Saw Mod 2.0 + JiggMode
MaGiK2091
21.05.2012
A miałbym
niestety nie znam się na pisaniu pluginów i w ogóle ale pomysły by się znalazły

Kedzior123997
24.02.2013
witam sprawdzałem i fajnie ale powiedz mi gdzie znajde tą Biblioteke bo chce sobie ustawic a po zatym daje+
Kedzior123997
25.02.2013
ok znalazłem ale na jakich pszyciskach ustawia sie dzialko i podkłada miny
Truskawkowy1997
26.02.2013
CheQ mam do Cb pytanko i prośbę ..Na jednym serwerze spotkałem się ze skinem jakiego masz w zdjęciu w temacie. Masz może tego skina ? bo bym sobie na admina wgrał

dasiek
26.02.2013
CheQ mam do Cb pytanko i prośbę ..Na jednym serwerze spotkałem się ze skinem jakiego masz w zdjęciu w temacie. Masz może tego skina ? bo bym sobie na admina wgrał
nie mam. sam długo szukałem.

SeeK
27.02.2013
Nie myślałeś może, aby napisać do tego w miarę szczegółowy poradnik? Co, gdzie, jak? Co zyskujemy ulepszając daną statystykę ile dostajemy expa za poszczegolne osiagniecia itp. itd.
Forest94
26.07.2013
Problem jest taki wgrałem wszystko jak należy ale jak jest 4 graczy up i losuje tego JIGSAWA to później reszta nie może chodzić.Nie wiem czemu i o co chodzi.Prosiłbym autora o napisanie dokładnie jak to działa i o co chodzi w modzie.
dasiek
27.07.2013
jak jest 4 graczy up i losuje tego JIGSAWA to później reszta nie może chodzić
Jiggsaw ma Minutę na rozstawienie pułapek. Po tym rozstawieniu gracze muszą go dopaść unikając jego pułapek.
Forest94
29.07.2013
Nie jest tak bo mod się blokuje jedna osoba może się ruszać dla przykładu reszta nie.Wszystkie pliki wrzucone jak należy.Testowałem serwer więc wiem.Ktoś został Jigisawem a ja po minucie nie mogłem się ruszać i czas życia też nie leciał.