Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod WWW Stats ver 2.0


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
112 odpowiedzi w tym temacie

#101 Ogar.!

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Krzys
  • Lokalizacja:nd
Offline

Napisano 23.01.2011 04:01

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sites/yoyo.pl/o/g/ogar-diablo/acp/acp.php on line 50

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/sites/yoyo.pl/o/g/ogar-diablo/acp/acp.php on line 50

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www/sites/yoyo.pl/o/g/ogar-diablo/acp/acp.php on line 51
Nick Gracza:

Edytuj:

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sites/yoyo.pl/o/g/ogar-diablo/acp/acp.php on line 70

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /var/www/sites/yoyo.pl/o/g/ogar-diablo/acp/acp.php on line 70


powie ktos jak to naprawic?

#102 PRO*JEKT

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Kielce
Offline

Napisano 05.02.2011 23:22

kto może niech zobaczy to:
Diablo Mod Statystyki

O co chodzi :
  • +
  • -
  • 0

#103 Szpak'u

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • GG:
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Włocławek
Offline

Napisano 28.02.2011 21:19

Bardzo ładny . Na prawdę postarałeś się.

Leci +

#104 PablooS

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:29
  • Lokalizacja:Katowice
Offline

Napisano 10.03.2011 09:38

A ja mam takie pytanko:
Sprawdzał ktoś (lub zrobił) czy da się zrobić żeby dało się edytować graczy którzy mają różne krzaczki i znaczki w nicku?
Bo ja mam np. gracza o nicku jakisnick# i jak klikam na niego to wychodzi mi gracz jakisnick (bez krzaczka).

Prosiłbym o pomoc z tym o ile da się to zrobić (a pewnie da).
  • +
  • -
  • 0

#105 czesio12

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:2
  • Imię:maciek
  • Lokalizacja:wladek
Offline

Napisano 27.04.2011 15:14

Jak mam połączyć ten panel z serwerem żeby wyszukiwało graczy?
  • +
  • -
  • 0
cs-pomorze.xaa.pl-najlepsza sieć serwerów cs

#106 Frager

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 15.05.2011 09:55

Jestem w trakcie całkowitego wyglądu tego skryptu (strony) jeżeli autorzy orginału "Diablomod WWW Stats ver 2.0" zgodzą się abym opublikował w jakiejś części ich kod to zrobię to i będzie to prawdopodobnie pod nazwą "Diablomod WWW Stats ver 2.1" a nie "Diablomod WWW Stats ver 2.0"

Dodano 15 maj 2011 - 15:00:
Jeśli ktoś jest chętny do pomocy zapraszam gg: 34526595

Dodano 15 maj 2011 - 15:04:
Oraz proszę o dane do serwera cs - diablomod abym mógł podpiąć i testować mod'a

Dodano 15 maj 2011 - 15:14:
Potrzebuje serwera DiabloMod - paru danych aby sprawdzić czy mod poprawnie działa i zmienić kolorystykę
  • +
  • -
  • 0

#107 Black.

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:Ludźmierz
Offline

Napisano 03.06.2011 16:24

jak dodać klasy ??
  • +
  • -
  • 0

#108 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 03.06.2011 16:31

jak dodać klasy ??

[Tutorial] Jak dodać swoje klasy do statystyk WWW? - AMXX.pl: Support AMX Mod X
  • +
  • -
  • 0

#109 d@mi@n22

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:damian
  • Lokalizacja:Nysa
Offline

Napisano 20.06.2011 15:34

Witam

ja mam nastepujący problem jak wchodze w panel admina :

Warning: include() [function.include]: Unable to access ../config.php in /home/damian/domains/csowcy.xpag.pl/public_html/acp/index.php on line 2

Warning: include(../config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/damian/domains/csowcy.xpag.pl/public_html/acp/index.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Unable to access ../config.php in /home/damian/domains/csowcy.xpag.pl/public_html/acp/index.php on line 2

Warning: include(../config.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/damian/domains/csowcy.xpag.pl/public_html/acp/index.php on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '../config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/damian/domains/csowcy.xpag.pl/public_html/acp/index.php on line 2


co może byc nie tak ?
  • +
  • -
  • 0

#110 c0lin

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.08.2011 21:21

Widzę, że nikt jeszcze czegoś takiego nie dodał, a sam na to wpadłem przez przypadek (za dużo gadania jak to od początku było), więc ja dodam niewielką poprawkę. Chodzi o to, że jeśli będziemy przenosili bazę danych na inny serwer, to mogą nam się wyniki poprzestawiać (jak u mnie) i wtedy przykładowo 1,2,3,4,6,7,8 klasa będą obok siebie, a 5 wyląduje gdzieś dalej. Co wtedy się dzieje? Mamy w statystykach podaną klasę 5 jako 8, 6 jako 5, 7 jako 6, 8 jako 7. No i niestety tylko jak klikamy w gracza i pokazuje nam jego klasy, poziomy itp. to wtedy się to wali, a w normalnych statystykach, takich jak pierwsze 50 (czy ile tam ustawimy sobie) będzie podane ok.

U mnie wyglądało to tak - miałem 21lv na Ninjy, a pokazywało że mam 1, a za to Barbarzyńca miał 21lv, a w rzeczywistości miał 8. Podobnie Nekromanta miał 5 w grze, na stronie miał 8, Łowca miał 1 w grze, a na stronie 5... Chyba jakoś tak, o ile nie pokręciłem ;)

Do rzeczy, wchodzimy w index.php w głównym katalogu i znajdujemy:
$player = "SELECT * from $dbtable WHERE nick='$nick'";

Zamieniamy na:
$player = "SELECT * from $dbtable WHERE nick='$nick' ORDER BY klasa";

I wszystko śmiga elegancko. ;)
  • +
  • -
  • 0

#111 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 22.10.2011 09:15

A ja proponuje dodać możliwość dodawania klas z poziomu panelu administracyjnego. :)
  • +
  • -
  • 1

#112 ReKsiu

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 18
Początkujący

  • Postów:85
Offline

Napisano 09.02.2012 12:01

Jestem straszna noga z PHP. Sprawdzałem kilka wersji skryptu, a nawet ta z tego tematu wita mnie błędami :
[b]Notice[/b]: Undefined index: szukaj in [b]D:\xampp\htdocs\diabolo\index.php[/b] on line [b]31[/b]

[b]Notice[/b]: Undefined index: player in [b]D:\xampp\htdocs\diabolo\index.php[/b] on line [b]36[/b]

[b]Notice[/b]: Undefined index: player in [b]D:\xampp\htdocs\diabolo\index.php[/b] on line [b]37[/b]

[b]Notice[/b]: Undefined index: szukaj in [b]D:\xampp\htdocs\diabolo\index.php[/b] on line [b]48[/b]
[b]
[/b]

Dane do MySQL są dobre i wszystko pięknie widać oraz wszystko pięknie działa. Tylko te błędy są lekko demotywujące :P. Ma ktoś może jakiś pomysł?
  • +
  • -
  • 0

#113 Gh0st

    :)

  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 09.02.2012 12:23

to są tylko Notatki...
ustaw gdzieś w pliku
error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
i już nie będzie, najlepiej nad linią z pierwszym errorem.
  • +
  • -
  • 2




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych