Witam.
j/w nie miało być pytań.
Ale mam pyt. pod innym "kątem" w sprawie tego pliku, który będzie się pobierał przez NS.
Czy ten plik może zostać usunięty przez jakieś programy czyszczące, bądź optymalizujące system.
Np. Odkurzacz, Ccleaner, TuneUP itp. ?
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

AMXX BanSystemNowy projekt, nowy system banowania
Temat rozp. Hiroshima, 16.10.2011 13:38
162 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27.11.2011 20:30
Napisano 27.11.2011 20:34
z tego co mi sie wydaje to program bedzie sie pobieral za kazdym razem i zapisywal w cache'u zeby sie potem z niego otwierac
co do only steam mowilem nie o braku haxow ale o skutecznym banowaniu
nakladke oczywiscie mozna by napisac tylko ze kazdy server bedzie mial pewnie swoją wersje klienta skonfigurowaną pod siebie wiec fizycznie to nie mozliwe
co do only steam mowilem nie o braku haxow ale o skutecznym banowaniu
nakladke oczywiscie mozna by napisac tylko ze kazdy server bedzie mial pewnie swoją wersje klienta skonfigurowaną pod siebie wiec fizycznie to nie mozliwe
Manual ponad wszystko, konsola ponad manual
:&
Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Chcesz wysłać do mnie PW ? użyj nazwy GoQ zamiast G[o]Q
Chcesz Kupić moduł płatności via Pukawka,Tserwery, Gamesol, Zabijaka do mojego sklepu? napisz PW cena to tylko 10 zł/sztuka
GG:6022845 (nie pomagam za free osobom ponizej rangi MoD)

Napisano 27.11.2011 20:37
Czy ten plik może zostać usunięty przez jakieś programy czyszczące, bądź optymalizujące system.
Np. Odkurzacz, Ccleaner, TuneUP itp. ?
a nie uważasz, że nawet jeśli zostanie usunięty czy to ręcznie, czy dzięki ingerencji innego programu to zostanie on pobrany ponownie z serwera?
Czasami wystarczy pomyśleć..

Zamykam temat, ponieważ do niektórych nie dociera jak mówi się "dość pytań, czekajcie na publikację".
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych