←  Pluginy AMXX

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

BF2 Rank Mod PL v1.5.5

• +
  • -
bryma - zdjęcie bryma 21.09.2009

niestety cos nie smiga, w ogóle nie znajduje cvarow ani nic:p
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 21.09.2009

bryma, sprawdź tą wersje

jeśli nie zadziała postaram się to jeszcze raz sprawdzić i wyeliminować te błędy ;]

Ps W tej wersji działają komendy:
register_clcmd("bf2_addbadge", "add_badge", ADMIN_LEVEL, "<player> <badge#> <level#>");
	register_clcmd("bf2_addkills", "add_kills", ADMIN_LEVEL, "<player> <kills#>");

nie wiedząc czemu jak się usunie je to cały plugin nie działa :( przypuszczam że gdzieś w pluginie jest odwołanie do tych komend ( np dzięki nim serwer przyznaje może odznaki/fragi)

Usunołem menu admina z tymi komendami ponieważ 3/4 dzieci dalej niz do menu admina i menu amxx nie zajrzało ;P
Odpowiedz

• +
  • -
bryma - zdjęcie bryma 22.09.2009

chwała Ci :lol:
Odpowiedz

missfan - zdjęcie missfan 22.09.2009

mozna prosic o link do pobrania wersji 1.5.1a ?? da ktos ;)
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 22.09.2009

missfan, 1 strona tematu..., załączniki :P
Odpowiedz

missfan - zdjęcie missfan 22.09.2009

Mi$^, ale to jest ta nowa... ja chce ta stara wersje.. co byla przed ta... :) bo w tej cos jest nie tak z niewidzialnoscia... :/ niby expert a widadc...
Odpowiedz

• +
  • -
Łukaszusz - zdjęcie Łukaszusz 22.09.2009

Łukaszusz, od jutra(albo nawet dzisiaj) wezmę się za spolszczenie wersji 1.5.2

Tutaj Wersja 1.5.1b w załączniku z poprawkami odnośnie resetu statystyk(w 1.5.1a dało się zresetować statystyki ale trzeba się było na tym znać) teraz już się nie da zresetować za chiny ;d

No kur.. !!!! Zainstalowalem ta wersje zeby nikt nie kasowal odznak i rang, ale po kilku dniach wszystko sie skasowalo i odznaki i rangi wszystko z bf2, ludzie na serwie przestali grac bo nic nie maja ;/ ta wersja to jakas pomylka !! nic nie robilem samo sie skasowalo !! wydaje mi sie ze sie pomyliles przy kodowaniu tego pluginu i cos chyba zle zrobiles !!!!! wgralem wersje w ktorej komenda dziala bo nie bylo takich prolemow jak tutaj ;/ kto ma ta wersje niech wraca do tamtej na razie bo moze miec tak jak ja ze wszystko sie skasuje ;/ najgorsze jest to ze ja juz obiecalem gracza ze nic sie nie skasuje a sie skoasowalo !!!!
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 23.09.2009

Łukaszusz, od jutra(albo nawet dzisiaj) wezmę się za spolszczenie wersji 1.5.2

Tutaj Wersja 1.5.1b w załączniku z poprawkami odnośnie resetu statystyk(w 1.5.1a dało się zresetować statystyki ale trzeba się było na tym znać) teraz już się nie da zresetować za chiny ;d

No kur.. !!!! Zainstalowalem ta wersje zeby nikt nie kasowal odznak i rang, ale po kilku dniach wszystko sie skasowalo i odznaki i rangi wszystko z bf2, ludzie na serwie przestali grac bo nic nie maja ;/ ta wersja to jakas pomylka !! nic nie robilem samo sie skasowalo !! wydaje mi sie ze sie pomyliles przy kodowaniu tego pluginu i cos chyba zle zrobiles !!!!! wgralem wersje w ktorej komenda dziala bo nie bylo takich prolemow jak tutaj ;/ kto ma ta wersje niech wraca do tamtej na razie bo moze miec tak jak ja ze wszystko sie skasuje ;/ najgorsze jest to ze ja juz obiecalem gracza ze nic sie nie skasuje a sie skoasowalo !!!!

Ja nie jestem koderem pluginu jestem tylko polonizatorem i modyfikatorem, w pluginie( mam go na swoim serwie) nic się nie kasuje (Wersja 1.5.2a), ja usuwam malutenką częśc kodu która nie ingeruje w inne rzeczy, więc prawdopodobieństwo że coś sie samo zrobił jest równe zeru. Wersja 1.5.2b jest wersją testową czyli nie odpowiadam za jej użycie ;P, wersja 1.5.1b była przeze mnie używana okolo 2 miesięcy ;P nim ją tu dałem i nic też sie nie kasowało, dla swojego użytku aktualnie mam wersje 1.5.2c(która aktualnie testuje i jak na razie od 2 dni 0 błędów)

missfan, wersja 1.5.2 ma zmienione wartości jeśli chcesz moge Ci zrobić z tymi wartościami z 1.5.1, a tu masz wersje 1.5.1a z 8 strony tematu http://amxx.pl/download.htm?id=3167
Odpowiedz

missfan - zdjęcie missfan 23.09.2009

Mi$^, dzięki juz wgrywam :)
Odpowiedz

• +
  • -
L0rdS^P0l4K - zdjęcie L0rdS^P0l4K 23.09.2009

W tłumaczeniu jest błąd.
"Dodatkowe Granaty"
To wyciągnąłem z kodu oczywiście. Ale przeglądając kod okazuje się że za obeznanie z materiałami wybuchowymi zadajemy więcej obrażeń z granatu.

1.lvl obeznania z... 120% obrażeń.
2.lvl obeznania z... 140% obrażeń.
3.lvl obeznania z... 160% obrażeń.

Pozdrawiam... :-)

Ja u siebie już pozmieniałem i zkompilowałem ponownie... jak chce się autorom pierwszego posta to mogą pozmieniać w paczkach aby uniknąć przyszłych postów o błąd w tłumaczeniu...

Pozdrawiam
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 24.09.2009

denis13wroc, a w tłumaczeniu info nie ma błędu pisze obrazenia o 20% większe. 40% większe i 60% większe ;P

z dodatkowe granaty poprawione :P

Poprawka w 1 poscie ;]
Odpowiedz

• +
  • -
Szyfrant - zdjęcie Szyfrant 25.09.2009

#define ADMIN_LEVEL ADMIN_BAN

Chce przerobic to na

#define ADMIN_LEVEL ADMIN_CVAR

I mi sie nie kompiluje
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 25.09.2009

Gdzie kompilujesz?
Odpowiedz

• +
  • -

http://www.amxmodx.org/webcompiler.cgi

i na amxx.pl/kompilator tez nei działa
Odpowiedz

• +
  • -
Abes Mapper - zdjęcie Abes Mapper 25.09.2009

Bo ten plugin musisz skompilować na kompie gdyż wymaga dodatkowych plików.
Odpowiedz

• +
  • -

A mozna wiedziec jak?
Odpowiedz

• +
  • -
Misiaczek ;c - zdjęcie Misiaczek ;c 03.10.2009

Mini poprawka langów ;]

// zaktualizowano pierwszy post
Odpowiedz