Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Problem z logiem w stylu Deflection

phpbb

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 VolT.

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 15.08.2012 12:27

Witam mam problem z logiem, które znajduję się w stylu Deflection. Po wgraniu na forum zmienionego loga z nazwą forum w miejscu loga pojawia się białe okienko. Nie wiem o co z tym chodzi, myślałem, że musi być ten sam kolor tła i zmieniłem plik tab. Ale to nie pomogło ciągle jest to samo. Jedynym wyjściem jest wgranie tych plików na nowo i znowu wszystko jest dobrze. Proszę was o pomoc, bo może ktoś ma ktoś ten styl na forum wgrany. Z góry dziękuje za pomoc, będą +.
  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Pawlak

    Wygrałeś talon na kurwę i balon

  • Power User

Reputacja: 936
Master

  • Postów:1668
  • GG:
  • Lokalizacja:Mongolia
Offline

Napisano 15.08.2012 12:41

może byś zrobił screena czy podał adres jak to wygląda?
  • +
  • -
  • 0

#3 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 15.08.2012 13:05

Proszę oto SS jak wgram to nowe logo:

Załączony plik  logo.bmp   3,75 MB  65 Ilość pobrań

G[o]Q (15.08.2012 13:28):
http://amxx.pl/ihost/

  • +
  • -
  • 0

#4 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 16.08.2012 05:53

Pomoże ktoś ? Bardzo tego potrzebuję :(
  • +
  • -
  • 0

#5 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 16.08.2012 06:19

Może logo się źle wgrało? Podaj adres forum.
  • +
  • -
  • 0

#6 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 16.08.2012 12:10

Proszę: www.cs-gamefrag.xaa.pl

Wgrałem tamto logo, bo nie chce żeby było to białe okienko.

@UP: No nie wiem czy źle, myślę że wszystko dobrze wgrywałem.

PS. Proszę o szybką odpowiedź, bardzo mi na tym zależy.
  • +
  • -
  • 0

#7 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 16.08.2012 16:36

Musisz zrobić napis następnie usunąć warstwę z tłem i nie będzie białego + dobre wymairy loga :)
  • +
  • -
  • 0

#8 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 16.08.2012 17:24

Wymiary są dobre bo tylko edytuje ten plik top :) . Usunąć warstwę z tłem, nie wiem o co dokładnie Ci chodzi. O to że ten sam kolor tego loga ?
  • +
  • -
  • 0

#9 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 17.08.2012 09:37

@Ref
  • +
  • -
  • 0

#10 Badzia

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 17.08.2012 13:08

a stare logo dziala
moze jak wklejasz
html_public/templates/styl /images / tutaj jak sklejasz to to zdjecie musi miec taka sama nazwe jak poprzedni header

albo zmien jego nazwe w overall_header.tpl w stylu
  • +
  • -
  • 0

#11 VolT.

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:103
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 17.08.2012 15:40

Stare logo działa, tylko jak dzisiaj chciałem zmienić logo, to nie wiem czemu nie było tego białego okienka, ciągle było to Twoja-Nazwa.pl. Na pewno ma taką samą nazwę. A co do zmienienia to sprawdzę.

Ciągle to samo, już nie wiem co z tym zrobić. :(
  • +
  • -
  • 0

#12 mathiasmm

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:K.
Offline

Napisano 17.08.2012 16:14

Zmień nazwę loga w ipb_styles.css.
  • +
  • -
  • 0

Chętnie pomagam w sprawach IP.Board jak i wszystkich oficjalnych, legalnych aplikacji od IPS.






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpbb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych