Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablo Mod 5.9l [SQL]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
268 odpowiedzi w tym temacie

#261 Maziu

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 26.10.2012 17:49

Mam pytanie, dlaczego po zainstalowaniu modu serwer nie chce sie uruchomic? proszę o odpowiedz i moze pomoc
Skype : maziuuuuuu
gg: 324903

Problem rozwiazany, teraz mam nastepujacy. Nie wyswietla mi sie menu klas po wpisaniu /klasa. Jak moge to naprawic?
CheQ (26.10.2012 17:31):
Załóż temat w odpowiednim dziale, a najlepiej poszukaj sam w dziale z poradnikami do diablomoda.
CheQ (26.10.2012 17:58):
Ponawiam Notatkę.

  • +
  • -
  • 0

#262 SmierCwOczaH

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Ostrów Mazowiecka
Offline

Napisano 04.01.2013 19:04

Jak sie nie pojawia menu wyboru klasy (/klasa) to znaczy ze jest problem z połączeniem sie do sql'a błędy z sql'a sa w folderze amxmodx/logs/diablo.log

Ale jak naprawić ten błąd z połączeniem? Co trzeba zrobić?

#263 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 06.01.2013 22:28

Pokaż logi, napisz temat w dziale DiabloMod->Problemy

#264 Kedzior123997

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 24.02.2013 11:21

witam umnie komenda klasa nie działa co mam zrobić
wszytko dobrze wgrałem
  • +
  • -
  • -1

#265 jump531

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.04.2013 20:18

a jaka komenda na dawanie itemku i expa?

a jaka komenda na dawanie itemku i expa?
  • +
  • -
  • 0

#266 Rekreative

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Podlasie
Offline

Napisano 22.05.2013 19:22

Mam problem. Gdy któryś z graczy wpisuje komendę: /klasa, nie wyskakuje żadne okienko z klasami ani nic. Proszę o pomoc.


  • +
  • -
  • 0

#267 OverShot

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:52
  • Lokalizacja:Czarnobyl
Offline

Napisano 21.01.2014 23:18

Gdzie te cvary trzeba dopisać? do dopisuje je do amxx.cfg ale nic z tego ;/


  • +
  • -
  • 0

#268 kacperfaith

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Kacper
  • Lokalizacja:Czersk
Offline

Napisano 21.02.2016 22:37

Trochę  odkop. Mam problem z magicznymi pociskami palladyna, a mianowicie. Takowe wcale nie działają, paseczek ładuje, - masz jeden magiczny pocisk - strzelam - nie działa. Jaki fragment kodu jest za to odpowiedzialny, i co zfixować?


  • +
  • -
  • 0

#269 kumitsu123

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:72
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 24.02.2016 17:24

Poszukaj w dziale diablomod pewnie się znajdzie a jak nie to dodaj inna równie ciekawa moc
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych