←  Nowości

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

Diablomod WWW Stats ver 2.0

• +
  • -
lenisko - zdjęcie lenisko 17.04.2009

jedno ;P
Odpowiedz

• +
  • -
Zelimus - zdjęcie Zelimus 17.04.2009

Na szybko zrobilem sobie pokazywanie najlepszej piątki graczy na stronie głownej :P
kto chce proszę bardzo wrzucacie do folderu z diablo statsami

Np na forum lub na stronce dodajecie w ogloszeniu takie cos

<center><font size="3" face="Trebuchet MS"><font color="red">5 najlepszych graczy</font></center>

<center><iframe frameborder="0" style="border-size: 0px;" src="http://twojastrona/katalogdiablostats/strona.php" width="100%" height="100%">Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek!</iframe></center>

pozdrawiam

Jesli nie ma zalacznika pobierzcie stad

http://odsiebie.com/...561---36d8.html

Załączone pliki

• Załączony plik  strona.php   2,87 KB   511 Ilość pobrań
Odpowiedz

Gość__* 17.04.2009

Powinno być:
<center><font size="3" face="Trebuchet MS"><font color="red">5 najlepszych graczy</font></center><center><iframe frameborder="0" style="border-size: 0px;" src="http://twojastrona/k...ats/strona.php" width="100%" height="100%">Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek!</iframe></center>
Dałeś </font>, które nie zamykało nic?
Odpowiedz

• +
  • -
Zelimus - zdjęcie Zelimus 18.04.2009

hihi niech ci bedzie moj blad, skopiowalem to ze swojego forum i nie zauwzylem :) hihihi
Odpowiedz

• +
  • -
Change - zdjęcie Change 11.08.2009

Heh dodam , że jak ktoś chce to wrzucić np. na hosting na którym ma forum to mu config.php raczej nie wejdzie :) Mógłbyś zmienić np na www.host.pl/staty/apc ;] Znaczy ja sobie już zmieniłem :P

Drugie przy edycji expa mam coś jak lvl, exp. Czyli jak zmienie tylko lvl to exp sam wskoczy czy muszę brać tabelke z expem i zmieniać wszystko?
Odpowiedz

• +
  • -
dezerter_af - zdjęcie dezerter_af 11.08.2009

Po pierwszy nigdy się nie wrzuca nowych plików do folderu ze swoją stroną/forum ... tylko tworzy się nowy ...

Drugie przy edycji expa mam coś jak lvl, exp. Czyli jak zmienie tylko lvl to exp sam wskoczy czy muszę brać tabelke z expem i zmieniać wszystko?

Jak zmienisz tylko lvl to będzie exp na "-" (czyt. minus) dlatego musisz zmienić exp i lvl (lvl nie koniecznie sam się nabije ponieważ będzie +10xx%)
Odpowiedz

• +
  • -
patryk006 - zdjęcie patryk006 09.10.2009

jeden błąd może ktoś naprawić bo jest zamieniona zręczność i zwinność w statach ;>
Odpowiedz

• +
  • -
Kr0LuUU - zdjęcie Kr0LuUU 11.01.2010

A wiecie może czemu mi taki błąd wyskakuje jak chce się zalogować do panelu admina:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 3

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 4

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /
home/blabla/domains/adreswww//diablo/acp/acp.php on line 70

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /
home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 70

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /
home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 72

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /
home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 74

Tam gdzie pisze:

home/blabla/domains/adreswww/ to specjalnie tak dałem żeby nikt mi sie nie włamał ;]

wiecie co moge zrobić żeby mi działał panel admina??
bo statystyki normalnie działają tylko nie moge edytować gracza, zerowac expa, dodawać
Użytkownik Pavulon edytował ten post 12.01.2010 13:09
Odpowiedz

• +
  • -
Loled - zdjęcie Loled 11.01.2010

mam prosbe. mianowicie moze mi ktos wgrac to na serwer www bo ja jestem calkowicie zielony ;f piszcie na gg 445593 albo na pw tutaj :D
Odpowiedz

• +
  • -
yokaaa - zdjęcie yokaaa 15.01.2010

plik ( diablomod-www-stats-ver-2.0) jest uszkodzony ( nie moge do otworzyc), czy moglby ktos podac link do prawidlowego pliku?
Użytkownik yokaaa edytował ten post 15.01.2010 22:12
Odpowiedz

• +
  • -
mgr inż. Pavulon - zdjęcie mgr inż. Pavulon 15.01.2010

Pobierz JESZCZE RAZ

Globalny problem z załącznikami na forum był :mur:
Odpowiedz

activus - zdjęcie activus 21.01.2010

Panowie dorzućcie jeszcze możliwość robienia backupa. Żeby co drugi dzień robiła się kopia zapasaowa.
To taka moja propozycja
Odpowiedz

• +
  • -
Szyfrant - zdjęcie Szyfrant 07.02.2010

Zrobiłem Malutkie poprawki kosmetyczne

- Zakładka Panel Admina na głównej
- Kosmetyka w ACP

Może się komuś przyda

Pozdro

Załączone pliki

Użytkownik Szyfrant edytował ten post 07.02.2010 19:33
Odpowiedz

• +
  • -
c1rca - zdjęcie c1rca 07.02.2010

Możesz pokazać jak to wygląda poprawione przez Ciebie?
Odpowiedz

• +
  • -
c1rca - zdjęcie c1rca 08.02.2010

ahh czysty html, ale dzięki przyda się innym mi to nie potrzebne, jeśli zajdzie potrzeba tak sobie zrobię ;)
Odpowiedz

Seba - zdjęcie Seba 08.02.2010

Hm, a byliby zainteresowani na takie statsy zintegrowane z forum ? :)
Odpowiedz

• +
  • -
Szyfrant - zdjęcie Szyfrant 08.02.2010

oczywiście ;] w skromnej tabelce top 10 graczy :D albo 20 :D
Odpowiedz

• +
  • -
c1rca - zdjęcie c1rca 08.02.2010

tzn. sprecyzuj nam to jakby to miało wyglądać.. Seba w dodatku ty mówiłeś że napisales jakieś lepsze staty, lepszy kod masz czy mógł również nam to wyjaśnić..?
Odpowiedz

Seba - zdjęcie Seba 09.02.2010

Mowa o 100% optymalnym kodzie zintegrowanym z phpBB2.

Wyszukiwanie graczy, szukanie po klasach, top15 graczy, przypisanie profilu na forum ze statystykami.
Odpowiedz