Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Diablo Mod by Stachu
Napisano 07.06.2012 14:11
Popularny
Na wstepie powiem ze jest to odkopany plik sma (ostatnio edytowany okolo 4 miechy temu)
wiec nie mam do niego modeli plikow .txt .
mysle ze bedzie on sluzyl jako pomoc przy robieniu wlasnych Dm
Moze troche o tym co jest w tym calym pliku sma
1.Gildie (by me)
2.Artefakty
3.Wlasny system questow
4.27 klas
5.Przynajmniej 5 calkiem nowych mocy (licze tylko te ktorych odpowiednikow nie spotkalem na innych serwerach/lub wyszlyodemnie)
Nie mam glowy aby rozpisywac all wiec zamieszczam plik i zycze powodzenia w przeszukiwaniu moda
W razie pytan piszcie w tym temacie.
newdiablo.sma 348,53 KB 3683 Ilość pobrań
newdiablo.amxx
Napisano 07.06.2012 20:21
Napisano 07.06.2012 20:43
Dużo połasi się na te gildie Teraz będzie ciężej przyciągnąć nowych graczy czymś innowacyjnym. Oczywiście moce/itemy są ciekawe(czytałem tylko w kodzie) jestem ciekaw jak się sprawdzają.
Napisano 07.06.2012 21:15
Ci co potrafią skorzystają z tego.
Łap +
Napisano 07.06.2012 23:22
Napisano 08.06.2012 06:15
Użytkownik Stachuu :D ?? edytował ten post 08.06.2012 06:16
Napisano 08.06.2012 09:17
A Ci bardziej doświadczeni bedą mieli dużo większy orzech do zgryzienia, jak wymyśleć coś jeszcze bardziej "innego" i innowacyjnego, bo zaraz każdy będzie miał artefakty i gildie.
Jżeeli o mnie chodzi to sory ale minus.
Napisano 08.06.2012 09:43
potrafi sobie pododawać np, quest na podkładanie paczek. Z drugiej strony liczy się renoma serwerowni i jakie usługi podaje w jakim stopniu komfortu.byle dzieciak
Napisano 08.06.2012 09:49
Napisano 08.06.2012 10:04
questy są na zabij klase
zle wyszukales ,chyba
co do opublikowania plik juz krazyl w sieci od dluzszego czasu i jak ktos mial go sprzedawac (lecz nie jest autorem) to po co ma zarabiac na czyjejs pracy
Napisano 08.06.2012 12:16
Napisano 08.06.2012 14:46
Jak dla mnie także minus. Już widzę wysypisko serwerów z gildiami i artefaktami, każdy będzie taki sam a samemu coraz trudniej będzie wymyślić coś unikatowego.
kazdy bedzie taki sam ale jak widze ty pewnie tez to skopiujesz(hipokryzja?) więc chcesz być unikalny ? zrób diablo bez tego
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)
Napisano 08.06.2012 15:16
Popularny
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 08.06.2012 15:31
Sam raczej nie skorzystam z tak napisanych gildii, czy questów, bo pierwsze chcę sam inaczej napisać (zapis sql + staty), a drugie już mam w miarę ogarnięte.
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Napisano 08.06.2012 15:32
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 08.06.2012 15:55
takie rzeczy tylko w polsce
wiem o tym lecz nie stawialem zbytnio na przejrzystosc kodu lecz by jako tako sprawnie dzialal.mimo że kod całego moda nie jest zbytnio "ładnie" napisany
Napisano 08.06.2012 16:07
A ja ci dam za płacz, a Stachu za wstawkeprzegiąłeś chłopie. Teraz byle dzieciak bez żadnej wiedzy będzie miał wypasione diablo i jeszcze może je sobie przypisywać, bo przecież je edytował.
A Ci bardziej doświadczeni bedą mieli dużo większy orzech do zgryzienia, jak wymyśleć coś jeszcze bardziej "innego" i innowacyjnego, bo zaraz każdy będzie miał artefakty i gildie.
Napisano 09.06.2012 10:51
Co to artefakty ? Co dają ? (kilka przykładów). Są te dodatki na stałe ? Lekki po prostu opis artefaktów.
I proszę nie odnosić mnie do wiki diablo, czy coś - odpowiem : nie, nie grałem w diablo jeśli tam takie coś jest Na razie wiem, że szansa na artefakt to chyba 1/25 ;]
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Irytuje mnie nieczytelny kod, jeśli oczekujesz ode mnie pomocy - zmień to !
Napisano 09.06.2012 12:39
Co to artefakty ? Co dają ? (kilka przykładów). Są te dodatki na stałe ? Lekki po prostu opis artefaktów.
Sa to w jakimś stylu itemy tyle ze posiadają czasowa wytrzymałość. Jest 5 poziomów kazdego artefaktu ktory możemy podnoscic za pomocą kamieni. Daja one np. hp,krytyk,speed ,dmg,obbrone
Napisano 09.06.2012 13:26
g_woj
Nowa zmienna, zapis & odczyt, przypisujesz mu co chwile wartości 0, ale nic z tym nie robisz, jak poszukam jeszcze.. to dopiszę, jak coś znajdę ; ) A ta czasowa wytrzymałość jest jakaś losowa ? Bo nie umiem jeszcze dojść do tego kodu, analizuje od początku krok po kroku, czy to np ma zawsze wartość rundową / minutową ?
Użytkownik ogieR- edytował ten post 09.06.2012 13:27
Irytuje mnie nieczytelny kod, jeśli oczekujesz ode mnie pomocy - zmień to !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych