Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Error logi na serwerze, brak wczytywania klas


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 fexus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:87
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 27.04.2012 06:29

Witam, mam kolejny problem. Tym razem kompilacja zakończona powodzeniem lecz na serwerze są error logi. Nie widać paska gdzie pisze "Klasa: ... Level: ...". Dodatkowo, po wybraniu jakiejkolwiek klasy lub drugiej strony menu nie reaguje w ogóle. Takie logi są

L 04/27/2012 - 07:17:21: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_edit.amxx")
L 04/27/2012 - 07:17:21: [AMXX] Run time error 10: native error (native "message_begin")
L 04/27/2012 - 07:17:21: [AMXX] [0] dbmod_edit_531285.sma::write_hud (line 2359)
L 04/27/2012 - 07:17:21: [AMXX] [1] dbmod_edit_531285.sma::CurWeapon (line 1552)
L 04/27/2012 - 07:17:24: Plugin called message_begin with an invalid message id (0).
L 04/27/2012 - 07:17:24: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "dbmod_edit.amxx")
L 04/27/2012 - 07:17:24: [AMXX] Run time error 10: native error (native "message_begin")
L 04/27/2012 - 07:17:24: [AMXX] [0] dbmod_edit_531285.sma::write_hud (line 2359)
L 04/27/2012 - 07:17:24: [AMXX] [1] dbmod_edit_531285.sma::CurWeapon (line 1552)


Jakby komuś udało się to naprawić to prosiłbym o wskazanie błędów jakie popełniłem

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Dizip

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 27.04.2012 08:49

przypomnij sobie co ostatnio dodawales to ci pomoge

#3 fexus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:87
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 27.04.2012 14:05

Wypiszę tutaj co dodawałem od początku:
- 2 strona klas i 3 klasy.
- http://amxx.pl/topic...jszy-opis-klas/
- http://amxx.pl/topic...mpa-u-paladyna/
- http://amxx.pl/topic...a-zmiane-skinu/
- http://amxx.pl/topic...s-nie-dzialaja/
- http://amxx.pl/topic...toletowej-maga/
- http://amxx.pl/topic...ak-widocznosci/ (sposob sebula)
- http://amxx.pl/topic...-klase-premium/ (dla ostatniej klasy na drugiej stronie menu)
- http://amxx.pl/topic...a-pelny-serwer/
- http://amxx.pl/topic...m-piorun-zeusa/
- http://amxx.pl/topic...awanie-questow/
- http://amxx.pl/topic...-wygrana-runde/
- parę mocy/itemów z diablo onyke
- http://amxx.pl/topic...dobyciu-levelu/ (tylko tekst od 50 lvl'a)
- http://amxx.pl/topic...nie-ala-war3ft/ (dla klasy skrzat jest ustawione)

To chyba wszystko, tak mi się wydaję.

I taka malutka prośba, jakbyś mógł mi to dodać http://amxx.pl/topic...olaczen-z-baza/ ponieważ zawsze mam z tym problemy i nie działa tak jak powinno :|

Użytkownik fexus edytował ten post 27.04.2012 14:30

  • +
  • -
  • 0

#4 fexus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:87
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 29.04.2012 22:21

Dizip, wiesz już co źle zrobiłem czy nie bardzo jeszcze ? :|
  • +
  • -
  • 0

#5 Dizip

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 29.04.2012 22:35

za dużo rzeczy by każda sprawdzać.Powiem ci ,że to jest błąd od złego indexowania.. A mogłeś to zrobić wszędzie. Najlepiej znajdź swój stary silnik sprzed update i wgraj wszystko po kolei i sprawdzaj za każdym razem; )

#6 fexus

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:87
  • Lokalizacja:a
Offline

Napisano 30.04.2012 05:16

Złego indexowania, czyli? Co mam sprawdzać dokładniej.
  • +
  • -
  • 0

#7 Dizip

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:44
  • Lokalizacja:WWA
Offline

Napisano 30.04.2012 22:48

Zgodność plugin-init z całym pluginem




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych