Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
GmAMXBans

[ROZWIĄZANY] Nie wczytuje adminów lub nie łączy

gmamxbans problem

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 sKilloWsky

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:68
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 13.05.2012 11:39

Witajcie, przed reinstalacją serwera wszystko działało idealnie.. teraz wgrałem paczkę coda która mi się spodobała ale kombinuje już 2godziny, dałem nawet te same ustawienia co były na serwerze przed reinstalacją... ale nie działa.

O to moje pliczki

plugins.ini

Spoiler


amxbans.cfg
Spoiler


modules.ini
Spoiler


plugins-codmod
Spoiler


sql.cfg
Spoiler


Adres do amxbans : www.fragujmy.pl/bany

Proszę o pomoc!

Użytkownik sKilloWsky edytował ten post 13.05.2012 11:39

  • +
  • -
  • 0

#2 Mr. Dziwny

    Wyrafinowany

  • Power User

Reputacja: 68
Pomocny

  • Postów:429
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 13.05.2012 12:31

Zmien :
// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 0

na

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 1

  • +
  • -
  • 0

[ CS-Sfera.pl - Forum ogólnotematyczne ]

Sprzedam paczkę AMXX - COD MOD a la LOL (100k LVL):

IP serwera - 31.186.82.137:27106 (podgląd), pisać GG!
Kontakt:
GG: 46592283
E-mail: marcin@cs-sfera.pl


#3 LokalnyHost

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:213
  • Imię:Bedoka
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 13.05.2012 12:50

Zmien :

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 0

na

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 1


Albo mi się wydaje, albo wszędzie piszesz to samo. Nie rozumiem, dlaczego po zmianie czytanie z sql na users.ini miałby się naprawić amxbans.

Do autora - daj logi.
  • +
  • -
  • 0

#4 sKilloWsky

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:68
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 13.05.2012 13:58

Niestety nie mam dostępu do konsoli na tym hostingu (po prostu jej nie ma) ale daje logi z ftp.


Tutaj jeden

Spoiler


I tutaj wcześniejszy
Spoiler


Nie wiem czy tu o to chodziło..
  • +
  • -
  • 0

#5 Mr. Dziwny

    Wyrafinowany

  • Power User

Reputacja: 68
Pomocny

  • Postów:429
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Lębork
Offline

Napisano 13.05.2012 18:29


Zmien :

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 0

na

// Wczytywanie adminów
// 0 z bazy SQL, 1 = z pliku users.ini, 2 = nie ładuje adminów
amxbans_use_admins_file 1


Albo mi się wydaje, albo wszędzie piszesz to samo. Nie rozumiem, dlaczego po zmianie czytanie z sql na users.ini miałby się naprawić amxbans.

Do autora - daj logi.



Nie nie pisze to samo. Przyjrzyj sie ostatnim cyferkom. mowie ci jak zmienisz to zadziala.
  • +
  • -
  • 0

[ CS-Sfera.pl - Forum ogólnotematyczne ]

Sprzedam paczkę AMXX - COD MOD a la LOL (100k LVL):

IP serwera - 31.186.82.137:27106 (podgląd), pisać GG!
Kontakt:
GG: 46592283
E-mail: marcin@cs-sfera.pl


#6 LokalnyHost

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 39
Życzliwy

  • Postów:213
  • Imię:Bedoka
  • Lokalizacja:Opole
Offline

Napisano 13.05.2012 18:34

Chodziło mi o wszystkie tematy.
Zadziała, jeśli zmieni tą 1 cyferkę i doda admina w USERS.INI a nie w BAZIE.

Albo mi się wydaje, albo w twoich logach nic nie ma z amxbansa i są one z 2010 ?
  • +
  • -
  • 0

#7 sKilloWsky

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:68
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 13.05.2012 18:54

ojć. może cos zle podałem... zreinstalowałem serwer i zaraz spróbuje od nowa bo może jakieś pluginy się gryzły... Zaraz zobaczę i jak będzie nie tak to dam świeże logi..

A i zmieniałem na 1 w czytaniu admina z users i wtedy też żaden admin nie działał.

Hmm... Nie działa...
Jak włączam od nowa serwer to niby logi są w logs ale mają 0kb pamięci i pusto w środku...
  • +
  • -
  • 0

#8 sKilloWsky

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:68
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Szczecin
Offline

Napisano 13.05.2012 20:11

wgrałem wszystko od nowa i póki co działa.
  • +
  • -
  • 0

#9 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 13.05.2012 20:30

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans, problem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych