Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

sXe 7.6 problem z wejściem na serwer


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 kay

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 24.03.2009 20:55

Witam!
Zainstalowałem na serwerze kumpla sXe, on wbija bez problemu, tak jak inni ludzie z sXe. Mi jednak CS się wywala a w logu sXe widać takie coś:
2009/03/24 19:46:35 - 
2009/03/24 19:46:35 - sXe Injected starting...
2009/03/24 19:46:35 - Win <img src='http://amxx.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue2.gif' class='bbc_emoticon' alt='xP' /> (5.1.2600 Dodatek Service Pack 2)
2009/03/24 19:46:35 - version: 7.6
2009/03/24 19:46:35 - open [77C1F566]
2009/03/24 19:46:35 - Starting Device Driver
2009/03/24 19:46:35 - service [C]
2009/03/24 19:46:35 - Open manager OK
2009/03/24 19:46:35 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/03/24 19:46:35 - Craete service error [C]
2009/03/24 19:46:35 -  Load error, try again -----------
2009/03/24 19:46:35 -  * Cleaning
2009/03/24 19:46:35 -  * Stoping service
2009/03/24 19:46:35 - GetLastError(1062)(Usługa nie została uruchomiona.

)
2009/03/24 19:46:35 - Control service error
2009/03/24 19:46:35 -  * Service stopped
2009/03/24 19:46:35 - GetLastError(1072)(Określona usługa została oznaczona do usunięcia.

)
2009/03/24 19:46:35 - Delete service error
2009/03/24 19:46:35 -  * Service deleted
2009/03/24 19:46:35 - service [C]
2009/03/24 19:46:35 - Open manager OK
2009/03/24 19:46:36 - Create Service OK
2009/03/24 19:46:36 - Start Service OK
2009/03/24 19:46:36 -  [35][7C90D7D2]
2009/03/24 19:46:36 -  [32][7C90D793]
2009/03/24 19:46:36 -  [115][7C90EA32]
2009/03/24 19:46:36 -  [74][7C90DCFD]
2009/03/24 19:46:36 -  [AD][7C90E1AA]
2009/03/24 19:46:36 -  [7A][7C90DD7B]
2009/03/24 19:46:36 -  [D5][7C90E4F2]
2009/03/24 19:46:36 -  [89][7C90DEB6]
2009/03/24 19:46:36 -  [FE][7C90E84F]
2009/03/24 19:46:36 -  [BA][7C90E2BB]
2009/03/24 19:46:38 -  [102][7C90E8A3]
2009/03/24 19:46:39 - Waiting for game...
2009/03/24 19:46:46 - Proceso [explorer.exe](1236) injecting on PID (3896) -> (ALLOW)[1]
2009/03/24 19:46:46 - Intercepting game... [3896][hl.exe]
2009/03/24 19:46:46 - open [77C1F566]
2009/03/24 19:46:46 - Injecting: [C]
2009/03/24 19:46:50 - Injected OK
2009/03/24 19:48:02 - Proceso [explorer.exe](1236) injecting on PID (160) -> (ALLOW)[1]
2009/03/24 19:48:02 - Intercepting game... [160][hl.exe]
2009/03/24 19:48:02 - open [77C1F566]
2009/03/24 19:48:02 - Injecting: [C]
2009/03/24 19:48:06 - Injected OK
2009/03/24 19:49:30 - ERROR: Control-code time-out: inconsistent information
2009/03/24 19:49:30 - ERROR: [System shuting down... closed by the game]
2009/03/24 19:49:30 - Control-code error
2009/03/24 19:49:30 -  * Termination
2009/03/24 19:49:33 -  * Cleaning
2009/03/24 19:49:33 -  * Stoping service
2009/03/24 19:49:33 -  * Service stopped
2009/03/24 19:49:33 -  * Service deleted

Cs mnie wywala tak:
Kicked: Blad klienta, sprawdz logi

Czy mogę coś poradzić? Proszę o szybką pomoc bo zależy mi na tym serwerze.

Z poważaniem,
Kay
  • +
  • -
  • 0

#2 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 25.03.2009 14:32

Zainstaluj patch v 23, najnowsza wersja sXe nie działa na innych wersjach CS 1.6 :(
  • +
  • -
  • 0

#3 kay

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 25.03.2009 18:52

Mam v23 od początku...
Czy to może być przez to, że popodmieniałem spritów parę?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych