Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

BF2 Rank Mod PL v1.5.5


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
360 odpowiedzi w tym temacie

#161 bryma

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:stalowawola
Offline

Napisano 21.09.2009 17:37

niestety cos nie smiga, w ogóle nie znajduje cvarow ani nic:p
  • +
  • -
  • 0

#162 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 21.09.2009 18:16

bryma, sprawdź tą wersje

jeśli nie zadziała postaram się to jeszcze raz sprawdzić i wyeliminować te błędy ;]

Ps W tej wersji działają komendy:
register_clcmd("bf2_addbadge", "add_badge", ADMIN_LEVEL, "<player> <badge#> <level#>");
	register_clcmd("bf2_addkills", "add_kills", ADMIN_LEVEL, "<player> <kills#>");

nie wiedząc czemu jak się usunie je to cały plugin nie działa :( przypuszczam że gdzieś w pluginie jest odwołanie do tych komend ( np dzięki nim serwer przyznaje może odznaki/fragi)

Usunołem menu admina z tymi komendami ponieważ 3/4 dzieci dalej niz do menu admina i menu amxx nie zajrzało ;P
  • +
  • -
  • 0

#163 bryma

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Lokalizacja:stalowawola
Offline

Napisano 22.09.2009 10:17

chwała Ci :lol:
  • +
  • -
  • 0

#164 missfan

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:191
  • GG:
  • Lokalizacja:z domu
Offline

Napisano 22.09.2009 17:13

mozna prosic o link do pobrania wersji 1.5.1a ?? da ktos ;)

#165 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 22.09.2009 19:01

missfan, 1 strona tematu..., załączniki :P
  • +
  • -
  • 0

#166 missfan

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:191
  • GG:
  • Lokalizacja:z domu
Offline

Napisano 22.09.2009 20:15

Mi$^, ale to jest ta nowa... ja chce ta stara wersje.. co byla przed ta... :) bo w tej cos jest nie tak z niewidzialnoscia... :/ niby expert a widadc...

#167 Łukaszusz

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:25
Offline

Napisano 22.09.2009 21:54

Łukaszusz, od jutra(albo nawet dzisiaj) wezmę się za spolszczenie wersji 1.5.2

Tutaj Wersja 1.5.1b w załączniku z poprawkami odnośnie resetu statystyk(w 1.5.1a dało się zresetować statystyki ale trzeba się było na tym znać) teraz już się nie da zresetować za chiny ;d



No kur.. !!!! Zainstalowalem ta wersje zeby nikt nie kasowal odznak i rang, ale po kilku dniach wszystko sie skasowalo i odznaki i rangi wszystko z bf2, ludzie na serwie przestali grac bo nic nie maja ;/ ta wersja to jakas pomylka !! nic nie robilem samo sie skasowalo !! wydaje mi sie ze sie pomyliles przy kodowaniu tego pluginu i cos chyba zle zrobiles !!!!! wgralem wersje w ktorej komenda dziala bo nie bylo takich prolemow jak tutaj ;/ kto ma ta wersje niech wraca do tamtej na razie bo moze miec tak jak ja ze wszystko sie skasuje ;/ najgorsze jest to ze ja juz obiecalem gracza ze nic sie nie skasuje a sie skoasowalo !!!!
  • +
  • -
  • 0

#168 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 23.09.2009 06:54

Łukaszusz, od jutra(albo nawet dzisiaj) wezmę się za spolszczenie wersji 1.5.2

Tutaj Wersja 1.5.1b w załączniku z poprawkami odnośnie resetu statystyk(w 1.5.1a dało się zresetować statystyki ale trzeba się było na tym znać) teraz już się nie da zresetować za chiny ;d



No kur.. !!!! Zainstalowalem ta wersje zeby nikt nie kasowal odznak i rang, ale po kilku dniach wszystko sie skasowalo i odznaki i rangi wszystko z bf2, ludzie na serwie przestali grac bo nic nie maja ;/ ta wersja to jakas pomylka !! nic nie robilem samo sie skasowalo !! wydaje mi sie ze sie pomyliles przy kodowaniu tego pluginu i cos chyba zle zrobiles !!!!! wgralem wersje w ktorej komenda dziala bo nie bylo takich prolemow jak tutaj ;/ kto ma ta wersje niech wraca do tamtej na razie bo moze miec tak jak ja ze wszystko sie skasuje ;/ najgorsze jest to ze ja juz obiecalem gracza ze nic sie nie skasuje a sie skoasowalo !!!!


Ja nie jestem koderem pluginu jestem tylko polonizatorem i modyfikatorem, w pluginie( mam go na swoim serwie) nic się nie kasuje (Wersja 1.5.2a), ja usuwam malutenką częśc kodu która nie ingeruje w inne rzeczy, więc prawdopodobieństwo że coś sie samo zrobił jest równe zeru. Wersja 1.5.2b jest wersją testową czyli nie odpowiadam za jej użycie ;P, wersja 1.5.1b była przeze mnie używana okolo 2 miesięcy ;P nim ją tu dałem i nic też sie nie kasowało, dla swojego użytku aktualnie mam wersje 1.5.2c(która aktualnie testuje i jak na razie od 2 dni 0 błędów)

missfan, wersja 1.5.2 ma zmienione wartości jeśli chcesz moge Ci zrobić z tymi wartościami z 1.5.1, a tu masz wersje 1.5.1a z 8 strony tematu http://amxx.pl/download.htm?id=3167
  • +
  • -
  • 0

#169 missfan

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:191
  • GG:
  • Lokalizacja:z domu
Offline

Napisano 23.09.2009 13:18

Mi$^, dzięki juz wgrywam :)

#170 L0rdS^P0l4K

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 116
Zaawansowany

  • Postów:197
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Denis
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 23.09.2009 19:30

W tłumaczeniu jest błąd.
"Dodatkowe Granaty"
To wyciągnąłem z kodu oczywiście. Ale przeglądając kod okazuje się że za obeznanie z materiałami wybuchowymi zadajemy więcej obrażeń z granatu.

1.lvl obeznania z... 120% obrażeń.
2.lvl obeznania z... 140% obrażeń.
3.lvl obeznania z... 160% obrażeń.

Pozdrawiam... :-)

Ja u siebie już pozmieniałem i zkompilowałem ponownie... jak chce się autorom pierwszego posta to mogą pozmieniać w paczkach aby uniknąć przyszłych postów o błąd w tłumaczeniu...

Pozdrawiam
  • +
  • -
  • 0

#171 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 24.09.2009 17:11

denis13wroc, a w tłumaczeniu info nie ma błędu pisze obrazenia o 20% większe. 40% większe i 60% większe ;P

z dodatkowe granaty poprawione :P

Poprawka w 1 poscie ;]
  • +
  • -
  • 0

#172 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 25.09.2009 10:01

#define ADMIN_LEVEL ADMIN_BAN

Chce przerobic to na

#define ADMIN_LEVEL ADMIN_CVAR

I mi sie nie kompiluje
  • +
  • -
  • 0

#173 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 25.09.2009 10:28

Gdzie kompilujesz?
  • +
  • -
  • 0

#174 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 25.09.2009 10:34

http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi

i na amxx.pl/kompilator tez nei działa
  • +
  • -
  • 0

#175 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 25.09.2009 10:38

Bo ten plugin musisz skompilować na kompie gdyż wymaga dodatkowych plików.
  • +
  • -
  • 0

#176 Szyfrant

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1365
Godlike

  • Postów:3072
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Sztokholm
Offline

Napisano 25.09.2009 10:39

A mozna wiedziec jak?
  • +
  • -
  • 0

#177 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Autor tematu
  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 25.09.2009 10:40

http://amxx.pl/topic...lna-vt12467.htm
  • +
  • -
  • 0

#178 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 03.10.2009 20:01

Mini poprawka langów ;]

// zaktualizowano pierwszy post
  • +
  • -
  • 0

#179 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 03.10.2009 21:33

A co to za poprawka?
Muszę ją pobierać? :)
Czy coś się stanie jak ją pobiorę i wgram? ;>
  • +
  • -
  • 0

#180 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 03.10.2009 22:33

Slugger, nie musisz pobierać ;P
w menu było:
Odznaki 1
Odznaki 1
Odznaki 1
jest teraz:
Odznaki 1
Odznaki 2
Odznaki 3

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych