Mini Modyfikacja AMXBans v4
Majster.
29.10.2012
Chciał bym zgłosić 1 bład i 1 propozycje :
1. Błąd jest taki, że teraz jak robi sie ssy to robi tylko w formacie BMP a przed poprawka byly 2 formaty TGA+BMP jednocześnie.
2. Propozycja jest taka aby na www w logach dodać serwer, czyli na jakim serwerze były ssy robione.
1. Błąd jest taki, że teraz jak robi sie ssy to robi tylko w formacie BMP a przed poprawka byly 2 formaty TGA+BMP jednocześnie.
2. Propozycja jest taka aby na www w logach dodać serwer, czyli na jakim serwerze były ssy robione.
sNH.
29.10.2012
@up
To jest amx bans. Chcesz inny system banów to wgraj advanced bans. Amxbans głównie opiera się na zapisywaniu banów na sql
To jest amx bans. Chcesz inny system banów to wgraj advanced bans. Amxbans głównie opiera się na zapisywaniu banów na sql
mozor
29.10.2012
Gdy dodaję Screeny do "Menu Użytkownika" i gdy wchodzę w zakładkę to mi piszę:
Table 'cs_bansy.Screeny' doesn't exist
mozor
30.10.2012
Dzięki Kawon pomogło ;]
Użytkownik mozor edytował ten post 30.10.2012 06:55
Majster.
05.11.2012
Chciał bym zgłosić 1 bład i 1 propozycje :
Ref.
Użytkownik Niewidomy. edytował ten post 05.11.2012 08:09
Ref.
Użytkownik Niewidomy. edytował ten post 05.11.2012 08:09
MarCinek44
13.11.2012
"Ten kod wklejamy gdzie chcemy najlepiej do index_body.tpl lub overall_header.tpl [" Gdzie to znajdę ?
Moje forum jest na śliniku MyBB
Jeśli masz silnik forum phpbb to znajdziesz te pliki w folderze template
Moje forum jest na śliniku MyBB
MarCinek44
19.11.2012
jak dodać na mybb ? a konkretnie "index_body.tpl lub overall_header.tpl ["
adamus81
22.03.2013
Witam dodałem plugin pod wersje 1.5.1 i mam problem,mianowicie zle pokazuje ip gracz demo http://cs-fragmania....ans/screeny.php
Jezeli sprawdzałem plugin robiac sobie ssy na steam powinno byc moj steam a jest 7 ? a jezeli chodzi o gracza NS powinno byc ip a jest 9.Co jest nie tak,proszę o pomoc.
Jezeli sprawdzałem plugin robiac sobie ssy na steam powinno byc moj steam a jest 7 ? a jezeli chodzi o gracza NS powinno byc ip a jest 9.Co jest nie tak,proszę o pomoc.
sebul
23.03.2013
Jedna uwaga co do tych screenów. Po co tworzyć do tego cvary i po co łączyć się z bazą także w tym pluginie? Nie pamiętam, czy normalnie w amxbansie 1.5.1 można pobrać uchwyt połączenia tego co jest w pluginie z końcówką _core, ale z tego co pamiętam forward z wysłanym uchwytem jest, więc wystarczy posłużyć się tym forwardem, a nie tworzyć nowe połączenie.
adamus81
23.03.2013
Kawon wlasnie oto mi chodzi żeby tak to wygladalo demo http://amxbans.csdon...screen_list.php czyli
Mapa Gracz SteamID / Adres IP Admin Serwer Ilość Data
Mapa Gracz SteamID / Adres IP Admin Serwer Ilość Data
adamus81
31.03.2013
Wgrałęm ta modyfikacje dodałem pluginy od 1.5.1 i nadal zle pokazuje na www bana daje ssy sa a w tabeli zamiast ip podaje 1 demo AMXBans: Gm 1.6 - Lista Screenów jest jakas rada na to ??
Teraz dodalem plugin 1.6 i jest ip z portem?
Użytkownik adamus81 edytował ten post 31.03.2013 06:42
Teraz dodalem plugin 1.6 i jest ip z portem?
Użytkownik adamus81 edytował ten post 31.03.2013 06:42
Misiaczek ;c
31.03.2013
Aby usunąc tą 1 na www wystarczy edytować lekko sma :F
1.5.1
Znajdź:
Zamień na:
1.6
Znajdź:
Zamień na:
Badum Tsyyy i gotowe
Użytkownik MisieQ edytował ten post 31.03.2013 07:02
1.5.1
Znajdź:
get_user_ip(victim,player_ip, 1)
Zamień na:
get_user_ip(victim,player_ip,charsmax(player_ip), 1)
1.6
Znajdź:
get_user_ip(id,admin_ip,charsmax(admin_ip))
get_user_ip(victim,player_ip, 31)
Zamień na:
get_user_ip(id,admin_ip,charsmax(admin_ip), 1)
get_user_ip(victim,player_ip,charsmax(player_ip), 1)
Badum Tsyyy i gotowe
Użytkownik MisieQ edytował ten post 31.03.2013 07:02
Misiaczek ;c
31.03.2013
te zmiany nie maja wpływu na banowanie, to tylko poprawki bo źle charsmax były ustawione, pokaż sma bo coś czuje że coś sknociłeś
adamus81
31.03.2013
te zmiany nie maja wpływu na banowanie, to tylko poprawki bo źle charsmax były ustawione, pokaż sma bo coś czuje że coś sknociłeś
proszę po przerobieniu jak napisałes i nie mozna banowac
Spoiler