Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Shooters.pl


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 07.02.2009 14:27

Czy u Shootersów są jakieś problemy z przerobieniem serwera v47 na non-steam? Słyszałem taką opienię i chcę się upewnić, ponieważ mam zamiar wykupić tam za 2 tygodnie serwer.
  • +
  • -
  • 0

#2 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.02.2009 14:53

shooters.pl

Na liczne prośby naszych klientów umożliwiliśmy uruchomienie serwera CS 1.6 w starszej wersji, czyli na protokole 47. Jest to wersja z przed aktualizacji, na której działają wszystkie pluginy. Minusem tej wersji jest niemożliwość zalogowania się użytkowników Steam na serwer ze względu na różnice wersji protokołu gry. Nowa wersja jest oparta o protokół 48, stara o protokół 47.


Wszystkie osoby chcące posiadać serwer w starej wersji proszeni są o zgłoszenie takiego zapotrzebowania do naszego działu pomocy technicznej.


sądze ze nie :)
  • +
  • -
  • 0

#3 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 07.02.2009 15:01

Czyli zamawiając serwer na protokole v47, dostane u nich od razu serwer non-steam?
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.02.2009 15:02

pawlik, raczej tak. Tak samo jak na pukawce
  • +
  • -
  • 0

#5 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 07.02.2009 15:09

A jak myślisz:
Co lepsze??
1. pukawaka
2. shooters
3 .............
Serwer będzie aim/awp/fy, więc ma być 0 zacinki przy 20 pluginach.
Proszę o twoją opinię.
  • +
  • -
  • 0

#6 Eljot ;)

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
Offline

Napisano 07.02.2009 15:10

Ja polecam firme www.hostvision.pl stawiaja od razu co chcesz non steam czy steam i nie ma z nimi zadnych problemow. I pingi niskie.

Polecam!
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.02.2009 15:11

http://pukawka.pl/ - miałem tutaj serwer 3 miesiące i polecam w 100%.

#8 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.02.2009 15:13

Zalezy też od ceny http://amxx.pl/viewforum.php?f=79 zobacz tam liste na górze

hmmmm

1. GamesFactory.pl
2. Pukawka/Shooters
3. unixstorm.org

Drożej to GamesNet.pl hardcore WhiteRabbit
  • +
  • -
  • 0

#9 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 07.02.2009 15:24

Ale czy na :
1. GamesFactory.pl
2. WhiteRabbit.pl
3. GamesNet.pl
Można zamówić serwer na protokole v47??

PS.
Na 3 chyba nie...
  • +
  • -
  • 0

#10 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.02.2009 15:32

Tak można na GamesNet na 47 ;)

#11 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.02.2009 15:34

Musisz poszukać na stronie GamesNet to ci kurek moze powiedzieć jak cos.

unixstorm.org bardzo dobra firma.

@up nom juz zdązył
  • +
  • -
  • 0

#12 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 07.02.2009 17:40

pawlik, Mam serwer na shooters i dostałem powiadomienie , że jest zakaz zmieniania serwera na non steam . I powiedzieli , żeby sie cieszył , że nie zabrali mi serwera :wstyd:
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#13 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 07.02.2009 18:09

rS, to dziwne ze news mówi inaczej O:)
  • +
  • -
  • 0

#14 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 08.02.2009 15:47

Tak można na GamesNet na 47 ;)

A nie ma potem problemu z przerobieniem na non steam??
Nie blokują binarek??
  • +
  • -
  • 0

#15 Eljot ;)

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
Offline

Napisano 08.02.2009 16:23

protokol 47 to chyba non steam nie?
  • +
  • -
  • 0

#16 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 08.02.2009 16:51

[ Dodano: 08-02-2009, 16:51 ]

protokol 47 to chyba non steam nie?

Ale na początku jest chyba steam.
  • +
  • -
  • 0

#17 Eljot ;)

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
Offline

Napisano 08.02.2009 16:55

w www.hostvision.pl wybierasz sobie czy chcesz serwer Steam lub Non Steam a my ci od razu stawiamy i nie musisz przerabiac.

Jezeli byl bys zainteresowany nasza firma moge ci dac serwer testowy na 2 dni i ocenisz pingi itp
  • +
  • -
  • 0

#18 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 08.02.2009 16:58

Nieźle, na pukawce też można było testowy ale na 2 godziny :DD
  • +
  • -
  • 0

#19 pawlik

    Wszechwiedzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 86
Zaawansowany

  • Postów:579
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Podkarpacie
Offline

Napisano 08.02.2009 16:58

Eljot ;)
OK, ale za jakiś tydzień ok?? Zerkaj od czasu do czasu na ten temat OK??
  • +
  • -
  • 0

#20 Eljot ;)

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
  • GG:
Offline

Napisano 08.02.2009 17:00

Spoko. Jak cos masz moje gg w profilu.
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych