Mam już od kilku tygodni GmAMXBans. Lecz dopiero teraz admini się skarżą... a mianowicie gdy robi ktoś ss'y to musi sam go banować - GmAMXBans tylko przenosi na specta

amxbans-ssban:
/************* AMXBans: SSBan ***********************************************/ // Wymagany jest uruchomiony plugin amxbans_ssban // Ile screenow moze maksymalnie zrobic admin amx_maxscreens "5" // Czas pomiedzy robieniem screenow amx_interval "1.0" // Powiadomienia // 0: wylaczone. // 1: admin otrzymuje wiadomosc o utworzonym screenie. // 2: gracz jest powiadamiany w lewym rogu ekranu ( hud ) // 3: obie amx_stamptype "3" // Wiadomosc kiedy amx_stamptype jest ustawiony 2/3 amx_hudtext "Orientuj sie " // Liczba ss'ów w menu amx_screenscount "1 2 3 4 5 6 7 8 9" // Dlugosc bana amx_ssbantime "0" // Powod bana amx_ssbanreason "Wstaw screeny na Cs-4Frag.pl"
drugie pytanie.
Admini piszą że nie mogą dać własnego powodu oraz czasu (mogą tylko te co są automatycznie ustawione(prze zemnie) na GmAMXBans). Można wiedzieć dlaczego ? ... ja jakoś i drugi H@ i kilku adminów mogą dawać długość banów itd a inni nie ? tak samo jest z menu admina (amxmodmenu), wszyscy mają oprócz 3 adminów...
Nie wiem ale chyba są z tym jakieś błędy...
Jeżeli musicie zobaczyć jakiś pliczek *.cfg proszę pisać a prześlę go