Nie no wy to sobie chyba jaja robicie z waszych klientów. Mam u was serwery ponad 2 lata ( nie mówię dokładnie bo nie sprawdziłem) . Czyli wychodzi na to jeśli jakoś nowy wykupi serwer płaci stanowczo mniej od osoby która posiada serwery 2 lata , promuje firmę ? Dla mnie to jest śmieszne.
Wam to chyba nie zależy skoro stali klienci muszą płacić więcej od nowych .
Musiał Pan włożyć wiele wysiłku w takie wnioskowanie, które jest całkowicie niezgodne z prawdą. Każdy stały klient posiadający serwery z wieloletnim stażem może liczyć na indywidualne warunki ofertowe, wystarczy skontaktować się z nami w tej sprawie mailowo, za pośrednictwem panelu lub telefonicznie. Codziennie jesteśmy do dyspozycji.
No teraz to mnie rozbawiliście naprawdę, Najpierw sobie sprawdźcie w logach czy zmieniałem parametry dopiero piszcie takie brednie.
Proszę Pana, każdorazowo gdy przedłuża Pan serwer posiada Pan wyświetlony koszt, nie przedłuża Pan w ciemno. Jeżeli koszt nie zgadzał się z ustaloną wcześniej zniżką wystarczyło skontaktować się z nami by tę sprawę wyjaśnić. Niestety nie jesteśmy w stanie monitorować każdej zmiany w kontekście serwerów klientów, których jest bardzo wiele. Nie otrzymaliśmy w tej sprawie od Pana żadnego zgłoszenia zatem proszę nie mieć do nas pretensji skoro sam dobrowolnie zrezygnował Pan z naszej pomocy, a z pewnością gdyby Pan się do nas zwrócił otrzymałby Pan stosowną pomoc i wyrównanie ewentualnej nadpłaty.
I co z tego że 7 dni jest gratis skoro każda firma hostingowa to oferuje ? Więc żadnej łaski nie robicie.
Powinniście dbać o stałych klientów a jak na razie to tylko ich odstraszacie na niekorzyść firmy i w chwili obecnej mam dylemat, jak i większość userów czytająca ta dyskusje.
Program lojalnościowy z 7 dniami gratis funkcjonuje w naszym hostingu najdłużej i jest najkorzystniejszy, szczególnie dla klientów z wieloletnim stażem. Inne firmy hostingowe istotnie posiadają takie programy, jednak w następstwie po nas, często obejmujące krótszy okres i mniejszy poziom oszczędności.
Pana dylematy rozmijają się z rzeczywistością, ponieważ jest Pan jedyną osobą, która wolała wystrzelać się w naszym kierunku na forum zamiast po prostu skontaktować się z nami i spokojnie porozmawiać. W ostatnich dniach przeprowadziliśmy dyskusję na temat warunków ofertowych z kilkoma stałymi klientami i z każdym z nich doszliśmy do konsensusu.
Pozdrawiam serdecznie
Pukawka.pl
Jest marką firmy:
Open Makers
ul. Kościuszki 6
80-451 Gdańsk
NIP: 957-067-53-95