Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod WWW Stats ver 2.0


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
112 odpowiedzi w tym temacie

#81 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 25.05.2010 13:19

Write your own topic there: Nieoficjalny polski support AMX Mod X -> Multilingual
About your problem..
Remove all files from /diablostats/ directory and upload all new files from this topic. Next type data to your database in config.php.. It should work.
  • +
  • -
  • 0

#82 STRAZAK

    Profesjonalista

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:216
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Gabrielów
Offline

Napisano 19.06.2010 14:50

Takie pytanie. Jak zrobić żeby zamiast acp na koncu bylo www.acp.strona.pl?

#83 bywa

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:90
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 22.07.2010 08:45

Pytanko, czy baza ze statystykami musi być ta sama z którą łączy się serwer?

#84 Miczu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 646
Wszechmogący

  • Postów:2862
Offline

Napisano 23.07.2010 22:43

Z bazy danych z której używa serwer, bo inaczej jak będziesz miał aktualne dane? Może od razu zrób w notatniku, że Wojtek ma lvl. 17 a Gabrysia 97 :mur:
  • +
  • -
  • 0

#85 Fret

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
Offline

Napisano 29.07.2010 17:35

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'table ORDER BY lvl DESC, exp DESC limit 0,150' at line 1

Może ktoś pomóc?
  • +
  • -
  • 0

#86 Xkono

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:84
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 29.08.2010 12:31

Mi sie wyświetla "No database selected" o co chodzi ? :)
  • +
  • -
  • 0

#87 Proximus

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:95
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Ostrowiec Św.
Offline

Napisano 12.09.2010 08:47

Witam,
znalazłem taki jeden dosyć poważny błąd, to tak na przyszłość podam jakbyś robił jeszcze jakieś łatki / inne wersje

Cała rzecz jest w index.php?player=Player

index.php?player=Dowolny kod html - wykona się na stronie

np. index.php?player=<u><i>Tekst podkreślony i pochylony</u></i> wyświetli się na stronie ;)

Można umieścić dowolny exploit który pozwoliłby przejąć kontrolę nad panelem admina ;]
  • +
  • -
  • 0

#88 Furialeczek

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:32
  • GG:
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 24.09.2010 19:09

Dobra, wszystko fajnie, ale konkretnie gdzie wrzucic te pliki? bo albo mi kasuje forum ,albo nie dziala :D
  • +
  • -
  • 0

#89 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 25.09.2010 23:39

pytanie:
jak dodac swoje klasy??

#90 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 25.09.2010 23:42

pytanie:
jak dodac swoje klasy??

Poszukaj na forum, gdzieś jest poradnik, a dokładniej to chyba w poradnikach i łatkach działu diablo.
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#91 gagarin17

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:271
  • Steam:steam
  • Imię:azin
  • Lokalizacja:ooo
Offline

Napisano 25.09.2010 23:45

mi chodzi do statystk o tym mowisz?

#92 sebul

    Godlike

  • Junior Admin

Reputacja: 2016
Godlike

  • Postów:5411
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 25.09.2010 23:56

mi chodzi do statystk o tym mowisz?

Tak, zresztą pofatygowałem się i sam za Ciebie poszukałem [Tutorial] Jak dodać swoje klasy do statystyk WWW? - Nieoficjalny polski support AMX Mod X ;]
  • +
  • -
  • 0
Posiadam TBM (inaczej PTB), które działa dużo lepiej niż zwykłe PTB, nawet na modach z lvlami. Zainteresowany? Proszę bardzo
Generator tabeli expa - aż do 103600 poziomu

#93 ramblox

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Małopolska
Offline

Napisano 28.09.2010 16:36

Może mi ktoś pomóc?:

Something is wrong in your syntax obok '001 ORDER BY lvl DESC, exp DESC limit 0,150' w linii 1


.....................................
Już działa:)

Użytkownik ramblox edytował ten post 28.09.2010 18:02

  • +
  • -
  • 0

#94 Misiu Fajter

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Imię:Piotr
  • Lokalizacja:B-stok
Offline

Napisano 14.10.2010 07:23

Moglby mi ktos z tym pomoc?

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'table ORDER BY lvl DESC, exp DESC limit 0,1001' at line 1
  • +
  • -
  • 0

#95 efee

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:73
  • Imię:Michal
  • Lokalizacja:Krakow
Offline

Napisano 30.12.2010 11:19

Tez tak mam
  • +
  • -
  • 1
Zapraszam na Elite-Zone.pl
Największa sieć serwerów w Polsce!

#96 piekarr

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:29
  • GG:
  • Imię:andrzej
  • Lokalizacja:dzialdowo
Offline

Napisano 06.01.2011 12:41

Ja mam problem .. Zobaczcie na stronie Diablo Mod Statystyki test 1

Dodano 07 styczeń 2011 - 19:08:
Pomoże ktoś???

Użytkownik piekarr edytował ten post 06.01.2011 12:43


#97 rafaliex

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:41
  • Lokalizacja:Mielec
Offline

Napisano 08.01.2011 23:39

Mi sie wyświetla "No database selected" o co chodzi ?


Nie wybrałeś bazy !?

Witam,
znalazłem taki jeden dosyć poważny błąd, to tak na przyszłość podam jakbyś robił jeszcze jakieś łatki / inne wersje

Cała rzecz jest w index.php?player=Player

index.php?player=Dowolny kod html - wykona się na stronie

np. index.php?player=<u><i>Tekst podkreślony i pochylony</u></i> wyświetli się na stronie

Można umieścić dowolny exploit który pozwoliłby przejąć kontrolę nad panelem admina ;]


Ja myśle pisac poprawke bo ten błąd jest od dawna i jeszcze masa innych o których nie będe pisał bo są one w samym panelu. Dosłownie można zdobyć każde hasło i login :(
  • +
  • -
  • 0

#98 c1rca

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 13
Początkujący

  • Postów:227
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 12.01.2011 11:23

No to do roboty panowie :D Kto się zna to wydajcie poprawkę.
  • +
  • -
  • 0

#99 Kavi76

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:209
  • GG:
  • Imię:Paweł :)
  • Lokalizacja:CrL
Offline

Napisano 15.01.2011 17:53

gutek jakbyś mógł też prośiłbym cię o przerobienie jeden MySql 5.0.91 a drugi 5.1.49 był bym wdzięczny
  • +
  • -
  • 0

#100 ZiuTeK

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 133
Zaawansowany

  • Postów:507
  • Lokalizacja:inąd
Offline

Napisano 22.01.2011 06:51

Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na takie prosby ale czy bylby ktos w stanie przerobic te statystyki w taki sposob aby do panelu admina w miejscu gdzie mozemy edytowac levele i skille gracza dorzucic jeszcze opcje usuwana( kasowania tabeli )
Byloby to bardzo pomocne w przypadku zdublowanych wpisow w tabeli, kazdy administrator moglby bez wchodzenia w phpmyadmin usunac zdublowane tabele u gracza przez panel statystyk. Sadze, ze bedzie to duze ulatwienie i wielu ludzi bedzie wdziecznych za dorzucenie tego rozwiazania.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych