Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Wgralem Zbot i nie startuje AMX


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 hinix

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 26.03.2009 16:21

prblem jest tego typu. Znajomy chcial pograc z botami i pyta jaka komenda sie dodaje. powiedzialem, ze sie nie da bo nie ma. Znalazlem Zbot na forum, sciagnalem, przekopiowalem i.. serwer sie wlacza ale bez amxa :/

Przy kopiowaniu pytal tylko o to czy podmieci plik liblist.gam i sie zgodzilem. To przez niego jest ten problem?
  • +
  • -
  • 0

#2 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 26.03.2009 16:28

Zboty nie działają z amxx ponieważ potrzebują liblist.gam, więc albo amxx albo zboty. Wiem że jest sposób na to, ale poradnik jak to zrobić jest na forum konkurencji więc w google wyszukaj :)
  • +
  • -
  • 0

#3 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 26.03.2009 17:30

PODBoty są pluginem MetaModa, wiec mogą działać razem z AMXXem
to wrzuć do addons/
i do addons/metamod/plugins.ini dopisz
win32 addonspodbotpodbot_mm.dll
linix addons/podbot/podbot_mm_i386.so

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych