←  Informacje

AMXX.pl: Support AMX Mod X i SourceMod

»

AMXX BanSystem

Arex - zdjęcie Arex 16.11.2011

Niezle sebul
Odpowiedz

ADRIANq ^^ - zdjęcie ADRIANq ^^ 17.11.2011

Czy będzie możliwa aktualizacja gm 1.5.1 - 1.6 na amxx bansystem
I czy będzie baza WWW tak jak w amxbans ?
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 17.11.2011

Czy będzie możliwa aktualizacja gm 1.5.1 - 1.6 na amxx bansystem

tak

I czy będzie baza WWW tak jak w amxbans ?

tak
Odpowiedz

• +
  • -
DrJoint - zdjęcie DrJoint 17.11.2011

A jakiś przybliżony termin wydania podacie ?
Odpowiedz

• +
  • -
Kawon - zdjęcie Kawon 17.11.2011

A jakiś przybliżony termin wydania podacie ?

Chcielibyśmy Was poinformować, że już na początku grudnia tego roku będziecie mogli cieszyć się nową, skuteczniejszą [...]

Odpowiedz

• +
  • -
Godkat - zdjęcie Godkat 20.11.2011

Zróbcie możliwość wyboru gotowego zestawu flag dla adminów oraz możliwość dodawania dowolnej ilość nowych i edycji istniejących.

P.s Hiroshima mógł byś mi odpowiedzieć na pw czy moja tamta propozycja wejdzie w życie ?
Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 20.11.2011

"Zróbcie, zróbcie, zróbcie"....

Sami se zróbcie. xD

Mogę się założyć że To będzie chwilowy SZAŁ! ale tylko chwilowy. chyba, że będzie opcja banu na mac wtedy zasłyniecie w świecie. Jak nie będzie, nie ma się co nawet zastanawiać nad tym.
Użytkownik CheQ edytował ten post 20.11.2011 14:07
Odpowiedz

Redux - zdjęcie Redux 20.11.2011

Zdradzę, że będzie zaimplementowana metoda banowania na config w nowej, ulepszonej wersji, którego sposobu nikt nie pozna ponieważ .sma nie zostanie nikomu upublicznione, dlatego też system będzie bardzo skuteczny.

To szykuje się sprawdzian z poziomu zaufania ekipy. ;)
Odpowiedz

• +
  • -
G[o]Q - zdjęcie G[o]Q 20.11.2011

będzie opcja banu na mac

ehh pisząc glupoty o ktorych nie masz zielonego pojęcia nie bedziesz postrzegany jako ten najmądrzejszy
Odpowiedz

• +
  • -
rafaliex - zdjęcie rafaliex 20.11.2011

Ja czekam na ten system może nie będzie tak działał jak amxbans bo nie można go znieść już.
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 20.11.2011

Mogę się założyć że To będzie chwilowy SZAŁ! ale tylko chwilowy. chyba, że będzie opcja banu na mac wtedy zasłyniecie w świecie. Jak nie będzie, nie ma się co nawet zastanawiać nad tym.

Mamy swój, lepszy i bardziej skuteczny sposób, o czym niedługo się przekonacie ;)
Nie wiem też co rozumiesz poprzez "zasłynąć", ale o nas się nie martw.
Ban na mac karty sieciowej każde dziecko mogłoby obejść.
Odpowiedz

• +
  • -

@UP ale obejsc moglo by tylko jesli server-client byli by w sieci LAN wiec takie banowanie bylo by zbedne
Odpowiedz

• +
  • -

ehh nie pisalem ze nie da sie zmienic tylko ze widoczny jest tylko w LAN'ie i tylko podczas łączenia sie do sieci
Odpowiedz

• +
  • -
dasiek - zdjęcie dasiek 20.11.2011

Cóż mi zostaje chyba tylko życzyć powodzenia. ;)
Odpowiedz

• +
  • -
DarkGL - zdjęcie DarkGL 20.11.2011

:giggle: kto tu mówi o banie na mac są lepsze rzeczy
Odpowiedz

• +
  • -
groundbrkr - zdjęcie groundbrkr 20.11.2011

przepraszam , może gdzies nie doczytałem, ale czy będzie możliwość "aktualizacji" ?

bo aktualnie mam gm 1.6

proszę o odpowiedź :)
Odpowiedz

• +
  • -
Hiroshima - zdjęcie Hiroshima 20.11.2011

przepraszam , może gdzies nie doczytałem, ale czy będzie możliwość "aktualizacji" ?

tak, będzie. Nie doczytałeś, ponieważ nie przeczytałeś całego tematu.
Odpowiedz

• +
  • -
Emilian18 - zdjęcie Emilian18 20.11.2011

Konkretem, którego nie stworzono w żadnej wersji, a zaoszczędziło by czasu wielu administratorom to dział od strony www zajmujący się Odwołaniami od banów:

I tu jak by to mogło wyglądać:
Odnajdujemy się na liście banów, wchodzimy w szczegóły naszego bana i wybieramy ODWOŁANIE

W odwołaniu moglibyśmy napisać powody odwołania itp oraz dodać swoje demko, które udowodniło by niesłuszność kary itd.

W sourcebans mamy taka możliwość, również zgłaszania podejrzanych graczy

Dla mnie najważniejsza jest mobilność/samodzielność pluginu tzn. komenda odbanowania graczy z pozycji serwera i automatyczne usunięcie ze strony(bo w obecnych wersjach chyba tego nie ma i trzeba ręcznie z pozycji strony usuwać).
Użytkownik Emilian18 edytował ten post 21.11.2011 10:48
Odpowiedz

• +
  • -
CzarnaDupa - zdjęcie CzarnaDupa 21.11.2011

Dla mnie najważniejsza jest mobilność/samodzielność pluginu tzn. komenda odbanowania graczy z pozycji serwera i automatyczne usunięcie ze strony(bo w obecnych wersjach chyba tego nie ma i trzeba ręcznie z pozycji strony usuwać).

A mi się wydaje, że gdzieś widziałem już taką opcję...

No cóż czekamy, do grudnia juź nie daleko :D
Odpowiedz