AMXX BanSystem
ADRIANq ^^
17.11.2011
I czy będzie baza WWW tak jak w amxbans ?
Hiroshima
17.11.2011
takCzy będzie możliwa aktualizacja gm 1.5.1 - 1.6 na amxx bansystem
takI czy będzie baza WWW tak jak w amxbans ?
Kawon
17.11.2011
A jakiś przybliżony termin wydania podacie ?
Chcielibyśmy Was poinformować, że już na początku grudnia tego roku będziecie mogli cieszyć się nową, skuteczniejszą [...]
Godkat
20.11.2011
P.s Hiroshima mógł byś mi odpowiedzieć na pw czy moja tamta propozycja wejdzie w życie ?
dasiek
20.11.2011
Sami se zróbcie.

Mogę się założyć że To będzie chwilowy SZAŁ! ale tylko chwilowy. chyba, że będzie opcja banu na mac wtedy zasłyniecie w świecie. Jak nie będzie, nie ma się co nawet zastanawiać nad tym.
Użytkownik CheQ edytował ten post 20.11.2011 14:07
Redux
20.11.2011
To szykuje się sprawdzian z poziomu zaufania ekipy.Zdradzę, że będzie zaimplementowana metoda banowania na config w nowej, ulepszonej wersji, którego sposobu nikt nie pozna ponieważ .sma nie zostanie nikomu upublicznione, dlatego też system będzie bardzo skuteczny.

G[o]Q
20.11.2011
będzie opcja banu na mac
ehh pisząc glupoty o ktorych nie masz zielonego pojęcia nie bedziesz postrzegany jako ten najmądrzejszy
rafaliex
20.11.2011
Hiroshima
20.11.2011
Mogę się założyć że To będzie chwilowy SZAŁ! ale tylko chwilowy. chyba, że będzie opcja banu na mac wtedy zasłyniecie w świecie. Jak nie będzie, nie ma się co nawet zastanawiać nad tym.
Mamy swój, lepszy i bardziej skuteczny sposób, o czym niedługo się przekonacie

Nie wiem też co rozumiesz poprzez "zasłynąć", ale o nas się nie martw.
Ban na mac karty sieciowej każde dziecko mogłoby obejść.
G[o]Q
20.11.2011
G[o]Q
20.11.2011
groundbrkr
20.11.2011
bo aktualnie mam gm 1.6
proszę o odpowiedź

Hiroshima
20.11.2011
przepraszam , może gdzies nie doczytałem, ale czy będzie możliwość "aktualizacji" ?
tak, będzie. Nie doczytałeś, ponieważ nie przeczytałeś całego tematu.
Emilian18
20.11.2011
I tu jak by to mogło wyglądać:
Odnajdujemy się na liście banów, wchodzimy w szczegóły naszego bana i wybieramy ODWOŁANIE
W odwołaniu moglibyśmy napisać powody odwołania itp oraz dodać swoje demko, które udowodniło by niesłuszność kary itd.
W sourcebans mamy taka możliwość, również zgłaszania podejrzanych graczy
Dla mnie najważniejsza jest mobilność/samodzielność pluginu tzn. komenda odbanowania graczy z pozycji serwera i automatyczne usunięcie ze strony(bo w obecnych wersjach chyba tego nie ma i trzeba ręcznie z pozycji strony usuwać).
Użytkownik Emilian18 edytował ten post 21.11.2011 10:48
CzarnaDupa
21.11.2011
Dla mnie najważniejsza jest mobilność/samodzielność pluginu tzn. komenda odbanowania graczy z pozycji serwera i automatyczne usunięcie ze strony(bo w obecnych wersjach chyba tego nie ma i trzeba ręcznie z pozycji strony usuwać).
A mi się wydaje, że gdzieś widziałem już taką opcję...
No cóż czekamy, do grudnia juź nie daleko