Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

prefix_surf.cfg


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hooch

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 26.03.2009 20:44

Witam.
Stworzyłem plik prefix_surf.cfg w folderze ...addons/amxmodx/configsmaps.
Gdy włączam mape surf to zawartość tego pliku nie ładuje się:

zawartość
amx_rcon sv_airaccelerate "9999"
amx_rcon sv_gravity "750"
amx_rcon sv_stepsize "360"
amx_rcon sv_accelerate 50
amx_rcon sv_airmove 1

Ładuje się może raz na 25 razy i tylko wtedy gdy jestem na serwerze. Co zrobić aby zawartość tego pliku ładowała się za każdym razem gdy na serwie jest mapa surf?

Drógie pytanie to jak zrobić aby wyłączyś dany plugin tylko na jednej mapie (1_hp) lub włączyć plugin tylko na mapie (de_dust2)?
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.03.2009 20:46

Drógie pytanie to jak zrobić aby wyłączyś dany plugin tylko na jednej mapie (1_hp) lub włączyć plugin tylko na mapie (de_dust2)?a

Proszę: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=477

Zobacz także: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=499

#3 Hooch

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 26.03.2009 20:57

A pierwsze?
  • +
  • -
  • 0

#4 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.03.2009 20:59

Przeczytaj: http://amxx.pl/viewtopic.php?t=499 ( być może coś pominąłeś ).

#5 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 26.03.2009 21:00

amx_rcon sv_airaccelerate "9999"
amx_rcon sv_gravity "750"
amx_rcon sv_stepsize "360"
amx_rcon sv_accelerate 50
amx_rcon sv_airmove 1

A po co amx_rcon?? Same cvary mają być to ci się załaduje jak zmienisz na mape z prefixem surf_
  • +
  • -
  • 0

#6 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 26.03.2009 21:02

No fakt, nie zauważyłem ... Nawet nie podałeś hasła rcona ;) Daj tak:
sv_airaccelerate "9999"

sv_gravity "750"

sv_stepsize "360"

sv_accelerate 50

sv_airmove 1


#7 Hooch

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
Offline

Napisano 26.03.2009 21:03

bez tego tez sie nie ładuje
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych