Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Niedziałające AMXMODMENU


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 simivar

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:106
  • Lokalizacja:aaaaa
Offline

Napisano 13.02.2009 23:04

Witam!
Dzisiaj wszedłem na serwer posprawdzać coś i tak z ciekawości, wpisałem sobie w konsoli frazę amxmodmenu, wyłączyłem konsole i... nic... moim oczom nie ukazało się menu AMXa, próbowałem reinstallacji AMXa - nic nie daje, a komendy jak amx_kick, amx_map normalnie działają, jak mogę rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam,
Simivar.
  • +
  • -
  • 0

#2 naXe

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 269
Wszechwidzący

  • Postów:1489
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kwidzyn
Offline

Napisano 13.02.2009 23:27

Spróbuj sobie zbindować amxmodmenu np.
bind "p" "amxmodmenu"


#3 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 13.02.2009 23:58

może nie masz flagi

; Access flags:
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)


  • +
  • -
  • 0

#4 simivar

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:106
  • Lokalizacja:aaaaa
Offline

Napisano 14.02.2009 08:46

Spróbuj sobie zbindować amxmodmenu np.

bind "p" "amxmodmenu"


Zbindowałem, nie działa :X

może nie masz flagi

; Access flags:
; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands)
; b - reservation (can join on reserved slots)
; c - amx_kick command
; d - amx_ban and amx_unban commands
; e - amx_slay and amx_slap commands
; f - amx_map command
; g - amx_cvar command (not all cvars will be available)
; h - amx_cfg command
; i - amx_chat and other chat commands
; j - amx_vote and other vote commands
; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)
; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)
; m - custom level A (for additional plugins)
; n - custom level B
; o - custom level C
; p - custom level D
; q - custom level E
; r - custom level F
; s - custom level G
; t - custom level H
; u - menu access
; z - user (no admin)



"mojeip" "hasło" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad"
  • +
  • -
  • 0

#5 szafa_a

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
Offline

Napisano 14.02.2009 08:51

Jezeli mi się dobrze wydaje to jak dajesz admina na IP to nie piszesz w ostatniej części "ad" tylko "de"
  • +
  • -
  • 0

#6 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 14.02.2009 08:52

Nie, e to jest że nie sprawdza hasła a on chce na hasło.Więc ma dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#7 szafa_a

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:38
Offline

Napisano 14.02.2009 08:54

To może zapomniał wpisać w konsoli setinfo _pw "hasło"
Albo poprostu ktos admina zabrał :)
  • +
  • -
  • 0

#8 simivar

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 25
Życzliwy

  • Postów:106
  • Lokalizacja:aaaaa
Offline

Napisano 14.02.2009 09:23

To może zapomniał wpisać w konsoli setinfo _pw "hasło"
Albo poprostu ktos admina zabrał :)


Jak mogłem nie wpisać setinfo _pw "hasło" bądź nie mieć admina, jak działa mi amx_kick, amx_ban, amx_map itd., a serwer jest mój, tak więc nikt nie mógł mi admina zabrać (tylko ja mam dostęp do FTP).

[ Dodano: 15-02-2009, 10:36 ]
Pomoże ktoś? ???:(
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych