Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

CS 1,6 miganie ekranucs1.6 miganie cs

cs 1

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 RYBACK

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 09.05.2012 16:19

Witam mam oto tkai problem gdy gram w cs raz na jakis czas 3-4 minuty miga mi ekran dzieje sie to w nasptejuacy sposob. Gram gdy nagle na sekunde pokazuje mi sie pullpit po czym znowu widze cs , ale jak to zwykle bywa 1 s to duzo i zostaje zabity, gra sie ciezo i takie miganie ( minimalizowanie sie cs na krotki czas) bardzo dekoncentruje. Sterowniki mam wsyztskie zainstalowane dzieje sie tak po tym jak zoriblem formata. Wszystkie sterowniki mam, reinsal cs tez nie pomogl proszę o pomoc a zapewniam ze sie odwdziece bo probolem juz wszystkiego
  • +
  • -
  • -1

#2 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 09.05.2012 16:21

Jaki system? Win7? Bo ja właśnie też coś takiego mam już od bardzo dawna i niby szukałem rozwiązania, ale takowego nie znalazłem.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#3 MagikGK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.05.2012 16:33

Ja tak miałem jak aplikacja działająca w tle miała wyższy priorytet od cs'a spróbuj dać wyższy priorytet dla cs'a.

Użytkownik MagikGK edytował ten post 09.05.2012 16:34


#4 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 09.05.2012 16:56

Ok ale co jaka aplikacja mzoe meic wyzszy priorytet?

Ustawilem cs priorytet wysoki i nadal to samo
  • +
  • -
  • 0

#5 MagikGK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.05.2012 17:06

Na jakich grasz ustawieniach cs'a OpenGL? jaka rozdzielczosc i kolory

#6 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 09.05.2012 17:15

Open gl 640x 480 przed formatem bylo ok ale po fomracie mam cos taiego mam windows 7 64 bit jak cos
  • +
  • -
  • 0

#7 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 10.05.2012 20:08

ODswiezam
  • +
  • -
  • 0

#8 MagikGK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:104
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 10.05.2012 20:52

Spróbuj uruchamiać w trybie zgodnosci Win Xp SP3

#9 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 11.05.2012 18:43

nIESTETY TO SAMO dalej szukam pomocy
  • +
  • -
  • 0

#10 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 15.05.2012 20:06

odswiezam ciagle miga
  • +
  • -
  • 0

#11 Bloody_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 168
Profesjonalista

  • Postów:319
  • GG:
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 15.05.2012 20:13

1. spróbuj zminimalizować grę za pomocą klawisza WINDOWS później z powrotem wybierz cs'a z paska na dole. 2. ustaw max detale cs'a ( chyba że ci nie pociągnie na max co jest mało prawdopodobne :P ) 3. Jeśli masz 32 bitowy system a masz w grafice ustawione na "16" bitów to daj 32 bity. 4. nie mam pomysłu :P
  • +
  • -
  • 0

http://amxx.pl/topic...-bloodman-vol6/ - roundsound vol. 06
http://amxx.pl/topic...po-x-sekundach/ - blokada rakiet na X sekund


#12 G[o]Q

    I'm G[o]Q

  • Przyjaciel

Reputacja: 1339
Godlike

  • Postów:3556
  • Steam:steam
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:C: / program Files / Valve / Cstrike / G[o]Q.dem
Offline

Napisano 15.05.2012 20:26

mialem tak przez chwile ale zaraz pojawily sie update'y w windows update no i problem sie rozwiązał Piraty xDD
sebul (15.05.2012 21:10):
Ja updatów miałem już X razy, ale jakoś to mi nie pomogło ^^

  • +
  • -
  • 0
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual :D :&

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka

GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD) :D

#13 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 16.05.2012 11:36

MAM 64 BITOWY SYSTEM ZAINSTALOWALEM AUKTALIZACJE Z WINDOWS UPDATE I TO SMAO NADAL
  • +
  • -
  • 0

#14 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 16.05.2012 13:37

macie pomyslky
  • +
  • -
  • 0

#15 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 16.05.2012 16:17

ZRobilem reinstal steam i przypomnialo mi sie ze pojawial sie taki blad , przy uruchumieniu steam :Uruchamianie Steama w trybie Kompatybilność z Windows nie jest zalecane Proszę usunąć wszelkie ustawienia Kompatybilność z Windows dla wszystkich użytkowników w ramach właściwości pliku Steam.exe i ponownie Naciśnij pary Anuluj, aby trwale zignorować to ostrzeżenie. Zrobilem to jak tu pisze nie ustawialem uruchomz e zgodnsocia ale nadal to samo
  • +
  • -
  • 0

#16 RYBACK

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -5
Mniej niż zer0.

  • Postów:10
  • Imię:Ariel
  • Lokalizacja:ddz
Offline

Napisano 02.06.2012 13:35

proszę o pomoc
  • +
  • -
  • -1

#17 Nightmare25

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:20
  • Lokalizacja:Złocieniec
Offline

Napisano 09.06.2012 08:37

Mam to samo i powiem ci że to jest wina najprawdopodobniej monitora a przynajmniej jak tak uważam.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych