Zaczęło się od tematu
http://amxx.pl/topic...u-a-nie-dziala/ gdzie autor dostał dwa kody, jeden tylko
poprawny (nie ode mnie) i drugi dobry, który działał i na pewno errorami nie sypał. Potem "autor" tego pluginu napisał ten temat z pluginem, więc go akceptowałem, bo plugin jest
poprawny, czyli działa, a to, że sypie errorami, to inna kwestia, do poprawienia, zresztą poprawiona wersja została już podana. Tyle jest pluginów na tym forum, które są tylko
poprawne i nikt ich nie usuwa, nawet taki diablo mod nie jest dobrze napisany (sypie errorami), a mimo to nikt nie jest za jego usunięciem (dark pewnie wie o co mi tutaj chodzi).
Doskonale go czytałem i sam się zdziwiłem, że piszesz "Plugin napisany jest poprawnie, więc może być w tym dziale i na pewno nikt nie będzie go usuwał.", dlatego też napisałem "Ty chyba nie znasz budowy menu.", inaczej zabrzmiało by to tak: "Ty nie znasz budowy menu..." itd.
Poprawnie, bo działa. Myślałem, że każdy wie co oznacza słowo "poprawny", nawet chociażby ze szkoły z ocen z zachowania, ale jednak się myliłem. I jeszcze jak dla Ciebie napisanie "Ty chyba nie znasz budowy menu." oznacza całkowicie co innego niż "Ty chyba ***** się znasz na budowie menu", to szkoda słów, przecież to jest jedno i to samo, z tym że drugie jest napisane bardziej dosadnie.
Kultury troszkę jako mod.
A to napisanie "*****" oznacza, że nie mam kultury osobistej? Do jakiegoś wykładowcy, czy pracodawcy czegoś takiego bym pewnie nie powiedział (zależy też od sytuacji), ale to jest forum, a nie miejsce pracy, czy wykład/ćwiczenia na studiach

więc nie przesadzajmy z tą kulturą...
Ty napisałeś "usuń siebie" i mnie to zbulwersowało, a to że ja napisałem "usuńcie to" - to chyba jest różnica w kontekstach, prawda?
Nie Tobie decydować co tutaj zostanie usunięte, a nawet jeśli, to do czegoś takiego służy opcja raportowania, a nie pisania postów typu "Beznadzieja", "Usuńcie to", których może ja nie trawię i mnie denerwuje to? Do tego przy okazji napisałeś do mnie "GZ dla Ciebie modek za inteligencję.". Kto tu pierwszy prowokował? Kto kogo ocenia? Sam może nie potrzebnie napisałem "Usuń siebie", ale to była moja ironiczna odpowiedź na Twój zbędny post, zresztą takie czyjeś odpowiedzi znajdziesz nie tylko w tym temacie.
"I po kiego go plusujesz?" - każdy ma swoje zdanie. Nieuniknione, że ktoś mnie poprze, a ktoś Ciebie..
P.S: Za nim zaczniesz nazywać ludzi, to znaczenie sprawdź na zapytaj.com albo Wikipedii. Koniec tematu, nie dodawaj mi więcej notatek, tylko przenieśmy wszystko na PW, jeżeli masz ochotę dalej tworzyć spór, gdzie sam sprowokowałeś swoim chamskim postępowaniem.
Forum nie jest od popierania kogoś (bo coś tam), a przynajmniej ja nikogo poparcia nie potrzebuje, bo nie jestem jakimś politykiem, żeby mi poparcie było potrzebne. I nie udawaj takiego co nie chce spamować na forum, bo gdyby tak było od razu po mojej notce zobaczyłbym wiadomość na
PW, a nie post w tym temacie. Tyle ode mnie na ten temat, jutro postaram się tutaj zrobić porządek, bo rzeczywiście spory spam się zrobił.
podwójne menu_destroy(menu) spowoduje errorlogi
niepotrzebne odczytywanie getinfo ( item w switch daj )
To już właśnie zostało poprawione w temacie, do którego podałem tutaj link.
ten plugin moze i jest niedoskonale napisany-przepraszam ale nie jestem bogiem, speedkill tez nie- ale jest to moj pierwszy dzialajacy plugin stworzony specjalnie pod moj serwer a poniewaz mam wiekszosc pluginów (takie jak vip) z tego forum postanowilem go udostepnic ze swiadomoscia ze inni moga miec serwy podobne do mojego
Jednak dobrze by było, żebyś plugin poprawił, podanych masz kilka wersji w tym temacie oraz w poprzednim temacie, który sam pisałeś.