Dokumentacja offline
Na 5tyk
26.05.2012
Zależy kogo 
Mój programik coś się zwalił, bo nie mogę skompilować, ale to 5 min naprawy i wyszedł by gdzieś tak za 3-4 tygodnie - Przy takim zastosowaniu co teraz mam to nie było by za dużo aktualizacji, ewentualnie tylko standardowe biblioteki by były w programie.

Mój programik coś się zwalił, bo nie mogę skompilować, ale to 5 min naprawy i wyszedł by gdzieś tak za 3-4 tygodnie - Przy takim zastosowaniu co teraz mam to nie było by za dużo aktualizacji, ewentualnie tylko standardowe biblioteki by były w programie.
Portek
27.05.2012
Jakby nie można było poprosić ładnie kogoś (nawet mnie) o wyplucie Wam danych w XML'u z dokumentacji...
Żółw Mina
27.05.2012
Ja jestem za tą dokumentacją 
Też mam czasem problemy z netem i by mi się to przydało

Też mam czasem problemy z netem i by mi się to przydało

DarkGL
27.05.2012
Jakby nie można było poprosić ładnie kogoś (nawet mnie) o wyplucie Wam danych w XML'u z dokumentacji...
jeśli uważasz że tylko ty umiesz pobierać dane z dokumentacji to niestety tak nie jest

Portek
27.05.2012
Nie, tak nie jest, mówię tylko że mogę Wam taką wersję udostępnić bez zbędnego kombinowania.jeśli uważasz że tylko ty umiesz pobierać dane z dokumentacji to niestety tak nie jest
Hiroshima
27.05.2012
jeśli w dokumentacji pojawi się nowa funkcja to ten Wasz programik rozumiem będzie miał opcję aktualizacji?
Mozna pomyśleć nad RSS'em
Mozna pomyśleć nad RSS'em
DarkGL
27.05.2012
przecież o to właśnie się rozchodzijeśli w dokumentacji pojawi się nowa funkcja to ten Wasz programik rozumiem będzie miał opcję aktualizacji?
aktualizacje kategorii i funkcji ja mam już gotową

Fili:P
27.05.2012
mój pomysł poległjeśli w dokumentacji pojawi się nowa funkcja to ten Wasz programik rozumiem będzie miał opcję aktualizacji?

Hiroshima
27.05.2012
DarkGL" data-cid="415033" data-time="1338129364">rozchodzi się o to, że można to interpretować w dwojaki sposób; zrobisz program, zaimportujesz bazę z XML'a i udostępnisz tą wersję bez możliwości aktualizacji lub udostępnisz sam program który automatycznie po uruchomieniu zaimportuję bazę z naszego serwera.. Więc jest zasadnicza różnica...przecież o to właśnie się rozchodzi
Hiroshima
27.05.2012
Na 5tyk" data-cid="415041" data-time="1338129800">Więc z całym szacunkiem ale jest to bez sensuMój program bym musiał sam aktualizować
Na 5tyk
27.05.2012
Wiem, a xml to taka mniej więcej baza? Więc jak tak by można import do programu z pliku dokumentacja.xml i by lepiej działało

G[o]Q
27.05.2012
xml by sie przydal rss jest zbędny u mnie to dziala tak ze pobiera tylko uzupelnione funkcje i aktualizuje liste podmodułów i funkcji zostalo mi tylko jakieś ładne formatowanie zrobić ale jakby byl dostęp do xml'a to by mozna bylo optymalizacje zrobić