Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

[ROZWIĄZANE] Jak zapisac lvl Danej klasy

cod stary

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 pfkers

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 17.03.2012 21:57

Tak jak w temacie.. jestem ciekawe jak zapisac w cod mod lvl danej klasy.. bo porobowalem tak

new g = Nieumarly && poziom_gracza[id];

ze g to jest lvl Nieumarlego ale to nie dziala..

nie wiem jak to ma wygladac.. ktos pomoze

#2 Wojak

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Sierakowice
Offline

Napisano 17.03.2012 22:18

Chcesz dodac lvl tak ? tutaj masz link co odblokowac [CoD Stary] Jak odblokować dodawanie levela - AMXX.pl: Support AMX Mod X
tutaj komende : cod_setlvl "nick" 45
ta 45 to ilosc lvl :P

Użytkownik Wojak edytował ten post 17.03.2012 22:22

  • +
  • -
  • 0

#3 pfkers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 17.03.2012 22:20

czytaj ze zrozumieniem... chce do zmiennej "g" przypisac lvl Nieumarlego.. a nie wiem jak zapisac lvl dla danej klasy..

#4 pfkers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 18.03.2012 12:16

czy jezeli jest tak :


new a = klasa_gracza[Nozownik] && poziom_gracza[Nozownik]

i bedąc na klasie snajper:

dajac if'a
	if(a < 60)
	{
	
		ColorChat(id,GREEN,"|^x04 Od Levela^x01 ] Masz za Maly LVL");
		
		return PLUGIN_CONTINUE;
		
	}

sprawdzi to ?? bo juz kombinuje ale nie za bardzo idzie

Użytkownik pfk92 edytował ten post 18.03.2012 12:17


#5 pfkers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 18.03.2012 17:12

pomoze ktos ;/

#6 pfkers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 20.03.2012 12:07

// refresh

#7 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 20.03.2012 14:47

WczytajDane(id,Nozownik)
new g = poziom_gracza[id];
  • +
  • -
  • 1

b_560_95_1.png


#8 pfkers

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 90
Zaawansowany

  • Postów:759
  • GG:
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Płock
Offline

Napisano 20.03.2012 22:32

do zamkniecia

#9 Ojciec Dyrektor

    papa smerf.

  • Przyjaciel

Reputacja: 476
Wszechobecny

  • Postów:3035
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 21.03.2012 15:29

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych