Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PHP

Tabela serwerów Online v2.0 *AKTUALIZACJA*

php tabelka serwerów serwery online status serwera

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
267 odpowiedzi w tym temacie

#81 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 26.02.2012 15:24

Linia 78
<td class="srodek" align="left">

na

<td class="srodek" align="center">

Linia 79
<td class="srodek" align="left"><font color="orange" size="2"><?echo $i['ip']; ?></font></td>

na

<td class="srodek" align="center"><font color="orange" size="2"><?echo $i['ip']; ?></font></td>

Użytkownik master522 edytował ten post 26.02.2012 15:40

  • +
  • -
  • 1

#82 razek13

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Imię:kuba
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 27.02.2012 19:23

Nie wiem dlaczego, ale ciągle mam, że serwer TS3 jest offline

strona: http://cssmilowice.pl/
  • +
  • -
  • 0

#83 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 27.02.2012 20:44

config.php

Czy przy TS3 masz
'ts3'=>1
?

Zresztą tu masz przykład
$serwers[]=array(
	'nazwa'=>'TS3 Amxx.pl',
	'ip'=>'91.121.1.122:9987',
	'hltv'=>'',
	'rcon'=>'',
	'ventrilo'=>0,
	'ts3'=>1,
	'on'=>1,
	'new'=>1,
	'offline'=>0);

Użytkownik master522 edytował ten post 27.02.2012 20:45

  • +
  • -
  • 0

#84 razek13

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Imię:kuba
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 27.02.2012 21:23

Zrobiłem tak
  • +
  • -
  • 0

#85 FlasherPL

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:86
  • Imię:Maciek
  • Lokalizacja: / public_html /
Offline

Napisano 10.03.2012 20:03

Cześć, możecie mi powiedzieć jak mogę zmienić to czarne obramowanie do całej tabelki żeby było w kolorze reszty - wszystko wyjaśnia SS poniżej.
Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

CS.Piotrkowianie.com - Sieć serwerów Counter-Strike

onlydd2.png

b_350_20_2E22BE_017BD0_FFFFFF_100967.png

Only DD2: 91.185.185.122:27042

  + Asysty | Ranking BF2 (bez mocy) | Reset rankingu co miesiąc! | VIP | RoundSound'y aktualizowane co miesiąc! | Doświadczona administracja

  Zapraszam! 91.185.185.122:27042


#86 Maniuś1988

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Sadomierz
Offline

Napisano 15.03.2012 20:23

Witam,
Ja mam inny problem. Mianowicie gdy się najeżdża na sloty, to ucina listę graczy.


Jak to zrobić by nie ucinało?? Na pewno jest jakiś sposób
  • +
  • -
  • 0

#87 QuahodronN

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 228
Wszechwidzący

  • Postów:1262
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Olo
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 15.03.2012 22:27

jeśli masz w iframe to musisz powiększyć tabelkę ale wtedy to brzydko wygląda bo masz puste miejsce pod tabelką a na www.twoj-strona.pl/statusik widać normalnie bo to jakby cała tabelka :)
  • +
  • -
  • 0

| CPU: I7-6700K @4.7GHz | Cooling: Corsair H110 | GPU: MSI GTX 1080 Gaming X | MOBO: Asus Maximus VIII Hero | RAM: Kingston Savage 16GB DDR4 @2800MHz |

| SSD: Samsung 840 Pro 128GB | SSD2: Samsung 840 Pro 256GB  |  PSU: Be Quiet L8 630W | Case: Gladius M40 | Mouse: Gigabyte M6980X | Keyboard: Sharkoon SHARK ZONE K20 Headphones: HyperX HX Cloud Black Display: Triple LG 24MP67VQ-P |

 

TS3: ts.kreedzmania.pl - 512 Slotów - Darmowe Kanały ;)


#88 Maniuś1988

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Sadomierz
Offline

Napisano 16.03.2012 14:53

No ja rozumiem:) To może ktoś powie jak to w forum wkopać to wtedy nie trzeba będzie iframe i będzie git :D

Albo jak wkleić by nie było w iframe :D

Użytkownik Maniuś1988 edytował ten post 16.03.2012 14:59

  • +
  • -
  • 0

#89 ati123451

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 16.03.2012 15:03

a jak zrobić zeby to pomaranczowe bylo niebieskie, ktora to linijka?
  • +
  • -
  • 0

#90 Maniuś1988

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Sadomierz
Offline

Napisano 16.03.2012 15:17

Tam co jest nazwa serwera itp??:P
  • +
  • -
  • 0

#91 byCZUS

    Listonosz

  • Support Team

Reputacja: 743
Guru

  • Postów:459
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:GW
Offline

Napisano 16.03.2012 15:26

Jeżeli ktoś jest chętny mogę udostępnić swój plugin pod myBB :] posiada (listę graczy) !
  • +
  • -
  • 1

Dziękuje, dobranoc.


#92 Angel of Death

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:150
  • GG:
  • Imię:Tomasz
  • Lokalizacja:Ornontowice
Offline

Napisano 16.03.2012 15:36

Zgłaszam się - przydałby mi się ten plugin pod MyBB, bo moja aktualna tabelka to standard ; ))
Dołączona grafika

#93 ati123451

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 16.03.2012 15:41

niemoge znaleźć napiszcie ktora to linijka od tego koloru
  • +
  • -
  • 0

#94 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 16.03.2012 16:11

Instrukcja zmiany kolorystyki tabeli:
Otwierasz plik index.php, i na samym początku masz style.
.gora, i .srodek.

.srodek
{
background: rgb(60,60,60); /* old browsers */
background: -moz-linear-gradient(top, rgb(60,60,60) 0%, rgb(40,40,40) 100%); /* firefox */
background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgb(60,60,60)), color-stop(100%,rgb(40,40,40))); /* webkit */
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#3C3C3C', endColorstr='#282828',GradientType=0 ); /* ie */
background: -o-linear-gradient(top, rgb(60,60,60) 0%,rgb(40,40,40) 100%); /* opera */
}

Pomiędzy tymi klamrami masz kod wyglądu. Teraz wchodzisz na stronę np.:http://www.colorzill...radient-editor/
I tam ustawiasz jaki chcesz gradient, po czym kopiujesz zawartość pola z prawej strony strony i podmieniasz go z tym, który znajduje się pomiędzy klamrami w pliku index.php


Edytuj przy .gora.

Użytkownik master522 edytował ten post 16.03.2012 16:12

  • +
  • -
  • 0

#95 ati123451

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 16.03.2012 18:09

a jeszcze jedno jak najade na sloty i jak jest wiecej graczy to ta chmurka idzie na dol
  • +
  • -
  • 0

#96 byCZUS

    Listonosz

  • Support Team

Reputacja: 743
Guru

  • Postów:459
  • GG:
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:GW
Offline

Napisano 16.03.2012 20:29

Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę pisać na PW mam do oddania Tabele serwerów pod myBB z panelem administratora, skrypt używa GameQ ! screeny poniżej:

Dołączona grafika

Dołączona grafika


Oczywiście skrypt się ładuje za pomocą JS xD ^^ (xmlhttp)
  • +
  • -
  • 1

Dziękuje, dobranoc.


#97 Maniuś1988

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Sadomierz
Offline

Napisano 17.03.2012 10:43

Siemka :) a ja nadal czekam jak ktoś powie jak zintegrować to z forum by wstawić inaczej niż iframe by można było wyświetlać wszystkich graczy bez ucinania :)
  • +
  • -
  • 0

#98 razek13

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Imię:kuba
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 17.03.2012 13:08

Jak usunąć białe obramowanie tabelki?

moje forum: http://cssmilowice.pl
  • +
  • -
  • 0

#99 master522

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 100
Zaawansowany

  • Postów:237
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Mikołów
Offline

Napisano 17.03.2012 14:22

Do

<iframe
dodaj
style="border:0"

Użytkownik master522 edytował ten post 17.03.2012 14:23

  • +
  • -
  • 0

#100 razek13

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:63
  • Imię:kuba
  • Lokalizacja:wawa
Offline

Napisano 17.03.2012 17:02

nic nie dało
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: php, tabelka serwerów, serwery online, status serwera

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych