Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Mniejszy EXP

cod stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 KevinMagic

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.03.2012 20:09

Witam, da radę zrobić, że od 50 lvlu na danej klasie wolniej EXP leci ?
Jeżeli tak, proszę dać przykład jak można tak zrobić ;)
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź

Użytkownik KevinMagic edytował ten post 21.03.2012 20:17

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#2 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 21.03.2012 23:27

sporbuj jakos tak sie po bawic:

register_cvar("cod_50lvl", "ilosc expa");

doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl = get_cvar_num("cod_50lvl");


if (poziom_gracza[id] > 50)
{
	    doswiadczenie_gracza[attacker] += doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl;
}

cos w tym stylu

#3 KevinMagic

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 26.03.2012 21:13

if (poziom_gracza[id] > 50)
{
doswiadczenie_gracza[attacker] += doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl;
}


To gdzie mam wkleić? ;d

Użytkownik KevinMagic edytował ten post 26.03.2012 21:14

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#4 KevinMagic

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 02.04.2012 20:06

Odświeżam.
Nie chce mi to działać
Zrobiłem to tak :
Napoczątek dodałem

new doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl
(co wiadomo, bez tego będzie error)
później leciałem to co UP

To dałem

if (poziom_gracza[id] > 50)
{
nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl;
}
w public Death pod tym
if(get_user_team(id) != get_user_team(attacker) && klasa_gracza[attacker])
{


Próbówałem też na inne sposoby, nie wyszło. (nie było errorów podczas kompilowania )
Proszę o szybką pomoc :), bo czekam i czekam na odp, czyżby nikt nie miał na to pomysłu?

Użytkownik KevinMagic edytował ten post 02.04.2012 20:07

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#5 A może sma?

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 539
Wszechwiedzący

  • Postów:1464
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.04.2012 10:07

Daj funkcję public SmiercGraczaPost
  • +
  • -
  • 0

#6 KevinMagic

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 04.04.2012 13:53

Troche jasniej jak mozna.

if (poziom_gracza[id] > 50)
{
nowe_doswiadczenie += doswiadczenia_za_zabojstwo50lvl;
}

To mam dac w publicu? jak tak to powiedzmy, ze dalem.
I gdzie ta funkcje wykorzystac ?

Napisz wszystko krok po kroczku, jezeli mozesz. (problemy z polskimi znakami)

Użytkownik KevinMagic edytował ten post 04.04.2012 13:53

  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#7 KevinMagic

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.04.2012 14:12

Widzę, że odpowiedzi się nie doczekam .
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#8 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 12.04.2012 18:02

Daj sma to ci zrobie na wolnym czasie

#9 KevinMagic

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 13.04.2012 22:44

Możesz to zrobić na podstawie czystego SMA, ja znajdę wszystkie funkcje które wykorzystałeś na pewno.
Niestety SMA mojego tutaj nie umieszczę, bo mam tam wiele rzeczy których bym nie chciał publikować ;P
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika

Zapraszam na serwer, rozwija się powolutku :D

#10 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 14.04.2012 21:00

nie sadze abys wszystkiego znalazl.. mozesz podac na pw jak nie chce publikowac a jak nie to moze pozniej cos po patrze





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych