Mam taki problem, że nie mogę ustawić expa na szybszy. Chciałbym zrobić FASTEXP ale gdy przestawiam w codmod.cfg exp nic na serwerze się nie zmienia. Co może być tego powodem? errorów żadnych nie mam.
Oto codmod.cfg
//CVARY Call of Duty Mod //----------------------- cod_killxp 3000 // doswiadczenie za zabojstwo cod_winxp 5000 // doswiadczenie za wygrana cod_damagexp 10 // doswiadczenie za 20 obrazen cod_savetype 1 // 1- Nick 2-SteamID 3-IP cod_maxlevel 4001 // Maksymalny poziom cod_levelratio 35 // ustawia ile doswiadczenia potrzebne do zdobycia 1 poziomu cod_weaponsblocking 1 //ustawia blokowanie podnoszenia broni cod_bombxp 800 //CVARY zalecane //-------------- sv_maxspeed 9999 //CVARY Medyk //----------- cod_revkit_time - Jak długo ma wskrzeszać osobę. Standardowo: 3(sekundy) cod_revkit_health - Ile ma dać graczowi hp po wskrzeszeniu. Standardowo: 75(hp) cod_revkit_distance - Z jakiego maksymalnej odległość można wskrzeszać. Standardowo: 100(dystanse) cod_revkit_xpdefiling - Ile expa ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 10(exp) cod_revkit_xpraise - Ile expa ma dawać za wskrzeszenie osoby ze swojej drużyny. Standardowo: 20(exp) cod_revkit_hpdefiling - Ile hp ma dawać za 'zjedzenie' przeciwnika. Standardowo: 30(hp) cod_revkit_ile - Ile osób można wskrzesić na rundę. Standardowo: 10 //CVARY Najlepsi_3_gracze //----------------------- cod_exp1 "2000" // ilosc doswiadczenia za 1 miejsce cod_exp2 "1000" // ilosc doswiadczenia za 2 miejsce cod_exp3 "500" // ilosc doswiadczenia za 3 miejsce //CVARY asysta //------------ - amx_killassist_enable 0-2 (default: 1) 0 = Wyłącz plugin / 1 = Uruchom przez DeathMsg / 2 = Uruchom przez HUD message - amx_killassist_mindamage 1-9999 (default: 30) ilość dmg jaką musi wykonać gracz żeby zaliczyło asyste - amx_killassist_givefrags 0/1 (default: 1) Dac fraga graczowi ktory asystowal ? - amx_killassist_givemoney 0-16000 (default: 150) Ile $$ dać pomocnikowi ? - amx_killassist_onlyalive 0/1 (default: 1) Czy tylko żywi pomocnicy maja otrzymywać wynagrodzenie za asyste ?