Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
phpBB

Problem z radiem.

phpbb

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 smolon

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:127
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 08.02.2012 21:10

Siemka !
Mam pewien problem, otoz mam na forum radio i w skrypcie radia zaznaczone jest zeby sam sie nie wlaczal, a jednak sam sie wlacza.
I co musze zmienic aby, wlaczal sie dopiero po wcisnieciu przycisku?
z gory dzięki ;) (oczywiscie + za pomoc ;) )


<center><object id="MediaPlayer1"
   width="szeroko¶ć" height="wysoko¶ć"
   classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
   codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
   standby="Loading Microsoft&#174; Windows&#174; Media Player components..."
   type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" value="¶cieżka dostępu do pliku multimedialnego" />
<param name="animationatStart" value="false" />
<param name="transparentatStart" value="false" />
<param name="autoStart" value="false" />
<param name="showControls" value="false" />
<param name="Volume" value="0" />
<embed type="application/x-mplayer2"
   pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"
   src="http://www.miastomuzyki.pl/odbior/rmffm.asx"
   name="MediaPlayer1"
   width="szeroko¶ć" height="wysoko¶ć"
   autostart="false">
</embed>
</object>
</center>

  • +
  • -
  • 0

#2 ahj338

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Przytkowice
Offline

Napisano 08.02.2012 21:31

Nie wiem czy to pomoże,ale w kodzie masz raz komendę napisaną tak
<param name="autoStart" value="false" />


a druga tak
width="szeroko¶ć" height="wysoko¶ć"
autostart="false "

czyli raz masz napisane autostart , a drugi raz autoStart
spróbuj to wgrać


<center><object id="MediaPlayer1"
width="szeroko¶ć" height="wysoko¶ć"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"
standby="Loading Microsoft&#174; Windows&#174; Media Player components..."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" value="¶cieżka dostępu do pliku multimedialnego" />
<param name="animationatStart" value="false" />
<param name="transparentatStart" value="false" />
<param name="autostart" value="false" />
<param name="showControls" value="false" />
<param name="Volume" value="0" />
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/"
src="http://www.miastomuzyki.pl/odbior/rmffm.asx"
name="MediaPlayer1"
width="szeroko¶ć" height="wysoko¶ć"
autostart="false">
</embed>
</object>
</center>


nie jestem pewny ale kiedys tez mialem taki błąd literowkowy

Użytkownik ahj338 edytował ten post 08.02.2012 21:38

  • +
  • -
  • 1

#3 smolon

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:127
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 09.02.2012 00:07

to nic nie dalo, aleDołączona grafika za checi ;)
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: phpbb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych