Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Stary

Cod Mod jaki lvl max?

CoD Stary

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Hjater

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Kieltin
Offline

Napisano 07.10.2011 14:15

Witam! Kupiłem serwer i wgram na niego cod mod lecz mam problem jaki max lvl ustawić aby graczą miło się grało proszę o pomoc :)
  • +
  • -
  • 0

#2 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 07.10.2011 14:34

Nieduży. Najlepiej 100 lub 200. I dobrze by było, gdyby serwer był Slow Exp.
  • +
  • -
  • 0

#3 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 07.10.2011 14:34

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum:
ModyCall of Duty ModPytania
do
ModyCall of Duty ModDyskusje


  • +
  • -
  • 0

#4 Hjater

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:16
  • Imię:Rafał
  • Lokalizacja:Kieltin
Offline

Napisano 07.10.2011 14:40

a klas ile najlepiej? i jaki ustawić exp :_)
  • +
  • -
  • 0

#5 Goliath

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 1227
Godlike

  • Postów:2334
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Mońki
Offline

Napisano 07.10.2011 14:43

Klas też nie za dużo. Z 10-15 wystarczy. Gracz ma grać, a nie przebierać w klasach :D

i jaki ustawić exp :_)

Zależy, jaki ustawisz exp co poziom. Najlepiej ustaw taki, żeby gracz nie awansował o 5 poziomów po zabiciu jednego wroga.
  • +
  • -
  • 0

#6 CheaterQ

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 11
Początkujący

  • Postów:132
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 07.10.2011 14:44

Ja bym ci radzil max lvl 801 ( bo duzo jest tych co lubia duze lvl i malo tych co lubia male lvl wiec 801 to w sam raz )
A klas to daj z 25 mniej wiecej tyle :)
i przy 800 lvl daj za zabojstwo ok.350
pake ok.500
wygrana ok. 250
Headshota ok. 100
Tak ja radze

Użytkownik CheaterQ edytował ten post 07.10.2011 14:46


#7 donaciak

    Godlike

  • Power User

Reputacja: 892
Czempion

  • Postów:2067
  • Steam:steam
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Kotlarka
Offline

Napisano 07.10.2011 20:12

Oj, tam oj tam najlepiej zrób to co uważasz za stosowne...
A jak ustawic ?
Weź i uzyj generatora expa :
Załączony plik  Generate Exp Table.zip   136,09 KB  81 Ilość pobrań

A następnie zamień :
public SprawdzPoziom(id)
{
if(poziom_gracza[id] < 201)
{
while(doswiadczenie_gracza[id] >= doswiadczenie_poziomu[poziom_gracza[id]])
{
poziom_gracza[id]++;
set_hudmessage(60, 200, 25, -1.0, 0.25, 0, 1.0, 2.0, 0.1, 0.2, 2);
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj3, "Awansowales do nastepnego poziomu!");
client_cmd(id, "spk QTM_CodMod/levelup");
}

Na :
public SprawdzPoziom(id)
{
if(poziom_gracza[id] < 301)
{
while(doswiadczenie_gracza[id] >= doswiadczenie_poziomu[poziom_gracza[id]])
{
poziom_gracza[id]++;
set_hudmessage(60, 200, 25, -1.0, 0.25, 0, 1.0, 2.0, 0.1, 0.2, 2);
ShowSyncHudMsg(id, SyncHudObj3, "Awansowales do nastepnego poziomu!");
client_cmd(id, "spk QTM_CodMod/levelup");
}



I tam gdzie pisze :
if(poziom_gracza[id] < 301)


zmien liczbę 301 na max lavel na servie

Użytkownik nex_ edytował ten post 07.10.2011 20:14

  • +
  • -
  • 1





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: CoD Stary

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych