Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Sklepik Cod Mod

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
289 odpowiedzi w tym temacie

#101 Cruss

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:97
  • Lokalizacja:Gdańsk
Offline

Napisano 13.11.2011 18:29

Ja wszystko wgrywam i nie działa.
  • +
  • -
  • 0

#102 Arex

    ERROR

  • Zbanowany

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:310
  • Imię:Arex
  • Lokalizacja:Bobowa
Offline

Napisano 14.11.2011 10:26

Czekamy na wersje 4.0 bez Bugow

Ps

Dodaj jak możesz za 400 monet przekazanie expa na inna klase .

#103 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 14.11.2011 20:53

aktualnie jak widzicie prace ida jak krewa z nosa... powód? pracuje na noc + zostaje na ranna zmiane, i po 16h wracam do domu sie przespac i dalej do roboty ;P mysle ze taki zajob bede mial max 2 tygodnie, ale w wonym czasie postaram sie to robic ;)
  • +
  • -
  • 0

#104 Jeansy

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 35
Życzliwy

  • Postów:296
  • Lokalizacja:Złoczew
Offline

Napisano 15.11.2011 14:09

A a działa to na monetach?

#105 baniaa

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 15.11.2011 19:24

Czy ktoś z Was może napisać jak zainstalować ten sklepik ? Pliki wszystkie powgrywałem , dodałem do codplugins. sklepik.amxx. I nadal nie dział niech jakaś osoba której to działa napisze jak to zrobić.
  • +
  • -
  • 0

#106 TySiu

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:147
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Białogóra / Choczewo
Offline

Napisano 16.11.2011 15:38

gdzie wgrać te pliki .inl ??

#107 8ball1

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 71
Pomocny

  • Postów:196
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Trzebiatów
Offline

Napisano 17.11.2011 14:04

nie rozumiecie ? trzeba czekać na finalną wersje.
  • +
  • -
  • 0

Cs-Bosman.pl [De_Dust2] [FFA] [1000 FPS] - IP 188.116.33.132:27050
Dołączona grafika
Cs-Bosman.pl [De_Dust2] [BF2] [1000 FPS] - IP 79.133.198.50:27055
Dołączona grafika
Cs-Bosman.pl [GunGameExpMod] [600 FPS] - IP 31.186.81.18:27016
Dołączona grafika


#108 TySiu

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:147
  • Imię:Krzysiek
  • Lokalizacja:Białogóra / Choczewo
Offline

Napisano 17.11.2011 16:44

A no to teraz rozumiem :)

#109 Mordek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 17.11.2011 17:02

Przeczytaj poprzednie posty, masz napisane...
  • +
  • -
  • 0

#110 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 20.11.2011 15:52

Jeśli ktoś ma serwer testowy wolny i mógłby mi go udostępnić (panel+ ftp) w celu testów sklepiku byłbym wdzięczny ;P
Misiaczek ;c (20.11.2011 17:06):
Aktualnie skonczylem Menu za kase dla gracza w multilanguage i biore się teraz za menu za kase dla vipa

  • +
  • -
  • 1

#111 Mordek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:46
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 20.11.2011 17:09

MisieQ, niestety twój sklepik buguje czołgistę ;/ Wtedy czołgista nie zadaje nic dmg z bazooki :( Popraw to proszę
  • +
  • -
  • 0

#112 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 23.11.2011 15:46

Tsa, a jak wyłączyć mam niby wytrzymałość perków ? Jak usune natywy z .sma to mam 2 błędy error 017: undefined symbol "cod_set_perk_durability"

a znowu .sma jest ubogie i nie ma tam praktycznie nic żeby samemu zmienić.
  • +
  • -
  • 0

#113 Misiaczek ;c

    /dev/null

  • Autor tematu
  • Moderator

Reputacja: 1662
Godlike

  • Postów:2495
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Halemba
Offline

Napisano 23.11.2011 16:02

Tsa, a jak wyłączyć mam niby wytrzymałość perków ? Jak usune natywy z .sma to mam 2 błędy error 017: undefined symbol "cod_set_perk_durability"

a znowu .sma jest ubogie i nie ma tam praktycznie nic żeby samemu zmienić.


dodam define WYTRZYMALOSC w sma w celu wlaczenia/wylaczenia naprawy, wersja 0.4 jest gotowa w 50%
  • +
  • -
  • 0

#114 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.11.2011 16:03

@@up
O boże... Wyłącza się pluginw ten sposób, że wchodzisz do plugins.ini czy tam plugins-codmod.ini i przed wytrzymalosc_perku.amxx stawiasz ";" (średnik) bądź kasujesz linijkę.

Nie przeglądałem sma sklepu, więc proponuję MisieQ aby zastosował #defined

@edit, up
właśnie

Użytkownik radim edytował ten post 23.11.2011 16:03

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#115 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 23.11.2011 18:00

ale radim przeczytaj jeszcze raz to co napisałem ;d ja chciałem wyłączyć wytrzymałość w sklepie a nie u siebie, bo u siebie w ogóle. tego nie mam i nie chce mieć
  • +
  • -
  • 0

#116 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 23.11.2011 19:25

To daj swoje sma albo poczekaj na wydanie 0.4
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#117 V3ko

    Guru

  • Power User

Reputacja: 82
Zaawansowany

  • Postów:746
  • Lokalizacja:Stopnica
Offline

Napisano 24.11.2011 16:33

Przecież to sma jest tutaj w temacie omg, tylko że tam nie da się tego wyłączyć(wytrzymałości) bo jest ubogie .sma i trzeba czekać na 0.4 bo Misieq powiedział, że doda define którym to można włączyć / wyłączyć.
  • +
  • -
  • 0

#118 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 24.11.2011 18:44

Chodziło mi abyś dał mi swoje sma to bym Ci wywalił te błedy: error 017: undefined symbol "cod_set_perk_durability"
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#119 totoff

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:122
  • Imię:christophe
  • Lokalizacja:france
Offline

Napisano 27.11.2011 16:10

it works with the old version COD?
  • +
  • -
  • 0

#120 DarkGL

    Nie oddam ciasteczka !

  • Administrator

Reputacja: 6033
Godlike

  • Postów:10826
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 27.11.2011 16:15

no
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych