Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Valve_Id-Lan zamiast Steam


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 pono3

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 05.05.2012 22:10

Jak zmienic ,zeby zamiast Valve_ID_LAN było STEAM?? Czytałem i ,że reinstal może pomóc ,ale moze jest inna metoda??
I czy to ,że gracz ma Valve_ID_LAN moze w czyms przeszkodzic?? Że np nie działa mu admin??
  • +
  • -
  • 0

#2 Droso

    Dawniej HubertTM

  • Support Team

Reputacja: 1279
Godlike

  • Postów:2371
  • Steam:steam
  • Imię:Hubert
  • Lokalizacja:Tomaszów Mazowiecki
Offline

Napisano 05.05.2012 22:11

Jeżeli dajesz admina na steam to tak..
Po prostu wgraj starszą wersję silnika (binarki) i po problemie.
  • +
  • -
  • 1

Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!

Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!


#3 pono3

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 05.05.2012 22:20

Dasz do nich link?? Bo ja zem jest lewy:P

Plusik poleciał i poleci nastepny za link.

Użytkownik pono3 edytował ten post 05.05.2012 22:21

  • +
  • -
  • 0

#4 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 05.05.2012 22:30

Restart serwera na krótki czas pomoże :D
link - > http://amxx.pl/topic...ka-half-life-1/ ale nie mogę do 5006 z amxx.pl znaleźć, pewnie źle szukam
Wyłącz dproto i po problemie :)
  • +
  • -
  • 1

graphic.png


#5 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 06.05.2012 09:42

Wyłącz dproto i po problemie :)

:facepalm: Jak by chciał serwer (z protokolem) 48 to by nie wgrywal dproto...
  • +
  • -
  • 1

#6 pono3

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Gliwice
Offline

Napisano 06.05.2012 09:47

:D Spokojnie:P Plusik leci.
  • +
  • -
  • 0

#7 IndeS

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 146
Zaawansowany

  • Postów:574
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:NT
Offline

Napisano 06.05.2012 12:14

A wiec tak poszukaj binarki 5006, wyłącz serwer, podmien binarki , z lini startowej wywal -autoupdate wlacz serwer :) bedzie wszystko git :)
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych