Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

FAST DOWNLOAD


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
134 odpowiedzi w tym temacie

#21 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 01.05.2008 13:35

Nie rozumiem.

Obrazowo:
w server.cfg ustawiam sobie
sv_downloadurl "http://mojastrona.pl/cstrike"

Mam tam plik 1.mp3 w folderze sound/misc. Plik 2.mp3 jest na serverze gry.

Jeśli ktoś wbija i nie ma plików, to jeśli nie znajdzie pliku 2.mp3 na http to pobiera z servera gry a 1.mp3 normalnie z http?
  • +
  • -
  • 0

#22 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 01.05.2008 14:46

Nie rozumiem.

Obrazowo:
w server.cfg ustawiam sobie

sv_downloadurl "http://mojastrona.pl/cstrike"

Mam tam plik 1.mp3 w folderze sound/misc. Plik 2.mp3 jest na serverze gry.

Jeśli ktoś wbija i nie ma plików, to jeśli nie znajdzie pliku 2.mp3 na http to pobiera z servera gry a 1.mp3 normalnie z http?


Aha... Raczej tak ;)
  • +
  • -
  • 0

#23 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 10.05.2008 10:04

Oki dzięki.

Słuchajcie panowie, znalazłem świetny hosting. Działa na nim downloadurl bo sam już z niego korzystam.

http://www.freewebtown.com

Znalazłem go dzisiaj więc jak ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia co do niego lub coś to proszę się podzielić informacjami :).

Wielkość pliku nie jest ograniczona.
  • +
  • -
  • 0

#24 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 10.05.2008 14:37

Oki dzięki.

Słuchajcie panowie, znalazłem świetny hosting. Działa na nim downloadurl bo sam już z niego korzystam.

http://www.freewebtown.com

Znalazłem go dzisiaj więc jak ktoś będzie miał jakieś zastrzeżenia co do niego lub coś to proszę się podzielić informacjami :).

Wielkość pliku nie jest ograniczona.


Tam sie wrzuca po jednym pliku i masz link jakis czy mozesz od razu wrzucić kilka folderów/plików czyli tak normalnie jest ?
  • +
  • -
  • 0

#25 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 10.05.2008 16:06

Twoja domena wygląda tak: http://www.freewebtown.com/TWOJ_NICK/

więc dajesz sobie http://www.freewebto...OJ_NICK/cstrike w downloadurl.

A pliki i foldery wrzucasz przez ftp.
  • +
  • -
  • 0

#26 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 23.05.2008 19:48

http://www.freewebto...fialuka/cstrike


to moje i nie sciaga ;/ a mam tam sound/misc i tam dzwieki ;/

mam w server.cfg sv_downloadurl "http://www.freewebtown.com/mafialuka/cstrike"

ja dodawalem przez przegladarke tez wygodnie ;P a jakie pasy na ftp?
  • +
  • -
  • 0

#27 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 23.05.2008 20:03

Nie dziala bo strona podana nie istnieje ;]. Pasy na ftp i logi takie jak do konta na stronie tylko adres ftp to: www.freewebtown.com po prostu ;).
  • +
  • -
  • 0

#28 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 24.05.2008 13:57

Ok mam ftp


to jak to mam zrobić aby zaczeło działać...
  • +
  • -
  • 0

#29 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 24.05.2008 16:01

Stworzyles strone w PA tego hostingu?
  • +
  • -
  • 0

#30 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 24.05.2008 17:09

Nie? :P zrobilem tylko konto i wrzucilem tam pliki :P
  • +
  • -
  • 0

#31 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 24.05.2008 18:16

No to stwórz :D .
  • +
  • -
  • 0

#32 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 25.05.2008 13:30

Thx za porade xD jak gdzie :>
  • +
  • -
  • 0

#33 maczas

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.06.2008 13:14

Witam mam taki problem:

mam w server.cfg:
sv_downloadurl "http://www.warszawianka.net/cstrike/"
sv_allowdownload 1
sv_send_resources 1
sv_allowupload 1

Wrzuciłem tam na razie tylko kilka plików, dźwięki usunąłem z komputera i przy pierwszym teście soundy zaczęły się ściągać. Następnie wyłączyłem serwer i włączyłem jeszcze raz i przy ponownej próbie dźwięki już się nie ściągały i teraz już się nie chcą ściągać... :zly: :zly: :zly: :zly:

Mam pytanie co robić, żeby to działało? Jak wpiszę w konsoli sv_downloadurl to się poprawna wartość wyświetla...

EDIT:
A teraz znów mi ściągnęło i wywala mi błąd, że moja mapa różni się od tej na serwie... Przecież to jest ta sama bo z serwa ją zgrywałem...
  • +
  • -
  • 0

#34 Gość__*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 13:41

A teraz znów mi ściągnęło i wywala mi błąd, że moja mapa różni się od tej na serwie... Przecież to jest ta sama bo z serwa ją zgrywałem...

To usuń swoją mapę i ściągnij z serwer lub wgraj nową na serwer :)

#35 maczas

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.06.2008 13:55

Dzięki za odp kur3k. Tak robiłem ale właśnie sprawdziłem i dzieje mi się tak z każdą mapą nawet d2 czy aztec...

OCB?

BTW. z tym ściąganiem już wiem o co chodzi bo ja się łączyłem żeby sprawdzić przez ip LAN a nie zewnętrze i to była przyczyna ale tera mi te mapy nie działają:(
  • +
  • -
  • 0

#36 Gość__*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 16.06.2008 13:57

maczas, być może wgrałeś inne mapy na serwer i inne na FAST DOWNLOAD, w sumie nie wiem ocb ; f

#37 maczas

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 16.06.2008 14:00

ja na FD nawet nie mam dust2 :/ coś serwer zwariował chyba i tyle... może go przeinstalować?

Pomógł restart kompa...
  • +
  • -
  • 0

#38 Seler

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:101
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.06.2008 19:04

Siemka..
Podajcie jakiś hosting bo probuje z 2godz i nie mogę znaleźć :(
POMOCY!
  • +
  • -
  • 0

#39 Gość__*

  • Autor tematu
  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 17.06.2008 19:06

http://www.freewebtown.com

#40 Seler

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:101
  • GG:
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 17.06.2008 19:24

http://www.freewebto...erlook/cstrike/ tak to ma wyglądać?;/
POMÓŻCIE! :(
Mi sie zdaje że to ma być widać na stronce :(
Jak ktoś umie niech pomoże dam pomógł
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych