Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
PokeMod

[ROZWIĄZANE] Problem ze skillami pokemod

pokemod

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Venom21

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:nie mam xd
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.12.2011 17:13

Witam. Ostatnio chciałem sobie zrobić skill'a a gdy wchodze do gry klikam pokeskill i pisze mi invalid skill czy jakoś tak. Mam pokemod by hib a skill przerobiony od aeroblasta

}
public Nakurwiacz(id, skill, prop)
{
new level = SkillLevel(id, skill)
new Float:f_origin[3], Float:f_aimvec[3]

get_user_origin(id, origin[id])
get_user_origin(id, aim[id], 2)
IVecFVec(origin[id], f_origin)
IVecFVec(aim[id], f_aimvec)

skillLinedamage(id, f_origin, f_aimvec, level/4, level, skill, _, STATUS_SLOW, -1)
MakeLine(0,origin[id],aim[id],SPRITE_INDEX[SPR_ARBOK],1,1,1,level,0,255,255,255,255,0)
poke_sound(id,CHAN_VOICE, SND_AG_DIE)

if( end_rep_use(id, skill, 1.0) )
return SKILL_USED;
return SKILL_READY;
}

Tutaj wycinek ze skills/ground


a to z confings/pokemon/skill.cfg

Nakurwiacz g 5 a "nakurwia za***istym promieniem tu nie wiedziałem jak zrobić wiec tak to zrobiłem

252 Nakurwiator jk "Nakurwiacz" ace a to z pokemon]



proszę O POMOC!



#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 21.12.2011 19:32

Skompilowałeś pokemoda ?
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 Venom21

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:nie mam xd
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.12.2011 19:40

Niestety nie mogę bo mi tak pisze w kompilatorze o i z [SPR_ARBOK] teraz jest [SPR_XENNA] i xenna.spr jest w sprites/pokemon

// pokemon/skills/ground.inl<243> : error 054 unmatched closing brace
// pokemon/skills/ground.inl<255> : error 054 unmatched symbol "SPR_XENNA"


#4 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 21.12.2011 19:48

Nie masz takiego sprite, poczytaj ten temat, a na pewno będziesz już wiedział jak to zrobić: http://amxx.pl/topic...mod-definesinl/
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#5 Venom21

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:nie mam xd
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 21.12.2011 20:05

Zrobiłem wszystko ok tylko teraz tak pisze...

Dołączona grafika

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 21.12.2011 20:21

Brakuję Ci w pliku ground.inl zamykającej klamry. Daj ten plik to Ci poprawie
  • +
  • -
  • 1

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 Venom21

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:18
  • Imię:nie mam xd
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.12.2011 12:47

Dodam w załączniku tego posta

Ok sam wszystko zrobiłem można close

PS: Dzięki za pomoc radim!

Załączone pliki



#8 BechtaX

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 28.12.2011 08:23

Skąd wziąć nowe sprite.?Jak np. XENNA
  • +
  • -
  • 0

#9 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 28.12.2011 20:20

z foldery sprites ?
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#10 Onyke

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 705
Guru

  • Postów:2178
Offline

Napisano 28.12.2011 20:21

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pokemod

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych