Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * - 1 głosy

V.i.P


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#61 SuabY

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 6
Nowy

  • Postów:44
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Mińsk Mazowiecki
Offline

Napisano 26.03.2012 14:30

Liczymy na Ciebie i czekamy na wersje, która podniesie poziom naszego testosteronu do granic możliwości :D :P
  • +
  • -
  • 0
SuabY Ci pomoże, każdego dnia o każdej porze :D


Dołączona grafika
Pomoc na forum darmowa, poza forum za drobną opłatą.

#62 anachaj

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 26.03.2012 14:42

Poprawna wersja zostanie wydana po naprawieniu :D?
  • +
  • -
  • 0

#63 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 26.03.2012 14:56

zaniechałem naprawy starej wersji, wydam nowa, lepsza bez bugów itp, każdy dodatek to osobny plugin, który bez głównego pluginu nie zadziała


Dołączona grafika

Postep Prac; )
  • +
  • -
  • 2

#64 anachaj

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 26.03.2012 17:28

Haha :D Mini Cod, wszystko w oddzielnym pluginie xD
  • +
  • -
  • 0

#65 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 28.03.2012 18:44

Aktualizacja

Wersja 1.0 w pierwszym poście ;) myślę że wam się spodoba :)


  • +
  • -
  • 1

#66 Andy19

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:156
  • GG:
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Białystok
Offline

Napisano 29.03.2012 08:20

Witaj. Mam kilka pytań odnośnie nowej wersji VIP-a

1. Chciałbym używać zapis na sql. Wgrałem pliki na serwer www jak i na serwer CS i jak wchodzę na adres strony www odnoszący się do vipa muszę wpisać login i hasło, tylko skąd mam je otrzymać? Dodajemy wtedy w sql usera? Czy zapis sql polega na tym że każdy kto chce mieć vipa trzeba przez sql dodawać czy na stronie www to się odbywa, pytam się z tego względu bo stoję w miejscu i jeszcze nie wiem co można zrobić na www i jakie ma funkcje.

2. Podczas wpisania /vips otrzymuje ML_NOTFOUND: VIP_ONLINE_VIP - Czyli brakuje pliku txt z tego co wiem, ale w paczce nie było tego pliku.

3. Czy poniższy error odnosi się do brakującego pliku czy problem z połączeniem z bazą? Chociaż tabela została utworzona w bazie danych wiec raczej można to wykluczyć.

L 03/29/2012 - 09:13:54: Info (map "de_dust2002") (file "addons/amxmodx/logs/error_20120329.log")
L 03/29/2012 - 09:13:54: Function "ViPInfo" was not found
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip/conect_disconect.amxx")
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX] Run time error 19: function not found 
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX]    [0] conect_disconect.sma::plugin_init (line 12)

Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika- IP:[79.133.194.91:27245] Zapraszam serdecznie.
Dołączona grafika - IP:[80.72.37.11:27055] Zapraszam serdecznie.

#67 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 30.03.2012 10:03

Witaj. Mam kilka pytań odnośnie nowej wersji VIP-a

1. Chciałbym używać zapis na sql. Wgrałem pliki na serwer www jak i na serwer CS i jak wchodzę na adres strony www odnoszący się do vipa muszę wpisać login i hasło, tylko skąd mam je otrzymać? Dodajemy wtedy w sql usera? Czy zapis sql polega na tym że każdy kto chce mieć vipa trzeba przez sql dodawać czy na stronie www to się odbywa, pytam się z tego względu bo stoję w miejscu i jeszcze nie wiem co można zrobić na www i jakie ma funkcje.

2. Podczas wpisania /vips otrzymuje ML_NOTFOUND: VIP_ONLINE_VIP - Czyli brakuje pliku txt z tego co wiem, ale w paczce nie było tego pliku.

3. Czy poniższy error odnosi się do brakującego pliku czy problem z połączeniem z bazą? Chociaż tabela została utworzona w bazie danych wiec raczej można to wykluczyć.

L 03/29/2012 - 09:13:54: Info (map "de_dust2002") (file "addons/amxmodx/logs/error_20120329.log")
L 03/29/2012 - 09:13:54: Function "ViPInfo" was not found
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "vip/conect_disconect.amxx")
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX] Run time error 19: function not found
L 03/29/2012 - 09:13:54: [AMXX]	[0] conect_disconect.sma::plugin_init (line 12)

Pozdrawiam.


1. pasy do www sa w ktoryms pliku, potem dopisze w 1 poscie w ktorym

2. poprawione w wersji 1.0.1

3. @ up, oraz to nie powoduje bledow z sql itp.
  • +
  • -
  • 1

#68 darosevic

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.03.2012 09:47

Zasadnicze pytanie: jak dodać sobie vipa na STEAM_ID ?

#69 sNH.

    Czy MisieQ ukradł ciasteczko?

  • Power User

Reputacja: 297
Wszechwidzący

  • Postów:1070
  • Steam:steam
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 31.03.2012 09:55

@up
vip_adduser <steamitd> <type> [flagi] [dni] ???
  • +
  • -
  • 0

#70 darosevic

    Pomocny

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:64
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 31.03.2012 09:57

@up
vip_adduser <steamitd> <type> [flagi] [dni] ???



do konsoli mam to wpisać czy gdzie ?

#71 sNH.

    Czy MisieQ ukradł ciasteczko?

  • Power User

Reputacja: 297
Wszechwidzący

  • Postów:1070
  • Steam:steam
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Ełk
Offline

Napisano 31.03.2012 09:58

No raczej...
  • +
  • -
  • 0

#72 dangerous

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Trk
Offline

Napisano 08.04.2012 20:40

MisieQ,
mam pytanie.
Chciałbym wgrać do swojego VIPA pojedyńczy twój dodatek.
Tj. np. VIP w tabeli.
Co mam zrobić by dodać tylko 1 dodatek a nie wszystkie I TO DO MOJEGO VIPA.
  • +
  • -
  • 0

#73 Drzanas

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 328
Wszechpomocny

  • Postów:1283
  • Steam:steam
  • Imię:Piotrek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.04.2012 20:47

@up http://amxx.pl/topic...s-vip-w-tabeli/
  • +
  • -
  • 0

graphic.png


#74 dangerous

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:12
  • Lokalizacja:Trk
Offline

Napisano 08.04.2012 21:21

I tak dalej szukam podpowiedzi bo nie tylko o ten plugin mi chodziło Drzanas
  • +
  • -
  • 0

#75 talent

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 11.04.2012 21:43

Da się ten plugin dostac bez modeli?
  • +
  • -
  • 0

#76 Judasz

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Torun
Offline

Napisano 15.04.2012 17:19

witam wszystko zrobiłem ok wgrałem na www itp i gdy przez www prubuje dodać vipa pisze failed to save user info w tłumaczeniu :Nie udało się zapisaćdane użytkownika

jak to naprawic??::


moje gg:32800777
  • +
  • -
  • 0

#77 Dominik Kupaj

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 16.04.2012 18:46

Bo ja mam taki problem, nie wiem jak dodać vip'a według tego wzoru: vip_adduser <name, #userid, authid> <type> [flagi] [dni] przyjmijmy że mam vipa ustawionego na flagę x, a mój nick to gracz jak uzupełnić wzór??
  • +
  • -
  • 0

#78 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 22.04.2012 20:27

Jutro aktualizacja do 1.0.2

* Poprawka podowjnego skoku
* Poprawka listy vip
  • +
  • -
  • 0

#79 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 23.04.2012 10:02

Aktualizacja do 1.0.2 w 1 poście :)
  • +
  • -
  • 1

#80 Sniperek19

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:38
  • GG:
  • Imię:Sław
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 05.05.2012 19:36

Wgrałem vipa na serwer, nie działa mi


---///--- Regeneracja HP na nożu! ---\\\---

---///--- Po 2 rundzie gdy wezmę bron z menu vipa to nie działają klawisze : 3,4,5,6,7,8,9,0 ---\\\---


Proszę MisieQ o naprawienie tych pluginów


  • +
  • -
  • 0

Wiele razy w życiu zostałem oszukany, może to przez to, że jestem zbyt naiwny albo głup hmm może to i to?! Ostatnio ukradli mi  mój rozkręcony serwerek.. Ale kogo to interesuje?! :} Po co ja to pisze LOL...  





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych