Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

BF2 Rank Mod PL v1.5.5


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
360 odpowiedzi w tym temacie

#181 Slugger

    Wszechobecny

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:406
  • GG:
  • Lokalizacja:Piła
Offline

Napisano 03.10.2009 22:40

Mi$^ jednak muszę, ostatnio pobierałem BF2 Rank Mod 1.5.2a PL a może BF2 Rank Mod 1.5.1a PL;
Nie ważne, mam wszędzie Odznaki 1, Odznaki 1, Odznaki 1.

Już pobieram...

PS: Mi$^ mam małe pytanie, może być serwer Team Play + BF2?

[ Dodano: 3 Październik 09, 23:43 ]
Ohh my God...
Abes zrobił update 1 posta...
Tyle tego tam jest że nie wiem co ściągnąć.
  • +
  • -
  • 0

#182 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 04.10.2009 12:02

Slugger,
Serwer TP+BF2 może być
wystarczy tylko podmienic plik bf2rank.amxx ;P
  • +
  • -
  • 0

#183 qip

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:14
  • GG:
  • Lokalizacja:BB
Offline

Napisano 04.10.2009 16:24

Ja mam takie pytanie, zależy mi tylko na rangach, bez bonusów, da się coś takiego zrobić?
  • +
  • -
  • 0

#184 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 04.10.2009 16:50

bf2_badges 1 //(1|0) - Wlacz/wyłącz system odznak (Standardowo 1 - Wlaczone)

  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#185 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 04.10.2009 17:22

kasza, nie:
bf2_badges 1 //(1|0) - Wlacz/Wylacz system odznak (Standardowo 1 - Wlaczone)

tylko
bf2_badgepowers 0 //(1|0) - Wlacz/Wylacz moce dla odznak (Standardowo 0 - Wylaczone)

  • +
  • -
  • 0

#186 kasza

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 887
Czempion

  • Postów:4102
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Imię
  • Lokalizacja:Lokalizacja
Offline

Napisano 04.10.2009 17:37

omg sorka moj blad nie to skopiowalem.
  • +
  • -
  • 0

Skillownia.com

 

 #3 [UWC3NG] Skillownia.com - 213.189.52.253:27301

 


#187 bartu233

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:87
  • Lokalizacja:Słupsk
Offline

Napisano 08.10.2009 17:34

1.Zapis rankingu i wszelkiego rodzaju xP zależy od cvaru w amxx.cfg

// Rank mode
// 0 - na nick
// 1 - na SteamID
// 2 - na IP
//
csstats_rank 0

W takim przypadku będzie zapisywało na nick.

Powiem tyle że nie bardzo coś to się sprawdza, różnym graczom różnie zapisuje. Mi na jednym steamie jak wlazłem zapisywało na SID, na drugim na nick, koleszce też na SID. Później na NS'e wszedłem to raz miałem fragi na nicku na którym grałem na steamie, potem drugi raz wszedłem i już tych fragów nie miałem.
Najlepiej jakbyś zrobił 2 osobne wersje do ściągnięcia, jedna z zapisem na SID a druga na nick.
  • +
  • -
  • 0

#188 GSlayeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Libiąż
Offline

Napisano 17.10.2009 14:58

Mam pytanie mianowicie na weterana w walce szturmowej potrzeba celności większej niż 25%. Lecz celność powyżej 25% ogółem czy na jednej mapie czy może w kilku rundach ? Nie wiem jak to rozumieć i jak ją zdobyć ;s
  • +
  • -
  • 0

#189 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 17.10.2009 15:07

Przez całą Twoją gre, wszystkie dni ;)
  • +
  • -
  • 0

#190 GSlayeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Libiąż
Offline

Napisano 17.10.2009 15:26

Ale zresetowałem sobie staty i wbiłem awp 4fragi 1hs i celność utrzymuje się na poziomie 18%... Czy to możliwe by celność pozostała ze statów z przed restartu ? Bo nieważne czy granatami czy awp wbijam co rundę acc 50% to i tak główna celność stoi w miejscu.
  • +
  • -
  • 0

#191 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 19.10.2009 10:13

GSlayeR, to opiera sie na statystykach z cs, nie z modu bf2 ;]
  • +
  • -
  • 0

#192 GSlayeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Libiąż
Offline

Napisano 19.10.2009 17:02

W takim razie ta odznaka jest beznadziejnie zrobiona... 25% acc przy kilku tysiącach fragów... niemożliwe...
  • +
  • -
  • 0

#193 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 19.10.2009 22:12

GSlayeR, ehh możliwe.... widziałem ludzi co mają ponad 140 tys zabójstw i acc na poziomie 29-34%%, wystarczy strzelenie seriami, a nie full auto przez polowe mapki i potem acc = 0,1 lub 0,2 ;P
  • +
  • -
  • 0

#194 GSlayeR

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • GG:
  • Lokalizacja:Libiąż
Offline

Napisano 19.10.2009 23:32

Nie wierzę, że ktoś z główną bronią ak/m4 ma 30% acc po kilku tysiącach fragów...
  • +
  • -
  • 0

#195 filipiarz

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 22.10.2009 15:54

powie mi ktos jak ustawic to ze wyswietla sie jaka ranga jest obecnie iule do nastepnej w lewym dolnym rogu bo teraz mam pod celownikiem co wkurza mnie i graczy na serwie
  • +
  • -
  • 0

#196 mitol007

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:64
Offline

Napisano 24.10.2009 16:11

Czy można prosić o uaktualnienie i ponowne wypakowanie plików na hosting ?
  • +
  • -
  • 0

#197 moik

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 26.10.2009 20:21

Witam, mogę prosić o zmianę pluga dla admina z immunitetem? Szybciutko :P
  • +
  • -
  • 0

#198 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 26.10.2009 20:31

moik, standardowo jest dla admina z immunitetem w wersji 1.5.2 i 1.5.2a
  • +
  • -
  • 0

#199 KuLaN

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Świony
Offline

Napisano 18.11.2009 13:12

Może mi ktoś pomóc w ogóle mi to nie działa HELP !! :help:
  • +
  • -
  • 0

#200 DaddyKuba

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 253
Wszechwidzący

  • Postów:1227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Pszczyna
Offline

Napisano 18.11.2009 13:51

Napisz nowy temat w odpowiednim dziale.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych