Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Pomoc w szukaniu błędów

CoD Stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 kamper12

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 18:21

mam problem dodałem klasy premium zmieniłem exp i jeszcze parę rzeczy i jak komplikuje mi sie to jest dobrze ale nie działa jak wgrywam na server
proszę o pomoc
z góry dzięki

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 18:25

Logi z serwera? Errory ?
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 18:35

???
nie rozumiem
  • +
  • -
  • 0

#4 _nothing_

    NO ACTA !

  • Zbanowany

Reputacja: 134
Zaawansowany

  • Postów:377
  • GG:
  • Imię:Nothing
  • Lokalizacja:Poland
Offline

Napisano 10.10.2011 18:39

Logi z serwera? Errory ?


???
nie rozumiem


Logi znajdziesz w folderze addons/amxmodx/logs plik ten będzie zaczynał się od nazwy "error_ _ _ _" jakieś liczby. Skopiuj go sobie na pulpit po czym otwórz notatnikiem i podaj nam z niego logi. Ewentualnie możesz też te logi sprawdzić w konsoli serwera na stronie hostingu.

#5 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 18:51

ja tam mam z 30 plików mam wam wszystkie dać czy co ?

L 10/10/2011 - 19:51:07: Start of error session.
L 10/10/2011 - 19:51:07: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111010.log")
L 10/10/2011 - 19:51:07: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 19:51:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "client_print") - debug not enabled!
L 10/10/2011 - 19:51:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
to te logi
  • +
  • -
  • 0

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 18:55

Wpisz debug po QTM_CodMod.amxx
QTM_CodMod.amxx debug
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 18:58

ale w plugins.ini czy nazwie pliku
  • +
  • -
  • 0

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 19:02

w plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 19:03

L 10/10/2011 - 19:51:07: Start of error session.
L 10/10/2011 - 19:51:07: Info (map "de_inferno") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111010.log")
L 10/10/2011 - 19:51:07: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 19:51:07: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "client_print") - debug not enabled!
L 10/10/2011 - 19:51:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/10/2011 - 19:57:12: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 19:57:12: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "client_print") - debug not enabled!
L 10/10/2011 - 19:57:12: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/10/2011 - 19:57:28: Start of error session.
L 10/10/2011 - 19:57:28: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111010.log")
L 10/10/2011 - 19:57:28: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 19:57:28: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "client_print") - debug not enabled!
L 10/10/2011 - 19:57:28: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/10/2011 - 20:02:09: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 20:02:09: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "client_print") - debug not enabled!
L 10/10/2011 - 20:02:09: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 10/10/2011 - 20:02:22: Start of error session.
L 10/10/2011 - 20:02:22: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20111010.log")
L 10/10/2011 - 20:02:22: Invalid player id -767
L 10/10/2011 - 20:02:22: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 10/10/2011 - 20:02:22: [AMXX] Run time error 10: native error (native "client_print")
L 10/10/2011 - 20:02:22: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::PokazReklame (line 4306)

to teraz taki mam log i nie pomogło
  • +
  • -
  • 0

#10 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 19:05

Debug nie naprawia, tylko pokazuję błędy w bardziej "czytelny" sposób.
@@EDIT
Sprawdz, ale teraz wyłącz debug

Załączone pliki


Użytkownik radim edytował ten post 10.10.2011 19:09

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#11 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 19:07

jak to naprawić aby to co zmieniłem zadziałało dodałem 6 klas premium i jeszcze trochę takich , trochę sie z tym męczyłem bo nie ogrania, tego za bardzo

aha
to co teraz >

Użytkownik kamper12 edytował ten post 10.10.2011 19:12

  • +
  • -
  • 0

#12 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 10.10.2011 19:13

Spróbuj to:

Załączone pliki


Użytkownik radim edytował ten post 10.10.2011 19:14

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#13 kamper12

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:60
  • Imię:denis
  • Lokalizacja:wrocław
Offline

Napisano 10.10.2011 19:19

bez debug i to dalej nie działa nie dzieli mi klasa nie ma klas premium :(

dalej nie :(

a ja jeszcze mam pytanie klas można dodawać ile sie chce w tym pliku ? bo podstawowych było 15+2 premium i ja dodałem jeszcze dodatkowo 6 premium
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych