Diablomod WWW Stats ver 2.0
Zelimus
17.04.2009
Na szybko zrobilem sobie pokazywanie najlepszej piątki graczy na stronie głownej 
kto chce proszę bardzo wrzucacie do folderu z diablo statsami
Np na forum lub na stronce dodajecie w ogloszeniu takie cos
pozdrawiam
Jesli nie ma zalacznika pobierzcie stad
http://odsiebie.com/...561---36d8.html

kto chce proszę bardzo wrzucacie do folderu z diablo statsami
Np na forum lub na stronce dodajecie w ogloszeniu takie cos
<center><font size="3" face="Trebuchet MS"><font color="red">5 najlepszych graczy</font></center>
<center><iframe frameborder="0" style="border-size: 0px;" src="http://twojastrona/katalogdiablostats/strona.php" width="100%" height="100%">Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek!</iframe></center>
pozdrawiam
Jesli nie ma zalacznika pobierzcie stad
http://odsiebie.com/...561---36d8.html
Załączone pliki
Gość__* 17.04.2009
Powinno być:
<center><font size="3" face="Trebuchet MS"><font color="red">5 najlepszych graczy</font></center><center><iframe frameborder="0" style="border-size: 0px;" src="http://twojastrona/k...ats/strona.php" width="100%" height="100%">Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek!</iframe></center>Dałeś </font>, które nie zamykało nic?
Zelimus
18.04.2009
hihi niech ci bedzie moj blad, skopiowalem to ze swojego forum i nie zauwzylem
hihihi

Change
11.08.2009
Heh dodam , że jak ktoś chce to wrzucić np. na hosting na którym ma forum to mu config.php raczej nie wejdzie
Mógłbyś zmienić np na www.host.pl/staty/apc ;] Znaczy ja sobie już zmieniłem 
Drugie przy edycji expa mam coś jak lvl, exp. Czyli jak zmienie tylko lvl to exp sam wskoczy czy muszę brać tabelke z expem i zmieniać wszystko?

Drugie przy edycji expa mam coś jak lvl, exp. Czyli jak zmienie tylko lvl to exp sam wskoczy czy muszę brać tabelke z expem i zmieniać wszystko?
dezerter_af
11.08.2009
Po pierwszy nigdy się nie wrzuca nowych plików do folderu ze swoją stroną/forum ... tylko tworzy się nowy ...
Jak zmienisz tylko lvl to będzie exp na "-" (czyt. minus) dlatego musisz zmienić exp i lvl (lvl nie koniecznie sam się nabije ponieważ będzie +10xx%)
Jak zmienisz tylko lvl to będzie exp na "-" (czyt. minus) dlatego musisz zmienić exp i lvl (lvl nie koniecznie sam się nabije ponieważ będzie +10xx%)
patryk006
09.10.2009
jeden błąd może ktoś naprawić bo jest zamieniona zręczność i zwinność w statach ;>
Kr0LuUU
11.01.2010
A wiecie może czemu mi taki błąd wyskakuje jak chce się zalogować do panelu admina:
Tam gdzie pisze:
home/blabla/domains/adreswww/ to specjalnie tak dałem żeby nikt mi sie nie włamał ;]
wiecie co moge zrobić żeby mi działał panel admina??
bo statystyki normalnie działają tylko nie moge edytować gracza, zerowac expa, dodawać
Użytkownik Pavulon edytował ten post 12.01.2010 13:09
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 3 Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 4 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in / home/blabla/domains/adreswww//diablo/acp/acp.php on line 70 Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in / home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 70 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in / home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 72 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in / home/blabla/domains/adreswww/public_html/diablo/acp/acp.php on line 74
Tam gdzie pisze:
home/blabla/domains/adreswww/ to specjalnie tak dałem żeby nikt mi sie nie włamał ;]
wiecie co moge zrobić żeby mi działał panel admina??
bo statystyki normalnie działają tylko nie moge edytować gracza, zerowac expa, dodawać
Użytkownik Pavulon edytował ten post 12.01.2010 13:09
Loled
11.01.2010
mam prosbe. mianowicie moze mi ktos wgrac to na serwer www bo ja jestem calkowicie zielony ;f piszcie na gg 445593 albo na pw tutaj

yokaaa
15.01.2010
plik ( diablomod-www-stats-ver-2.0) jest uszkodzony ( nie moge do otworzyc), czy moglby ktos podac link do prawidlowego pliku?
Użytkownik yokaaa edytował ten post 15.01.2010 22:12
Użytkownik yokaaa edytował ten post 15.01.2010 22:12
mgr inż. Pavulon
15.01.2010
Pobierz JESZCZE RAZ
Globalny problem z załącznikami na forum był

activus
21.01.2010
Panowie dorzućcie jeszcze możliwość robienia backupa. Żeby co drugi dzień robiła się kopia zapasaowa.
To taka moja propozycja
To taka moja propozycja
Szyfrant
07.02.2010
Zrobiłem Malutkie poprawki kosmetyczne
- Zakładka Panel Admina na głównej
- Kosmetyka w ACP
Może się komuś przyda
Pozdro
Użytkownik Szyfrant edytował ten post 07.02.2010 19:33
- Zakładka Panel Admina na głównej
- Kosmetyka w ACP
Może się komuś przyda
Pozdro
Załączone pliki
Użytkownik Szyfrant edytował ten post 07.02.2010 19:33
Szyfrant
08.02.2010
c1rca
08.02.2010
ahh czysty html, ale dzięki przyda się innym mi to nie potrzebne, jeśli zajdzie potrzeba tak sobie zrobię

c1rca
08.02.2010
tzn. sprecyzuj nam to jakby to miało wyglądać.. Seba w dodatku ty mówiłeś że napisales jakieś lepsze staty, lepszy kod masz czy mógł również nam to wyjaśnić..?
Seba
09.02.2010
Mowa o 100% optymalnym kodzie zintegrowanym z phpBB2.
Wyszukiwanie graczy, szukanie po klasach, top15 graczy, przypisanie profilu na forum ze statystykami.
Wyszukiwanie graczy, szukanie po klasach, top15 graczy, przypisanie profilu na forum ze statystykami.