Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

DiabloMod by Sznajk3rProblem z menu klas

diablomod

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 BartuPL

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Pawel
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 02.01.2012 21:14

Witam.Postawiłem server diablomod.Sciągnąłem paczkę Diablomod by sznajk3r.Gdy wpisuje komende /zmianaklasy nie wyskakuje menu do wyboru klas.
Pomocy.

Użytkownik BartuPL edytował ten post 02.01.2012 21:14

  • +
  • -
  • 0

#2 Pietras11

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 89
Zaawansowany

  • Postów:518
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Gniezno
Offline

Napisano 02.01.2012 21:33

A spróbuj /klasa ;>
  • +
  • -
  • 0

#3 BartuPL

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Pawel
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 02.01.2012 21:35

Próbowałem i to nie raz;p.
  • +
  • -
  • 0

#4 5gram

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:152
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:Świętokrzyskie
Offline

Napisano 03.01.2012 11:22

może twój serwer nie łączy się z bazą danych...sprawdź dokładnie cvary :)
  • +
  • -
  • 0

#5 BartuPL

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:12
  • Imię:Pawel
  • Lokalizacja:Zakopane
Offline

Napisano 03.01.2012 16:13

może twój serwer nie łączy się z bazą danych...sprawdź dokładnie cvary :)

Wszystko jest ok.
Oprócz tego ze nie dziala klasa;/
All inne komendy dzialają.
  • +
  • -
  • 0

#6 Mores

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:39
  • GG:
  • Imię:Szymon
  • Lokalizacja:Chudow
Offline

Napisano 07.01.2012 00:37

No to SQL. Pokaz cvary odpowiadajace za polaczenie serwera z baza MySQL.
  • +
  • -
  • 2

#7 Juma

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 64
Pomocny

  • Postów:373
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Haynau
Offline

Napisano 08.01.2012 00:40

logi rzuć
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: diablomod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych