Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Jak napisac plugin ?
Napisano 06.09.2013 22:32
każdy bez podstaw c++, kto spotka sie z pawnem i przeczyta ten temat bedzie wiedzial tyle co przed przeczytaniem go. strasznie ogolnie napisane. 2/5.
Kolega ma rację, ja jestem początkujący, chciałem się czegoś nauczyć ale wiele niedomówień jest. Postaram się to zgromadzić i opisać co jest dla mnie niejasne.
Napisano 07.09.2013 13:33
Początki zawsze bywają trudne jeśli czegoś nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz jeśli znowu nie rozumiesz jeszcze raz a potem próbuj próbuj próbuj testuj i próbuj
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 29.11.2013 12:52
💸 SellYourSkins.com - Łatwo sprzedaj swoje skiny do CS:GO
💸⇄🃏 Automatyczny Bot Levelowania Steam - LVLUPSteam.com
🛒Coinsy CSGOPolygon Za SMS, PSC, Przelew - CoinSell.pro
Twój Sklep CS2 - CSGOPAKA
Coinsy do CSGOPolygon, CSGO500, CSGOEmpire - CSGOLombard.com
💸 Graj w CS2 / CS 1.6 i zarabiaj - BoostProject.pro
CS2 Gambling Sites and Free Betting Codes - DreamCodes.gg
Otwieraj skrzynki i wygrywaj najlepsze skiny CS2 na SkinsProject.gg
🤑 Accept CS2 skins for online payments and donations - SkinsMoney
Płatności SMS Premium Rate oraz Direct Biling - SimPay.pl
Szukasz noclegu? Kwatery, noclegi, tanie noclegi, wakacje oferty, wczasy nad jeziorem - RuszajWPolske.pl
Napisano 09.12.2013 20:31
Całkiem spoko poradnik o ile poprawiony
Nawet sie jedenej rzeczy upewniłem
Diablo Mod V9 Demonic by FORMOZA *Updated 21-12-2013*
Perki by Pas (FORMOZA) cz1 %5BPaczka%5D
Perki by J River (FORMOZA) cz2 %5BPaczka%5D
=================================
Diablo Install_9.zip 1,2 MB 1203 Ilość pobrańPerki by Pas DOWNLOAD.zip 127,12 KB 1735 Ilość pobrań
Perks_by_J_River.zip 178,98 KB 2468 Ilość pobrań
=================================
Napisano 09.12.2013 20:40
ja powiem tak ja zaczynałem przygodę tutaj zobaczyłem ten temat i "trochę" zrozumiałem teraz po większych doświadczeniach zrozumiałem cały temat , więc naprawdę trzeba "coś" umieć
Napisano 07.01.2015 22:26
Można prosiś o odświeżenie screenów? lub podesłanie tego poradnika w formie jakiejś prezentacji, bo bez screenów nie specjalnie to rozumiem.
Napisano 02.02.2016 19:52
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun> #include <cstrike> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "author" new hp_koszt public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_cvar("hp_koszt","800") // nazwa pc`varki i jej koszt register_clcmd("say /hp","hp") // gracz musi wpisac ta komende zeby wylowac funkcje hp } public hp(id){ if(!is_user_alive(id)) { // sprawdza czy koles zyje client_print(id, print_chat, "Koles nie zyjesz") // daje info ze gracz nie zyje return PLUGIN_HANDLED // stopuje plugin } if(get_user_health(id) >=200) // sprawdza czy koles ma wiecej lub rowne 200 hp client_print(id, print_chat, "Juz skorzystales z tej uslugi") return PLUGIN_HANDLED // stopuje plugin } set_user_health(id,200) // tu wywala mi błąd i nw o co chodzi cs_set_user_money(id, cs_get_user_money(id)-get_pcvar_num(hp_koszt)) return PLUGIN_HANDLED }
Pomóżcie bo w końcu się zebrałem żeby próbować swoich sił. W dokumentacji sprawdzałem wszystko się zgadza a i tak nadal źle i nw o co chodzi.
Użytkownik Toldi edytował ten post 02.02.2016 19:54
Napisano 02.02.2016 20:03
W sumie brakuje jeszcze warunku który sprawdza czy ma się dość kasy
Wykonuję strony internetowe, zlecenia AMXX i HLDS - w tym pisanie pluginów, ogarnianie serwerów, edycja i tworzenie modeli.
Potrzebujesz czegoś? Pisz!
"śpieszmy się pisać posty, tak szybko banują..." ~ sebul
Napisano 02.02.2016 21:07
wiem ale nie widziałem tego w kodzie tak że ustawiłem na standardowe 800. Czy brak tego warunku będzie powodowało errory z kompilacją?
Napisano 02.02.2016 22:23
wiem ale nie widziałem tego w kodzie tak że ustawiłem na standardowe 800. Czy brak tego warunku będzie powodowało errory z kompilacją?
/* Plugin generated by AMXX-Studio */ #include <amxmodx> #include <amxmisc> #include <fun> #include <cstrike> #define PLUGIN "New Plug-In" #define VERSION "1.0" #define AUTHOR "author" new hp_koszt public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN, VERSION, AUTHOR) register_cvar("hp_koszt","800") // nazwa pc`varki i jej koszt register_clcmd("say /hp","hp") // gracz musi wpisac ta komende zeby wylowac funkcje hp } public hp(id) { if(!is_user_alive(id)) { client_print(id, print_chat, "Koles nie zyjesz") return PLUGIN_HANDLED } if(get_user_health(id) >=200) { client_print(id, print_chat, "Juz skorzystales z tej uslugi") return PLUGIN_HANDLED } } set_user_health(id,200) cs_set_user_money(id, cs_get_user_money(id)-get_pcvar_num(hp_koszt)) return PLUGIN_HANDLED }
No popatrz dobrze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych