Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z Steam na serwerze


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Picasso

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:11
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Krosno
Offline

Napisano 30.10.2011 10:07

Witam mam pewien problem skarza mi sie gracze ze na serwerze nie widac ich avatarow a po wpisaniu status nie pokazuje Steam_id
Czym moze byc to spowodowane proszę o pomoc dodam ze mam orginalne Dproto z Zabijaki Dproto 0.9.87
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2 Pingwinek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:43
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 05.11.2011 21:26

I binarki 5408, błąd znany. Wspomniane tu: [Ważne] Aktualizacja silnika Half-Life 1 - AMXX.pl: Support AMX Mod X

rozwiązanie to chyba tylko powrót do starszej wersji

Użytkownik Pingwinek edytował ten post 05.11.2011 21:44

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych