
  • +
  • -
  • 1

#6 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 22.08.2012 23:02

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych