Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Błąd


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 damosan1

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 07.02.2009 12:28

Gdy gram na serwerze i mam na chwile laga to postacie wędrują do połowy w ziemie albo chodzą gdzieś na górze o tak:

Dołączona grafika

Wiecie co może powodować taki błąd?
  • +
  • -
  • 0

#2 wizu

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 224
Profesjonalista

  • Postów:1217
  • GG:
  • Lokalizacja:Sanok
Offline

Napisano 07.02.2009 12:29

Na każdym serwerze tak się dzieje? Próbowałeś przeinstalować cs-a?
  • +
  • -
  • 0

#3 damosan1

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 07.02.2009 12:31

Hmm, nie na każdym, zauważyłem że robi mi się takie coś tylko na swoim serwerze(dedyku) .

Nie robiłem reinstalki gry
  • +
  • -
  • 0

#4 igor2-10

    Wszechwiedzący

  • Użytkownik

Reputacja: 111
Zaawansowany

  • Postów:525
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Byczyna
Offline

Napisano 07.02.2009 12:31

Ja też tak mam jak mam lagi ale według mnie to nie błąd.
  • +
  • -
  • 0

#5 damosan1

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:6
Offline

Napisano 07.02.2009 12:36

Nie wiem, może robi się packet loss i nie dostaje "fps'a" z serwera. Spróbuje przeinstalować grę , ale proszę o pomoc, może ktoś będzie coś wiedział o tym błędzie. Ewentualnie mogę dać config serwera na którym to występuje. W każdym razie takie coś jest irytujące bo celujesz w "skin" a typek tak naprawdę stoi na ziemi i wali do nas :/

[ Dodano: 07-02-2009, 20:38 ]
reinstalacja csa nic nie dała, nadal występuje błąd

pomoże ktoś?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych