Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Sklepik Cod Mod

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
289 odpowiedzi w tym temacie

#121 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.11.2011 16:58

Aktualizacja w pierwszym poście,

Wersja 0.3.5

Co posiada?:
* Poprawione błędy
* Multilanguage
* Tylko opcja za kase(brak monet)
* Cvary do ustawień ;P
* plik z ml xD
  • +
  • -
  • 1

#122 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 29.11.2011 17:18

A dlaczego bez monet :? ;(
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#123 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 29.11.2011 17:30

A dlaczego bez monet :? ;(

Monety beda w 0.4/0.4.1
  • +
  • -
  • 0

#124 Jerem96

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 29.11.2011 17:39

A kiedy bd to 0.4/0.4.1?
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#125 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 29.11.2011 17:47

Jak będzie to będzie :) Cierpliwości ;P
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#126 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 30.11.2011 14:31

Jak będzie to będzie :) Cierpliwości ;P

&

A kiedy bd to 0.4/0.4.1?


Sporo cierpliwośći wam będzie potrzebne , na grudzień w robocie mam wpisane 378h pracy, co daj od pon do soboty po 14h :P wiec wybaczcie ale jak wstaje o 4:30 i wracam kolo 21-21:30 to watpie czy znajde czas na zrobienie tego ;P
  • +
  • -
  • 0

#127 devil_dwight

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:133
  • Lokalizacja:zg
Offline

Napisano 30.11.2011 15:04

Jak zrobic zeby byly tylko 2 "frakcje"
Free Area
Vip Area

bez "bronie" "inne" itp ??
w grze nie ma czasu na szukanie np "+50hp" w ktorej to zakladce bylo

Użytkownik devil_dwight edytował ten post 30.11.2011 15:06

  • +
  • -
  • 0

#128 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 30.11.2011 15:13

Jak zrobic zeby byly tylko 2 "frakcje"
Free Area
Vip Area

bez "bronie" "inne" itp ??
w grze nie ma czasu na szukanie np "+50hp" w ktorej to zakladce bylo


przerobic menu tylko na 2 dzialy O.o
  • +
  • -
  • 0

#129 heroes

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:118
  • Imię:xxx
  • Lokalizacja:xxx
Offline

Napisano 04.12.2011 16:01

zbugowany jak nie wiem .. najbardziej z działkiem
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#130 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 04.12.2011 21:02

To może wypisz te bugi inteligencie, aby było wiadomo co naprawić. :facepalm:
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#131 heroes

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:118
  • Imię:xxx
  • Lokalizacja:xxx
Offline

Napisano 04.12.2011 22:59

loknij w mój temat:
http://amxx.pl/topic...kontra-dzialko/
następnie jak zmienię żeby sklep działał na /sklep zamiast sklep
to znów nie bierze jedynie kasy za kupno działka .. wsyzstko działa prócz tego działka .. jak się jedno naprawi to popsuje drugie a szkoda .. wywalę dziś to ze sklepu i będzie.
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#132 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 05.12.2011 17:06

A ja znalazłem kolejny błąd posiadam dwie klasy, które mają rakietki i po dodaniu twojego sklepu rakietki na naszych klasach nie zabierają DMG / tylko te, które kupie w sklepie zabierają DMG także napraw to .

#133 Jerem96

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 05.12.2011 19:55

To już jest stare i napisał, że to naprawi.
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#134 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 06.12.2011 08:37

Poprawiony chyba plik z działkiem

a co do min,rakiet,dynamitow pracuje nad tym ;)

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#135 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 06.12.2011 11:54

No bo przydałoby się aby te rakietki czy miny nie blokowały rakiet w klasach chodzi o DMG .

#136 Jerem96

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 06.12.2011 12:23

No bo przydałoby się aby te rakietki czy miny nie blokowały rakiet w klasach chodzi o DMG .


Bosz...każdy to wie...nie musisz spamować o tym co drugi-trzeci post.
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#137 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 07.12.2011 12:41

Sprawdzał ktoś działko? O.o
  • +
  • -
  • 0

#138 heroes

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:118
  • Imię:xxx
  • Lokalizacja:xxx
Offline

Napisano 07.12.2011 18:00

dalej to samo ;(
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#139 Jerem96

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:414
  • GG:
  • Imię:Jeremiasz
  • Lokalizacja:Tczew
Offline

Napisano 07.12.2011 22:48

dalej to samo ;(


No to czekaj na nową wersję.
MisieQ to nie maszyna tylko człowiek i ma też swoje życie które jest ważniejsze niż Wasze działko lub sklep.
Jeżeli Ci nie działa no to google.pl szukasz poradników różnych i sam rób:)
CoD by Jerem
Dołączona grafika

#140 heroes

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:118
  • Imię:xxx
  • Lokalizacja:xxx
Offline

Napisano 08.12.2011 16:00


dalej to samo ;(


No to czekaj na nową wersję.
MisieQ to nie maszyna tylko człowiek i ma też swoje życie które jest ważniejsze niż Wasze działko lub sklep.
Jeżeli Ci nie działa no to google.pl szukasz poradników różnych i sam rób:)


heh ale wiesz on dał parę postów wyżej załącznik z poprawą. Pytał czy działa to odpowiadam, że dalej to samo kumasz ?
  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych