Witam serdecznie,
Mimo dołożenia wszelkich starań o aktualność informacji niektóre informacje w FAQ mogą być nieaktualne. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt z nami. Aktualnych informacji udzielamy za pośrednictwem zakładki "Pomoc" w panelu, mailowo lub telefonicznie.
Serwery testowe obecnie udostępniamy na 12 godzin.
Pozdrawiam
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Pukawka.pl
Napisano 07.06.2013 22:41
Napisano 22.08.2013 18:48

Teraz w Pukawce możesz przenieść dowolny serwer na konto innego użytkownika w Pukawce. Powiąż z kontem i aktywuj swój numer telefonu, aby bezpiecznie korzystać z funkcji transferów. Każdy transfer jest potwierdzany SMS-em i realizowany automatycznie po wpisaniu kodu z SMS-a.
Zmiany, które ostatnio wprowadziliśmy dotyczą także transferu środków. Wdrożyliśmy również nowy, uproszczony system zamówień na naszej stronie, który umożliwia szybki wybór zamówienia, prostą rejestrację, szybkie płatności i korzystanie z serwera od razu nawet w ciągu kilku minut.

Przypominamy również o trwających promocjach

Już niebawem kolejne nowości!
Napisano 31.08.2013 19:27
Witam czy przypadkiem nie sponsorujecie serverów ?
Napisano 10.09.2013 11:20
@Gustlik123, jesteśmy otwarci na współpracę. Kontakt z odpowiednim działem jest możliwy za pośrednictwem formularza na naszej stronie.
-----------------------------------------
Na dobry początek roku szkolnego przygotowaliśmy dla Was promocję w ofercie LITE. Przy zakupie serwera publicznego cena 2,50 pkt/slot zamiast 2,89. Dla stałych klientów, którzy posiadają co najmniej jeden serwer od 6 miesięcy, jeszcze niższa cena: 2,40 pkt/slot.
Pozdrawiamy,
Zespół Pukawka.pl
Napisano 15.10.2013 14:46
Chciałem przenieść do was serwer upatrzyłem sobie ofertę starter a tutaj się po prostu zawiodłem gdyż najsłabsza oferta EU ma w pakiecie HLTV a oferta Starter już nie :C No cóż szkoda Muszę zostać przy swoim Hostingu.
Napisano 31.10.2013 18:44
Shambonix, brak HLTV jest wynikiem bardzo korzystnej ceny w tej ofercie, natomiast oferta EU nie jest traktowana jako najsłabsza tylko osobna oferta w lokalizacji europejskiej, gdzie koszty utrzymania są niższe, stąd niska cena, która nie świadczy o tym, że oferta jest najsłabsza. Zachęcamy do kontaktu z nami, aby ustalić indywidualną ofertę, która pozwoli Panu przejść do nas na korzystych warunkach oraz skorzystania z trwających promocji.
Jednoczesnie z przyjemnością informujemy, że teraz w ofercie LITE za serwer publiczny zapłacisz tylko 2,20 zamiast 2,89. Dla stałych klientów mamy jeszcze niższą cenę 2,10. Promocja trwa do wyczerpania zapasów! W cenie między innymi FastDL, HLTV z archiwizacją dem i publikacją na stronie (listy dem), hosting www, bazy MySQL i nie tylko!
Już od kilku dni udostępniamy możliwość płatności paysafecard.
Kupon paysafecard z 16-znakowym kodem możesz nabyć w jednym z wielu punktów sprzedaży za gotówkę, a następnie zapłacić nim za serwery.
Pozdrawiamy,
Zespół Pukawka.pl
Napisano 31.10.2013 19:17
Shambonix, brak HLTV jest wynikiem bardzo korzystnej ceny w tej ofercie, natomiast oferta EU nie jest traktowana jako najsłabsza tylko osobna oferta w lokalizacji europejskiej, gdzie koszty utrzymania są niższe, stąd niska cena, która nie świadczy o tym, że oferta jest najsłabsza. Zachęcamy do kontaktu z nami, aby ustalić indywidualną ofertę, która pozwoli Panu przejść do nas na korzystych warunkach oraz skorzystania z trwających promocji.
Jednoczesnie z przyjemnością informujemy, że teraz w ofercie LITE za serwer publiczny zapłacisz tylko 2,20 zamiast 2,89. Dla stałych klientów mamy jeszcze niższą cenę 2,10. Promocja trwa do wyczerpania zapasów! W cenie między innymi FastDL, HLTV z archiwizacją dem i publikacją na stronie (listy dem), hosting www, bazy MySQL i nie tylko!
Już od kilku dni udostępniamy możliwość płatności paysafecard.
Kupon paysafecard z 16-znakowym kodem możesz nabyć w jednym z wielu punktów sprzedaży za gotówkę, a następnie zapłacić nim za serwery.
Pozdrawiamy,
Zespół Pukawka.pl
Pisałem z państwem . I Uzyskałem odpowiedź ,że nie mogę otrzymać indywidualnej ofery cenowej bo przenosił bym tylko 1 server .
Czyli gwarantujecie Państwo ,że przy Ofercie EU Na Cod Modzie z Wieloma modyfikacjami nie będzie problem z pingiem oraz ścinaniem się servera?
Napisano 03.11.2013 11:27
Nie bedzie lagów ponieważ takowy server też posiadam ,
Co do pukawki jak doładować portfel za pomocą payesafecard/?
Użytkownik Gustlik123 edytował ten post 03.11.2013 11:29
Napisano 03.11.2013 18:08
Serwery gier - OK, ale HLTV macie troszkę, żenujące w porónaniu z konkurencją. (lagi, sciny, bardzo duże opóźnienia we wgrywaniu -do3h nawet-)
Napisano 04.11.2013 15:33
Nie przesadzajmy, że opóźnienia sieciowe w Hetzner są po na poziomie 100. Jest to bujanie w obłokach i czysta manipulacja. Oczywiste jest to, że ping będzie wyższy, ale kto powiedział, że ping 30-50 w lokalizacji takiej jest zły? Jest to najniższy możliwy i nie oznacza, że jakość serwera jest zła, więc Twoja wypowiedź ma się nijak do rzeczywistości.
Napisano 04.11.2013 18:20
Nie przesadzajmy, że opóźnienia sieciowe w Hetzner są po na poziomie 100. Jest to bujanie w obłokach i czysta manipulacja. Oczywiste jest to, że ping będzie wyższy, ale kto powiedział, że ping 30-50 w lokalizacji takiej jest zły? Jest to najniższy możliwy i nie oznacza, że jakość serwera jest zła, więc Twoja wypowiedź ma się nijak do rzeczywistości.
Nie mówię ,że pukawka jest zła bo pukawka jest za***ista ! Najlepsza na świecie jak Dla mnie.
ale przy moim necie 25mb/s Na Serwerze Hostowanym w Z .... Lok. Kraków mam ping do 50 a tam równe 100 i się utrzymywał
Napisano 04.11.2013 20:11
Uważnie dobieraj słowa to nie będzie problemów. Inaczej jest, gdy napiszemy: mój ping w tej lokalizacji oscyluje w granicach 100, a co innego pingi w tej lokalizacji oscylują w granicach 100.
Zapoznaj się z zasadami netykiety.
Napisano 21.06.2014 00:45
Nowa konsola serwerów Pukawka.pl
Od kilku dni nasi klienci mogą cieszyć się nową konsolą, która pozwala na podgląd logu z procesu serwera oraz wysyłanie komend w czasie rzeczywistym.
Bez Javy, Flasha, działająca na wszystkich przeglądarkach oraz urządzeniach mobilnych. Posiadająca funkcję włączania/wyłączania automatycznego przewijania, automatycznego debugowania, a już niedługo również możliwość ustalenia początkowej liczby linii logu wczytywanych z procesu oraz dostosowania wyglądu.
Nowy edytor plików
Teraz przeglądanie plików i zmiana konfiguracji serwera jest jeszcze łatwiejsza. Z naszym nowym edytorem plików możesz wygodnie edytować konfigurację, zarządzać pliki i wgrywać także całe foldery np. w przeglądarce Google Chrome.
Promocja 2 za 1 * CS:GO/Source * w ofercie LITE
Nasza nowa promocja tym razem jest dedykowana dla serwerów na silniku Source i CS:GO. Kup jeden serwer, drugi otrzymasz gratis w postaci kodu, który możesz wykorzystać lub przekazać znajomemu.
Pozdrawiamy,
Zespół Pukawka.p
Napisano 08.08.2014 16:12
Promocja "2 za 1" w ofercie LITE na wybrane serwery
Szczegóły promocji: http://pukawka.pl/strona,51.html
Jeszcze więcej FPS
Nowa, tania oferta serwerów Minecraft
Więcej o ofercie: http://maxcraft.pl/g...aftstarter.html
Serwery Natural Selection 2 w ofercie Pukawka.pl
Zamów serwer teraz: https://admin.pukawk..._form&order=108
Napisano 23.09.2014 19:24
Serwery publiczne CS 1.6, Call of Duty i inne w pakiecie STARTER teraz tylko 1,49 zł/slot! Sprawdź naszą aktualną ofertę na http://pukawka.pl/strona,44.html
Napisano 19.10.2014 19:35

Napisano 11.03.2015 22:55
Nie polecam. Lagi, minimalny ping dowolnego gracza na CZYSTYM serwerze wynosił w chwili testowania 79, przy sześciu graczach na mapie de_dust2.
Czas testu wynosił 5 minut. Gracze posiadali łącza dobrej przepustowości.
Słowem odradzam w/w Hosting.
Napisano 12.03.2015 16:13
Czas testu wynosił 5 minut. Czy na prawdę ludzie muszą być... żeby testować tylko przez 5 minut serwer?
Serwer się testuje dłużej, 5 minut nie da pełnego obrazu jakości. Do tego zależy jaki pakiet wybrałeś. Zakładam, że EU.
Gdzie moje ciastka?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych