Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

POMOCY cs się zawiesza


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 CsProroK

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:60
Offline

Napisano 10.03.2012 18:38

Witam mam taki problem otóż gdy wchodzę na mój serwer to Cs mi się zawiesza nie wiem czego. Wchodząc na inne serwery i wszystko jest ok ale gdy wchodzę na mój to mnie ścina i grę da się wyłączyć jedynie alt ctrl delete lub reset :/ próbowałem reinstalacje ściągałem inne wersje i nic to nie dało :/ Liczę na jak najszybszą pomoc

#2 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10831
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 11.03.2012 15:02

logi z serwera ?
  • +
  • -
  • 0

#3 Bloody_

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 168
Profesjonalista

  • Postów:319
  • GG:
  • Lokalizacja:.
Offline

Napisano 17.03.2012 15:56

zapytaj się graczy czy im też się wiesza być może coś poknopściłeś z jakimś pluginem ( jeśli im nie zawiesza się to wina musi być w twoim cs'ie )
  • +
  • -
  • 0

http://amxx.pl/topic...-bloodman-vol6/ - roundsound vol. 06
http://amxx.pl/topic...po-x-sekundach/ - blokada rakiet na X sekund


#4 sNH.

    Czy MisieQ ukradł ciasteczko?

  • Power User

Reputacja: 297
Wszechwidzący

  • Postów:1070
  • Steam:steam
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 17.03.2012 23:58

Ostatnio tak miałem z diablo modem - usunięcie modeli itd. pomogło, ale skoro piszesz, że reinstal nie pomógł, to jak pisali koledzy wyżej sprawdź logi i pluginy.
  • +
  • -
  • 0

#5 glutex

    Mamamba

  • Power User

Reputacja: 362
Wszechpomocny

  • Postów:935
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Studzionka
Offline

Napisano 18.03.2012 03:04

Mam ten sam problem na serwerze na którym mam Admina. Spróbuj usunąć sobie flagi i wtedy wejść - może to jest z tym związane...
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam

gsHgzuP.jpg

40zł





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych