Nazwa : V.I.P
Plugin stworzony na mój serwer FFA. Lecz udostępniam ten prosty plugin .
Plugin pozwala zmienić kasę dawaną na początku rundy , grawitacje , zmienić szybkość gracza, ustawić hp ,
zmienić widzialność dla vipa oraz inne duperele .

vip_blockmaps 1 // czy vip ma nie dzialac na wybranych mapach 1=on 2=off (ustawiasz w .sma na jakich ma niedzialac) vip_deagle 1 // dac deagle 1= tak 0 = nie vip_he 1 // dac he (tak jak wyzej) vip_flash 1 // dac flasha (tak jak wyzej) vip_smoke 1 // dac smoke'a (tak jak wyzej) vip_kevlar 1 // dac kevlara 0= nie 1 = tak z helmem 2 = tak bez helmu vip_respawncash 1000 // ile kasy na respawnie dostaniesz vip_gravity 1.0 // gravitka dla vipa im mniej tym mniejsza gravitka (1.0 = normalna) vip_health 115 // zycie vipa vip_speed 0 // ile ma dodac szybkosci vipovi np. 50 / 100/200 vip_visible 255 // widzialnosc gracza 255 = pelna 0 = zerowa wybierz przedzial vip_ad 1 // czy ma wyswietlac reklame "Vip dostaje wiele rzeczy aby je zobaczyc wpisz /infovip vip_killhp 10 // ile hp za killa ma dac vip_killcash 300 // ile kasy za killa vip_limithp 160 // tzw. limit hp czyli ile vip moze miec maksymalnie hp (przydatne jak komenda killhp jest <20

Uwaga w :
new const maps[][] = { "aim_crazyjump", "aim_map", "1hp", "35hp" }
Zmieniasz na których mapach ma nie działać vip . (Jeżeli chcesz aby działał na wszystkich mapach cvar vip_blockmaps musi byc rowny 0
flagę zmieniamy w .sma
new flagi[] = "t"(zamiast t wpisujemy wlasna flage, uwaga można wpisac zestaw flag np. ht wtedy gracz musi miec flage h i t aby mieć vip'a
Wymagany plik .txt w cstrike (chodzi o komende /infovip macie w załączniku przykład w html)
Plik vip.txt wrzucasz do cstrike na serwerze.
W załączniku macie przykład pliku .txt napisanego w html . To się wyswietli graczowi .
[Aktualizacje]
16:57 - 10 października 2011 - dodanie plugu
~17:11 - 10 października 2011 - dodanie #define KAMIZELKA
Usunięcie <FUN>

17:08 - 11 października 2011 - new const maps (wybór map na których vip ma nie działać)
14:04 - 13 października 2011 - naprawa #define MAPY
14:54 - 18 października 2011 - mala poprawka #define FLAGA
17:43 - 19 października 2011 - dodanie /vipy i /infovip oraz dodanie colorchatu zamiast zwyklego tekstu
18:26 - 26 lutego 2012 - poprawienie SPEED (bug)
18:50 - 4 maja 2012: - cvary i wiele poprawek (WERSJA 2.0)
Plany:
- dodanie kasy i hp za killa (jest w becie u mnie na kompie

- wasze pomysły
- moje pomysły

Podziękowania:
Dla DarkGL - za poprawę pluginu tak aby działało const maps

P.S składać pomysły na VIP'a

[Będę aktualizował plugin]

[UWAGA VIP.TXT jest z mojego serwera . Wpisz w VIP.TXT co u ciebie daje VIP ! ( i wrzuć ten .txt do cstrike)]
Załączone pliki
Użytkownik HubertTM edytował ten post 04.05.2012 19:31